Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Zen Eco Villa din Sfântu Gheorghe grade grade grade

Sfântu Gheorghe, str. Principală Xii, nr. 2 -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stefan Salagean din Oradea
nota: 10
schedule 25.02.2024
Am finalizat acum rezervarea la Zen, pentru al cincilea al, deci recomand locul cu caldura pentru: preparate traditionale de peste desăvârșite, liniște, confort, cocktail -uluri și vinuri foarte bune și corecte și în primul rând pentru atmosfera calda de familie pe care o creează gazdele, cu multa grija și respect fata de oaspeți.
   Razvan din Brasov
nota: 10
schedule 02.05.2023
Reședința mea de vara, de la "țară" (vorba cântecului) e la ZEN. A devenit casa noastră din Delta de la Sfântu Gheorghe an de an, pentru gazdele ei speciale care aici chiar sfințesc locul, pentru mâncarea delicioasa din peste local (storceagul e top), camerele aerisite și încăpătoare. Sa nu uit de ginul cu castravete excelent (ca-n crâșmele cu ștaif) și aligote-ul preferat.
Mic dejun pentru toți și mici și mari și mofturoși ca mine.
Nevasta-mea zice sa nu uit sa spun de muzica aia mișto care creeaza o atmosfera de vis.
   Andreea Marinescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.03.2023
Zen e mult mai mult decât mâncare excelenta din peste, cazare confortabila, oameni zâmbitori și serviabili. Zen e o experiență într-un loc unic în inima deltei, care-ți devine casa, printre oameni ce-ți devin prieteni, o doua familie. Revenim iar și iar.
   Iulian Dragu din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.05.2022
Cele mai bune ciorbe de peste pe care le-am mâncat vreodată în delta, le recomand tuturor. Locul e zen precum numele, gazdele de nota 10, servicii cazare și masa deasupra așteptărilor, atmosfera calda și primitoare de familie. Recomand tuturor celor ce isi doresc o experiență autentica în delta.
   Florin Oprita din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.04.2022
Venim frecvent la Sfantu, iar anul acesta am descoperit o locație noua: zen Eco Villa pe care o recomand cu caldura și care ne va avea ca oaspeți în fiecare an. Zen e locul în care te simți firesc, ca acasă la tine, și asta evident datorită gazdelor; iar în afara faptului ca e frumos decorat, spațios, curat, confortabil și cu un excelent raport calitate preț, locul are un vibe foarte fain, foarte zen.
Alte puncte forte: mancare traditionala excelenta, cocktail-uri și băuturi f bune și servicii super ok.
P.S. Și muzica e în ton cu vibe-ul super zen.
   Marian Nedelcu din Brasov
nota: 10
schedule 22.03.2022
Colt de rai in inima deltei a devenit datorită gazdelor casa noastră din Sfantu. Pe scurt: mâncare excepțională, tradițională bineînțeles, peisaje mirifice, liniște și zen. Nu în ultimul rând, gazde cu suflet și multa pasiune în tot ce fac.
   Maria Todea din Alba Iulia
nota: 10
schedule 13.01.2022
Un sejur de vis, într-un loc mirific, o adevarata oaza zen. Recomand cu caldura locația : mâncare excenlenta, preparate tradiționale din peste absolut delicioase , un adevărat festin culinar, cocktailuri de nota 10, camere spațioase , aerisite și foarte bine dotate, gazde perfecte ca-n Ardeal care ne-au făcut sa ne simțim ca acasă.
   Laurențiu din Sibiu
nota: 10
schedule 25.04.2021
Locație și gazde excelente, meniu tradițional autentic din peste proaspăt, facilitați: bar cu excelente cocktailuri, foișor, grădina, muzica, excursii, transfer.

Un loc in care ai intimitate, cât și servicii și confortul dorit.
   Test T din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 07.06.2019 - 08.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Restaurant pescaresc cu meniu traditional autentic de peste. Confortabil, atmosfera foarte placuta si relaxanta, gazde foarte primitoare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Anca Ioani
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Anca Ioani
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0745 351 798
WhatsApp
Apel/SMS