Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Spiritul Deltei din Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe, str. A Ix- A , nr. 34 -
Nota 9.8 / 21 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.56
insert_emoticon Servicii:9.57
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.85
location_on Localizare:9.85


Adaugă recenzie
   Gabriel din Buzău
nota: 10
schedule 13.03.2024
Suntem oaspeții casei de vacanță din anul 2022 și ne pregătim să recidivăm pentru că într-adevăr aici am găsit cu adevarat "spiritul deltei" - armonie, puritate, liniște și confort! Localizarea este optimă, aproape de centrul comercial și de stația de transport turiști la plajă, camerele sunt generoase având mobilier adecvat și facilități moderne, o curte generoasă cu smochini plini de rod. Curățenia ireproșabilă și atitudinea gazdelor amabilă și prietenoasă.
   Ovidiu din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 12.09.2023
Am fost cazati la pensiunea Spiritul Deltei pentru 15 nopti si pot sa spun ca totul a fost super. Pensiunea este situata foarte aproape de centrul localitatii, in apropiere de supermarketul ,,La doi pasi,, sau de locul de imbarcare la trocarici (trocarici = modalitatea de a merge la plaja cu un vehicul). Comunicarea cu proprietara pensiunii, doamna Adina, a fost excelenta, a fost foarte atenta la nevoile noastre, ne-a ajutat cu rezervarea parcarii la Mahmudia, transportul inclus in pretul cazarii, pensiunea foarte bine intretinuta, curata, aer conditionat si frigider in camere, diferite tipuri de camere. Totul a fost superb. Un loc linistit, unde abiea asteptam sa revenim.
   Victor din Cluj-napoca
nota: 9.67
schedule 07.08.2023
Comunicarea cu gazda a fost foarte buna atat inaintea sejurului cat si in timpul acestuia. Ne-a fost asigurat transportul Mahmudia - Sfantu Gheorghe si retur si s-au respectat orele inainte stabilite, bagajele ne-au fost transportate de la debarcader la pensiune cu triciclul electric al gazdei. Masina am lasat-o intr-o parcare inchisa din Mahmudia cu care pensiunea are o intelegere. Camera curata si racoroasa (nu a trebuit sa folosim aerul conditionat). Micul dejun inclus si masa de pranz (am optat pentru pranz cu peste) au fost ok. Magazinul si centrul satului foarte aproape. Plaja la aproximativ 2.5 km (30-35 min. Pe jos) dar cei carora nu le place mersul pe jos au posibilitatea sa faca drumul la si de la plaja cu "trocariciul" care se ia din centru. Restaurantele La Sfatoi , Delta marina si cherhanaua Veche sunt la 5-10 minute de mers pe jos.
   Mariana Stan din Pitesti
nota: 10
schedule 31.07.2023
Gazda foarte comunicativa si tot ce am discutat inainte sa ajungem a fost indeplinit, conditiile de cazare au fost exact asa cum ne-au fost prezentate. Apartamentul este perfect pentru un minigrup din doua cupluri deoarece are terasa proprie. Mancarea a fost foarte foarte buna! recomandam cu drag.
   Mihaela Ionesi din Bacau
nota: 10
schedule 30.07.2023
Super pensiune, gazda foarte prietenoasa și atenta la dorințele clienților. O curățenie exemplara. Pensiunea este aproape de centrul comunei și lângă terase. Se poate manca foarte bine la pensiune. Toti clienții au fost încântați de sejur, iar noi am fost super de încântați. Nota 10.
   Mirella din Odorheiu Secuiesc
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.07.2023.
Un loc mirific intr-un loc mirific, unde ne-am simțit excelent cu o gazda super! Ne-am bucurat de liniște și bucate tradiționale excelente, într-o atmosfera familiala. Oameni minunați în locuri minunate care merita vizitate. Mare și delta, plaja și pescuit, pescăruși și pelicani, dar și multe altele de care merita sa profitați. Sejur plăcut tuturor, asa cum l-am avut și noi!
   Laura din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.06.2023.
Gazda mi-a oferit toate informatiile despre cum sa ajung cel mai rapid in Sfantu Gheorghe, mi-a recomandat locuri in care se mananca bine, si am avut conversatii foarte faine cu ea. Camera curata, linistita, m-am odihnit foarte bine. Micul dejun consistent, iar cine iubeste animalele, se va bucura sa se joace cu cei doi caini superbi. Recomand locatia.
   Sebastian Carstoiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.06.2023
4 nopti in minivacanta de Rusalii. Am avut o camera foarte curata, racoroasa, cu terasa proprie (majoritatea sunt asa, de altfel). Acoperis cu stuf, gradina cocheta, un mix foarte reusit de autenticitate/spirit local cu conditii confortabile si servicii la indemana (mic dejun inclus, mese la cerere, gratar/bucatarie/etc pentru cine dorea sa isi pregateasca singuri masa).
- am gasit flexibilitate mare si un foarte bun customer service (politete, sistem modern de rezervare si plati, solutii de transfer cu barca, excursii - multe optiuni asigurate la cerere de dna Adina, ownerul pensiunii).
- 0aspeti civilizati in general, un loc fain care atrage. Desigur ca nu e pentru cocalari si galagiosi, cine cauta bubuiala de tip Costinesti nu are de ce sa vina aici :)
- ca raport beneficii/cost cred ca e una dintre cele mai bune locatii din Sfantu Gheorghe
   Paula din Constanta
nota: 8.83
schedule 05.06.2023
Doamna, este o gazdă foarte primitoare. Confortul camerei foarte bun, curat și primitor. Cadrul familial foarte agreabil. Locație foarte liniștită, aproape de centru, iar plaja nu foarte departe.
In timpul excursiei cu barca, domnul V. ne-a comunicat informații foarte interesante despre faună și istoria satului. mulțumim și așteptăm să revenim.
poze recenzie poze recenzie
   Lado Dalma din Miercurea Ciuc
nota: 10
schedule 02.09.2022
Totul a fost foarte bine, personal foarte amabil, curat, camera mare, casa este aproape de magazin, micul dejun a fost de ajuns si gustoasa si pretul a fost okay. Au organizat si excursie cu un ghid care a povestit lucruri interesante, am fost prima data la delta, dar sigur o sa mai revenim.
   Pantiru Lidia din București
nota: 9.67
schedule 28.08.2022
Un loc pe gustul nostru, abia așteptam să revenim. După trei nopți petrecute în al doilea nostru an la Sfântu Gheorghe știm că aici o sa ne întoarcem anul viitor. Atmosfera liniștită, condițiile de cazare bune, camera curata, gazda primitoare cu care am rezonat foarte bine sunt o parte din elementele care au contribuit la o experiență grozava.
   Florentin Popescu din București
nota: 10
schedule 20.08.2022
Complexul este întruchipat într-o maniera tradițional românească, cu un spațiu îngrădit pentru petrecerea timpului în natura, iar camerele sunt spațioase și oferă o cazare confortabila și relaxanta. Mâncarea este foarte gustoasa si bine preparata, împreună cu faptul ca porțiile sunt îndestulătoare astfel încât sa poată satisface orice gurmand pasionat de alimentele pescărești. Gazda este extrem de primitoare, iar oamenii de aici sunt amabili și dispuși sa facă orice, astfel încât turistii sa se simtă cât mai bine în vizita lor. Privitor la cele menționate anterior, recomand pensiunea cu mare încredere!
   Stanescu Cristian Tudor din Mogosoaia
nota: 10
schedule 20.08.2022
Locatie excelenta, gazde deosebite, servire ireprosabila, comunicare foarte buna, mancarea de nota 10, cu portii indestulatoare, curte foarte frumoasa si bine aranjata, constructiile executate in spirit traditional, de un aspect estetic foarte frumos, in incheiere, o locatie si niste gazde de nota 20.
   George P din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.08.2022
Gazda excelenta, prietenoasa, bine organizata, care a facut tot posibilul sa ne simtim de minune. Pranzurile si cinele traditionale au fost incredibil de mari si gustoase. Camere frumoase, curate, locatie perfecta, la 2 min de mers pe jos de centru. Recomand aceasta pensiune pentru o vacanta de vis.
   Gabriela din Ploiesti
nota: 10
schedule 10.08.2022
Locatie frumoasa, gazde minunate care fac tot posibilul sa ofere conditii excelente de cazare, mancare si excursii cu barca. Am reusit intr-o saptamana sa ne relexam, sa ne bucuram de mancare preparata foarte bine si variat, sa ne bucuram la maxim de soare si sa ne incarcam de energie care sa ne ajunga pana la urmatoarea vizita.
   Elena din Bucuresti
nota: 4
schedule 04.08.2022
Inca de la sosirea la pontonul aferent pensiunii Spiritul Deltei, am fost intampinati cu multa raceala de catre proprietara pensiunii, as spune cu multa aroganta, de parca am fi mers sa stam la pensiunea dumneaei gratis. Cand am ajuns in camera, am constatat ca nimic din ceea ce era promis pe site-urile de profil, unde doamna promoveaza pensiunea nu este real. Camera mica si inghesuita, internet inexistent, televizor nu exista in camere. Pe durata sederii la pensiune am fost tratati cu aroganta si nesimtire de catre proprietara si bucatareasa. Bucatareasa a spus in jurul orei 18:00 ca este prea tarziu sa solicit pentru cina, o salata de rosii si castraveti si o portie de cartofi prajiti (eu fiind vegetariana). Este adevarat ca eu sunt vegetariana, dar sotul nu si, cu toate acestea, mancarea a fost deplorabila. Prin urmare, bucatareasa este slab pregatita si mai este si obraznica. Am mers sa mancam in alte locatii pe durata sejurului, mi s-a parut strigator la cer sa ceri 45 lei pe 150 gr de cartofi prajiti cu cateva fire de branza rasa peste si pe 100gr de salata de rosii si castraveti. Am tot intrebat de diverse locuri unde am putea merge sa ne recreem (excursii, locuri de pescuit, locuri de fotografiat, eu fiind fotograf pasionat), contrar laudelor de pe site-uri ca ar ajuta clientii/oaspetii in timpul sejurului cu informatii... ce sa vezi? Nu am primit nicio informatie. O singura data am reusit sa prindem o excursie si asta intamplator pentru ca nu se ocupasera locurile in barca unui domn Victor, colaborator cu proprietara. In orice caz, faina excursie, domnul respectiv fiind amabil si de treaba. Asadar, la cererea unor detalii proprietara ne-o taia din start: vorbim mai tarziu, acum sunt ocupata. Apoi disparea si nu mai reuseam sa dam de ea. Gradina este, de fapt, o curte mica si plina de gunoaie, chiar resturi de la diverse activitati de renovare. Prin camera nu s-a trecut deloc pentru curatenie sau schimb de cearsafuri/prosoape. Mesele din sala de mese erau cumva lipicioase. Va asigur ca scarile ce duceau spre camera, nu au fost maturate de luni bune, pe sub scari diverse obiecte aruncate. Pe hol era un singur bec, la intrare, restul holului fiind in bezna, obligandu-te sa orbecaim ca un prost pentru a ajunge la usa sa o deschidem. Ce a culminat, determinandu-ne sa plecam cu o zi mai devreme, a fost faptul ca proprietara l-a jignit pe sotul meu, facandu-l indirect mincinos si asta cu alte persoane de fata si acuzandu-l ca a fumat pe holul pensiunii, lucru total neadevarat, eu fiind nefumatoare si nesuportand fumul de tigara. Acasa sotul fumeaza in gradina. In concluzie: proprietara minte despre confortul pensiunii, personalul si proprietara sunt sub orice critica. Nu sunt pretentioasa, pot sta si in locuri mai putin confortabile. Eu consider ca amabilitatea si bunul simt compenseaza alte goluri/lipsuri. Daca gazda si personalul sunt de calitate, poate fi si o camera mica si inghesuita, ca nu simti. Din pacate aici nu a fost asa: conditii aproape spre zero, amabilitate gazda/personal zero. Merg de multa vreme pe la diverse pensiuni, dar asa gazda si personal slab nu am intalnit. Doamna in cauza este amabila preferential din cate am observat (in general oaspetii ii erau prieteni, noi fiind singurii straini).
Răspunsul unității:
Stimata Doamna Brandiburu,
asa cum v-am raspuns si in recenzia pe care ati postat-o pe Google, `aroganta` mea a constat in a ii spune sotului dvs. Sa nu mai fumeze in camera, in conditiile in care l-am vazut fumand la geam sub acoperisul de stuf. Probabil nu ati realizat cat de periculosa poate fi o tigara langa stuf. Cat despre nesimtire, poate ar trebui sa va analizati atat atitudinea cat si cuvintele. Domnul Victor cu care ati fost in excursie este sotul meu (ex..de fapt:)) si ati fost cu barca pensiunii. Imi pare rau, dar nu v-am mai invitat in alte excursii pentru ca in prima ati deranjat pe toata lumea din barca.
As vrea sa stiti ca `prietenii` tratati preferential cu amabilitate sunt turisti care s-au simtit foarte bine aici in anii anteriori si au revenit. Dumneavoastra nu cred ca sunteti genul de oameni care s-ar simti bine undeva, si cu siguranta nu la noi!
   Ana Maria din București
nota: 10
schedule 01.06.2021
Locație excelenta. Gazdele extrem de primitoare. Mâncarea făcută de doamna Lavinia de nota 20. Proprietarii va pot ajuta cu excursii în Delta, transport dus întors din Mahmudia sau Murighiol. Zona linistita, aproape de magazinul din sat cu acces ușor către plaja.
   Gheorghe G din Radauti
nota: 9.67
schedule sejur: 14.09.2020 - 18.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie frumoasa , proprietari prietenosi Adina si Victor care s-au straduit sa ne faca vacanta de neuitat iar despre mancarurile de peste cu care ne-a rasfatat Doamna Lavinia ce poti sa mai spui ? Doar sa le gusti si sa-ti doresti sa ma revii .
   Sever din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 28.02.2020 - 01.03.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal calificat, servicii de calitate
thumb_down
Aprecieri negative:
poze recenzie
   Constantin C din Piatra Neamt
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 21.07.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot respectul pentru personalul pensiuni .Totul a fost peste asteptarile noastre si cu masa si cu cazarea .Am simtit spiritul deltei .
thumb_down
Aprecieri negative:
V-a fi si mai atractiv dupa terminarea tuturor constructiilor pe care le are in plan proprietari pensiuni . Succes .
   Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.08.2018 - 08.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera mare, curtea minunata, mancare excelenta
CONTACT
Paula
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Paula
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0745 618 528
WhatsApp