Garsoniera Pasajul Scarilor din Sibiu

Sibiu, str. Pasajul Scarilor, nr. 1
​Capacitate: 2 adulți în 1 spațiu de cazare
Garsoniera se afla in centrul Sibiului, la 2 minute de mers pe jos pana in Piata Mare, jumatate de minut de un magazin, parcarea costa 10 lei pe zi, garsoniera are o capacitate de 4 persoane.

Clientii au parte de o plasma mare, o canapea extebsibila, 2 fotolii extensibile, caldura, o bucatarie dotata si o baie foarte curata.

Va asteptam cu drag!

Facilități unitate:

  • check frigider în unitate
  • check internet wireless
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

                                                                                   

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.