Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Nuțu din Sfântu Gheorghe

Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cornelia din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.05.2023
Casa se afla intr-o zona linistita, foarte aproape de magazin si brutarie, camerele curate cu strictul necesar, foisorul generos si bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Gazdele, dl Nutu si dna Flori, foarte atente, oameni discreti. Preparatele gatite sunt excelente iar plimbarile cu barca, oferite de gazda, pe brat si pe mare sunt o incantare. Am stat 4 nopti (24 - 28 mai 2023) si vom reveni! Nultumim gazdei pentru tot. Recomand.
   Trifanov Dana din Tg Mures
nota: 10
schedule 25.05.2023
Gazda ce te face sa revii mereu! Camere curate, bai intretinute, apa calda! Televizor, aer conditionat! Mancare foarte buna! Foarte aproape de apa, magazin, faleza! Ajungi foarte usor la locatie!
Plaja si marea sunt la distanta pe care o poti parcurge pe jos sau mijloc de transport, langa locatie exista parc.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adi din Targu Mures
nota: 10
schedule 23.05.2023
Gazdele noastre au fost extrem de primitoare și prietenoase. Ne-au făcut să ne simțim ca acasă și au fost mereu disponibile să ne ofere ajutor și să ne ofere informații despre atracțiile locale. Ei cunosc în profunzime zona și ne-au oferit sfaturi prețioase pentru a ne bucura la maximum de explorarea Deltei Dunării.

Pensiunea în sine era o oază de confort și relaxare. Camerele erau spațioase, curate și decorate cu bun gust, oferindu-ne un loc plăcut de odihnă după o zi plină de aventuri în natură. Mâncarea servită la pensiune era absolut delicioasă. Am avut privilegiul de a savura preparate tradiționale din Delta Dunării, pregătite cu ingrediente proaspete și de înaltă calitate.

De asemenea, am apreciat mult faptul că bucătăria pensiunii era deschisă și ne-a permis să ne bucurăm de preparatele lor savuroase în orice moment al zilei. Recomand cu căldură această pensiune tuturor celor care doresc să experimenteze farmecul și liniștea Deltei Dunării.

Cu siguranta vom reveni!
   Alexandru Trifanov din Targu Mures
nota: 10
schedule 06.05.2023
Totul la superlativ! Confort, curățenie, condiții optime. In centrul localitatii, accesibil si cu vizibilitate la port. Mâncarea cea mai buna, preparate tradiționale din peste proaspăt si nu numai. Veți reveni cu siguranța la fel cum o facem și noi, de mulți ani!
   Florentina din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.05.2023
Este o proprietate noua, localizata foarte aproape de centru; are toate facilitatile necesare unei vacante perfecte. Foarte curat totul, gazdele foarte primitoare - au reusit sa transforme o vacanta frumoasa intr-una splendida! Voi reveni cu mare placere in aceasta locatie, o recomand cu toata caldura!
   Mary din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.04.2022
Localizare excelenta la 2 minute de ponton, la 30-40 minute de plaja, camere confortabile si curate, liniste si ceea ce este cel mai important, gazdele de nota 10: primitoare si generoase, mancarea exceptionala si diversificata, la fiecare masa alte preparate gatite de proprietar, dl Nutu! Cele mai bune preparate din peste pe care le-am mancat vreodata! Nota 10+! :)
   Cristina din Comarnic
nota: 10
schedule 03.02.2022
Nimic nu se compara cu o gazda primitoare, mâncare buna si atmosfera de vacanta. Am fost anul trecut la domnul Nutu, ne-a surprins placut tot, de la poziția casei cu vedere la Dunare, pana la preparatele tradiționale ce au diversificat meniul pe care inclusiv cel mic le-a adorat, storceag, bors pescaresc, scrumbie pe tabla, plachie, scorcadea. Pensiunea este curata, moderna, primitoare, gazdele prietenoase si foarte amabile. Am facut excursii organizate de gazda la Sachalin, Caraorman, unde am descoperit frumusetea deltei.
   Ghisoiu Marius din Brasov
nota: 10
schedule 02.02.2022
Locatie excelenta, la 1 minut de ponton, camerele curate, spatioase, cladirea este noua. Gazon fresh in curte, foisor. Personalul foarte de treaba, bucatarul, fost pescar, e cel mai bun din cati am intalnit. Se vede ca omul sfinteste locul.
   Bogdan din Bratasani
nota: 10
schedule 02.02.2022
Cea mai bună mâncare cu specific pescăresc din zona, cel mai bun ghid local, camerele sunt foarte curate, itinerariile cu barca pentru mine personal au rămas cele mai frumoase amintiri. Am fost la bird watching, pescuit. Recomand pentru programare concedii in perioade mai puțin aglomerate decât înainte sau după luna august pentru cei care au ca pasiune fotografia. Nu ratați destinația, este un loc de o frumusețe aparte, liniștit, plin de oameni normali și politicosi, iubitori de natura și respect pentru natură.
   Pavel Dragos din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.02.2022
Domnul Nutu impreuna cu echipa sa, sunt niste gazde desavarsite. Cunostintele domnului Nutu in ale bucatariei sunt extraordinare.
Camerele sunt foarte curate. Pensiunea este amplasata central si accesul se face foarte usor de la debarcader. Domnul Nutu nu este numai gazda perfecta, este un ghid desavarsit prin delta. Nu ezitati sa mergeti in excursii cu dansul. Nu o sa va para rau.
overall: ospitalitatea in acest loc cu siguranta nu lipseste.
   Brăcăcel Iulia din Niculițel
nota: 10
schedule 24.01.2022
Super distracție, relaxare, încântător! Curat, mâncare foarte bună, gazdă foarte primitoare, timpul pare Ca se oprește-n loc. Excursiile au fost la superlativ. Gazda, un fin cunoscător al naturii, iubitor de frumos, bun gust. Program flexibil, personal responsabil, de încredere. Faleza este la doi pași. Casa Nuțu, loc cu liniște, culoare, relaxare!
   Florentina Lavrente din Isaccea
nota: 10
schedule 19.01.2022
Pensiune nouă, foarte curată, mâncare excelentă gătită de domnul Nuțu la foc de lemn. Orice iubitor de frumos și de mâncare bună se poate regăsi și reface 100%. Gazda foarte, foarte primitoare, spațiu verde de joacă pentru copii, colț de relaxare pentru adulți. În cele două foișoare primitoare te poți adăposti în după-amiezile călduroase, refugiu relaxant până la lăsarea serii când poți face o scurtă plimbare pe faleza care se găsește la 60 de metri de cazare. Ecursiile cu barca au fost de nota 10!
CONTACT
Nuțu
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nuțu
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0758 623 399
WhatsApp