Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa cu Flori din Sfântu Gheorghe

   Tiberiu din Tg.secuiesc
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2019 - 26.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu ám fost la aceasta locatie
   Alina din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 07.07.2012 - 15.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancarea - excelenta, delicioasa, pe saturate, diferita la fiecare masa (am mancat numai preparate pe baza de peste, timp de 8 zile, pranz si seara); ce nu era din peste, era din gospodaria proprietarilor (doamna Aurelia este maestrul bucatar).
- cazarea - curat, mobila noua, liniste, baie in camera, flori in curte, 2 terase cu mase mari, umbra. Exista locuri de cazare si in aceeasi locuinta cu proprietarii si in alta curte, alaturi (sunt 3 camere intr-o cladire noua). Noi am stat singuri, in curtea de alaturi. Sunt plase de tantari si la usi si la ferestre, nu am avut probleme cu tantarii in camera.
- calatoriile cu barca - domnul Gicu este un ghid foarte bun, am calatorit in siguranta, ne-a dus in locuri foarte frumoase, nu are trasee standard - le adapteaza in functie de ce doresc turistii a.i. Cei pe care ii plimba sa fie foarte multumiti. Recomandam sa aveti macar o bere rece cu voi in barca.
- gazdele - foarte de treaba, comunicativi, deschisi, muncitori.
thumb_down
Aprecieri negative:
Peretii dintre camerele unde am dormit noi sunt din gips-carton, se aude cam tot de la vecinii de camera (in 2 nopti din cele 8 cat am stat noi, au mai fost si alte persoane cazate).
CONTACT
Gheorghe
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Gheorghe
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0745 175 155
Apel / SMS