Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Alex din Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe, str. Principală, nr. 29 -
   Teona din Bacau
nota: 9.67
schedule 02.06.2022
Un loc foarte placut si linistit, perfect pentru orice fel de grup. Eu am fost intr-un weekend de relaxare si am fost foarte multumita cu aceasta alegere. Personalul este foarte primitor si saritor, iar camerele foarte curate si ingrijite! Recomand cu draga inima! Am sa revin cat de curand posibil!
   Delia Dobreanu din Bacau
nota: 10
schedule 02.06.2022
A fost o experiența minunata, pe care as mai repeta-o oricând, cu drag! Un spațiu curat, îngrijit, iar oamenii foarte sociabili și primitori. As recomanda oricând prietenilor aceasta cazare dacă își doresc sa se relaxeze alături de familie și cei dragi lor.
   Gora Irina din Bacau
nota: 10
schedule 02.06.2022
Personal foarte primitor, camera foarte curata si comfortabila. Pretul accesibil si justifica serviciile foarte bine puse la punct. Este o zona foarte linistita in care imi doresc sa revin, cu peisaje minunate, natura care ne-a lipsit si cu aerul proaspat de care aveam nevoie!
   Cristina din Tulcea
nota: 10
schedule 01.06.2022
Superb! Niște gazde minunate, curățenie, confort maxim. Locul este o adevarata oaza de liniște ce te poarta dincolo de zgomotul obositor al orașului, peisajul depășește orice imaginație. Recomand cu toată încrederea, condițiile sunt la superlativ. Mulțumim pentru ospitalitate și cu siguranța vom reveni curând!
   Bîia Teodora din Poiana Teiului
nota: 10
schedule 01.06.2022
Am avut parte de o vacanta minunata, alaturi de gazde foarte primitoare și amabile. Locația este una frumoasa și liniștită, camerele sunt curate, confortabile și oferă atmosfera liniștitoare de acasă. Personalul ne-a servit rapid ori de câte ori am avut nevoie. Recomand cu toată încrederea chiar și pentru familiile cu copilași sau tineri îndrăgostiți!
   Roxana din Iqsi
nota: 10
schedule 01.06.2022
O oaza de liniște. Recomand cu căldură celor care vor sa petreacă clipe liniștite. Merita sa vizitați. Personal amabil și primitor. Împrejurimile, de asemenea, foarte de vizitat.
În concluzie, recomand acest complex pentru atunci când doriți să vă bucurați de natura și ceea ce oferă ea, dar mai ales de serviciile casei Alex.
   Chiribau Lorena din Bacau
nota: 10
schedule 01.06.2022
Un sejur excelent, relaxant si placut! Personalul este foarte profesional si primitor. Conditiile proprietatii sunt fara repros, curatenia este facuta foarte riguros, iar angajatii sunt foarte atenti la detalii. Cea mai buna alegere, vom reveni cu siguranta!!
CONTACT
Tamara
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Tamara
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0787 446 978
WhatsApp