Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cerdacul cu Stuf din Sfântu Gheorghe

Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nicolae din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.08.2023
O experienta placuta intr-o locatie cum nu mai gasesti. Cazare in conditii excelente, cu posibilitate mic dejun, camere curate, aer conditionat, totul functional. Posibilitate de a organiza excursii in delta. Comunicare buna, inclusiv organizarea transportului pe apa.
Sejur de nota 10.
   Radulescu Iulia din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.05.2022
Este un loc minunat, aproape de natura, un loc unic prin frumusetea sa. Este situat foarte aproape de biserica Sf. Gheorghe care a dat numele orasului.
Camerele sunt curate, confortabile si amenajate in stil rustic.
Gazdele sunt primitoare.
In ceea ce priveste imprejurimile pensiunii si ale orasului Sfantu Gheorghe, este o localitate unica din punct de vedere al turismului. Se intalnesc plaje unde poposesc pasari exotice, iar caii alearga liberi. In apropiere se afla insule in perimetrul carora sute de specii rare de pasari isi au adapostul, singura rezevatie de arin negru a europei, dar si zona in care se adaposteste vulturul codalb.
Sfantul Gheorghe, un traditional sat haholesc de la marginea deltei Dunarii, care reprezinta alegerea ideala pentru persoanele care doresc sa aiba parte de toate minunatiile pe care natura si omul le ofera: plaje salbatice cu nisip fin, excursii romantice pe mare, la apus sau excursii pe lacurile si canalele din apropiere, renumita gastronomie haholeasca, oamenii locului.
   Cirjan Anca din Breaza, Jud. Prahova
nota: 10
schedule 12.08.2021
Conditii de cazare excelente: baie cu cabina de dus perfect functionala, aer conditionat, plase la ferestre astfel incat tantarii nu au acces in camera.

Posibilitate de a cunoaste aceste tinuturi de basm prin punerea la dispozitie a salupei rapide cu care se pot face excursii in inima Deltei Dunarii.

Exista spatiu de relaxare in gradina, leagan, sala de mese dotata cu televizor.

Cat despre meniurile incercate la aceasta pensiune, pot sa spun ca sunt o adevarata bucurie pentru papilele gustative: se poate servi peste pregatit in cele mai felurite moduri sau pentru cei ce nu savureaza deliciile piscicole au alternative culinare diversificate.

Cat despre comportamentul gazdelor, am numai aprecieri pozitive, in mai putine cuvinte: oameni care stiu sa faca turism adevarat!

In concluzie, am avut un sejur de vis in luna iulie 2021 si sper sa reiterez si in septembrie aceasta experienta.
   Alexandru Constantinescu din Bucharest
nota: 5
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 26.07.2021.
Au fost 2 factori pentru care nu am concretizat discutia privind rezervarea.
nu e nimic incorect juridic pana la urma, dar conteaza cumva si abordarea:
> desi vroiam sa stau doar 3 nopti, mi s-a oferit un deal de tip "take it or leave it" pentru 4 nopti, cat era camera respectiva neacoperita pe varf de sezon (mijlocul lui august). Era de inteles cumva, pentru ca vroiau sa maximizeze perioada si e o piata libera pana la urma.
> dupa ce am acceptat sa stau cu 1 noapte in plus, cand am primit oferta, am avut surpriza sa constat ca transportul cu barca de la mahmudia (la un pret mai mare decat navrom) este constrans de asa zisa oferta, care imi fusese trimisa intr-un link pe whatsapp - o abordarea de tip clauza ascunsta in * , cum era pe vremuri. Bineinteles ca nu am putut scoate din asa zisa oferta acest serviciu de transport.

Nu am mai primit niciun raspuns dupa ce am comunicat ca trebuie sa reanalizez 'oferta' si dupa ce am revenit si i-am informat ca voi renunta.

O alta mentiune ar fi ca nu mi se pare utila abordarea corporatista prin care se face procesul de rezervare, din contra, cand mergi in concediu nu ai vrea sa te lovesti de sabloane si abordari ca cele de la serviciu :D
   Mirela din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2019 - 05.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Desi nu ne-am cazat la aceasta pensiune, am fost impresionata de modul in care am comunicat de promptitudinea lor si de informatiile primite de la dansii.
   Diana din Vaslui
nota: 7
schedule sejur: 23.05.2019 - 24.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona linistita, camera curata, aer conditionat.
thumb_down
Aprecieri negative:
Desi am facut rezervarea cu o luna inainte, cand am sunat, cu o zi inainte de sejur, mi s-a spus ca nu au nici o rezervare pe numele meu. Totusi au gasit o camera disponibila. Camera nu avea televizor!
   Razvan din Iasi
nota: 9.17
schedule sejur: 14.07.2019 - 18.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancarea foarte buna si atitudinea proactiva a gazdelor, care se interseaza permanent de gradul de satisfactie a clientului
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia foarte mica si canalizarea nu prea buna. Ar fi utila efectuarea curateniei o data la doua zile, in cazul sejururilor mai lungi
CONTACT
Diana
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Diana
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0749 011 716
WhatsApp