adaugă o unitate turistică
search
date_range

Cabana cu Flori din Seaca

Seaca , str. Calea lui Traian, nr. 4B (la aprox. 2.7 km de centrul loc. Calimanesti)  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile cabanei cu Flori din Seaca


   Lucian Cristian B. din Bucuresti
nota: 9.7
schedule sejur: 24.07.2017 - 27.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost puternic impresionat de atentia gazdelor la detalii, cat si de amabilitatea acestora si profesionalismul de care au dat dovada. Dupa o scurta prezentare a cabanei, am primit in plus un pachet de informatii avand ca tema obiectivele turistice si alte puncte de interes pentru vizitatori (restaurante, magazine etc.).
Facilitatile cabanei au fost peste asteptari, pe langa bucataria, dormitoarele si baile echipate complet si curate; livingul cabanei era dotat cu jocuri precum sah,table, remi si carti de joc + diverse carti pentru copii sau ghiduri de turisti pentru imprejurimi. De altfel, cabana era constant pazita de Botic, un motan extrem de prietenos si educat.
thumb_down
Aprecieri negative:
Intrucat cabana este dotata cu un ponton direct peste Olt am avut impulsul de a-mi incerca maestria la pescuit dar nu am realizat acest lucru din timp intrucat nu am venit pregatit. De aceea o sugestie pentru a oferi o experienta si mai frumoasa este de a pune la dispozitie o pereche de undite pentru musafiri. Simt ca acest lucru ar potoli pofta de pescuit din fiecare persoana ce se afla pe acel ponton.
   Ionut S. din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.05.2017 - 28.05.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot,foarte bine pozitionata,peisaj minuntat.
thumb_down
Aprecieri negative:
Fara minusuri
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri si calificative.
Cu respect Fam.Cinca
   Maria din Slatina
nota: 10
schedule sejur: 12.09.2014 - 14.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super locatie, ne-am simtit minunat doua zile cat am stat acolo. Camerele, baile si bucataria dotate cu tot ce trebuie. Proprietarii foarte amabili, am gasit lemne pregatite pentru aprins focul la gratar (carbuni am luat noi). Ne-a placut foarte mult ca aveai posibilitatea sa stai in diverse locuri din gradina, erau fie mese si scaune, fie busteni taiati pe care puteai sa te asezi. Curtea este in panta asa ca masina se parcheaza la poarta - noi nici nu am miscat-o din loc pana am plecat. Se pot vizita imprejurimile cu autocare de la Antares, statia este foarte aproape de casa. Pe ansamblu a fost un sejur de vis, linistit, cam scurt, dar ne-am propus sa revenim si sa stam mai mult.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru cei cu somnul sensibil, s-ar putea sa fie un pic de zgomot de la trafic.
   Cristina B. din Giurgiu
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2014 - 24.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am gasit conditii excelente, o curatenie exemplara, iar proprietarul cabanei a fost de nota 10. Cu siguranta vom reveni!
   Traian din Rm Valcea
nota: 9.7
schedule sejur: 31.12.2013 - 03.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Unitatea este dotata cu orice ai avea nevoie intr-un concediu, caldura si apa calda suficienta, iar raportul pret-calitate excelent .
Am gasit la primirea cheilor, bradul impodobit in living, toata cabana decorata de sarbatoare, si in plus instalatie de lumini exterioara.
Lemnele pentru gratar suficiente, curatenia exemplara si cakdura in camere.
Proprietarilor, daca s-ar putea, le-am darui un premiu. Merita .
thumb_down
Aprecieri negative:
Am stat 6 nopti in cabana, nu au fost probleme.
Singura problema, sesizata proprietarului, a fost lipsa energiei electrice in seara de revelion. Desigur, a fost o problema generala, nu din vina acestuia, dar rezolvarea problemei in sine precum si implicarea proprietarului demonstreaza rezpectul cu care esti tratat.
CONTACT UNITATE
Cinca Ana
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,