Apartament Timex din Semenic

Semenic, str. Semenic ,bloc Garsoniere  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Lidia L din Timisoara
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 01.04.2013.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Timpul nefavorabil pentru sky a facut imposibila deplasarea la locul de cazare.Am apreciat totusi interesul personalului de a ne tine la curent cu starea vremii, pentru a nu ne deplasa din Timisoara degeaba, deoarece nu functionau sky-lift-urile.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecierea dvs . Dorim sa facem tot ce putem pentru clientii nostri , in asa fel incat ei sa beneficieze de un sejur reusit .
   Ovidiu O din Ghiroda
nota: 8.83
schedule sejur: 06.01.2012 - 08.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul foarte amabil, curatenie in camera si baia proprie, bucatarie dotata pentru a-ti putea pregati micul dejun, confortul camerelor a fost deosebit cu spatiu suficient pentru a se putea misca o familie cu doi copii, pretul raportat la confort - foarte bun, situat in centrul statiunii aproape de partiile de schi.
thumb_down
Aprecieri negative:
Avand in vedere ca impresia generala a fost una foarte buna, nu am de adus nici o reclamatie.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecierea dvs . Ne bucuram ca v-am putut fi un partener de calitate de-a lungul sejurului dvs la Semenic . Va mai asteptam !
CONTACT UNITATE
Cosmin Maruta
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.