Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa De Pe Vârf din Sat Peștera

Sat Peștera, str. Principală, nr. 75 -
la aproximativ 8.2 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.85
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Petrisor din Galati
nota: 10
schedule 22.11.2023
Vreți o vacanță de vis? Vă recomand această pensiune minunată! Gazde minunate și confort cum nu mai găsești!
Dacă toamna e absolut superb, imaginați-vă cum e iarna!
Camere moderne si curate, mai ceva decât la hotel!
Produse tradiționale de la sursă - ouă, lapte, brânză! Absolut perfect! Mulțumim! ;i-as dori sa revin!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bogatu Roxana din Bitoieşti
nota: 10
schedule 31.10.2023
Ce pot să spun despre această locaţie, că este totul la superlativ: curăţenie, gazdele minunate, dotată cu absolut tot ce este necesar în casă, confortabil, peisajul de vis, urmează să venim şi iarna. Recomand, o să mai venim cu siguranţă.
poze recenzie poze recenzie
   Camelia Ciucu din Slatina
nota: 10
schedule 12.09.2023
Am mai fost in Pestera, dar aceasta pensiune m-a fascinat de cum am intrat ne-a invaluit un parfum discret de levantica si liliac, apoi am vazut camerele, o minune, spatioase, luminoase, cu vedere spre muntii Bucegi, iar daca ieseai pe balcon, aveai o priveliste de vis: in fata muntii Bucegi, in spate masivul Caraiman, intr-o parte satul Magura, in cealalta parte puteai vedea Sirnea, Moeciu. Altfel spus, vis.
Bucataria superdotata cu electrocasnice, nu aveai nevoie de nimic.
Gazdele, niste oameni minunati. Voi reveni cu siguranta, mai ales ca exista trasee montane care trebuie facute, iar accesul este usor. Recomand cu mult drag aceasta pensiune minunata.
   Simion Irina din Ploiesti
nota: 9.67
schedule 28.08.2023
Cel mai mult mi-a plăcut localizarea. Peisajul este minunat și te face să te simți pe vârful muntelui. Mi-a plăcut că au o curte mare, deschiderea fiind largă.
Camerele sunt spațioase, curate, dotate cu tot ce le trebuie (mai puțin minifrigider). Patul este foarte confortabil. Am dormit mai bine decât acasă!
   Gabriela Grebusin din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.08.2023
Casa foarte curata, camerele confortabile si privelistea de vis.
   Laurentiu Tanasa din Tulcea
nota: 10
schedule 13.06.2023
Locația proprietății excelentă, cu o priveliște de vis, camerele foarte spațioase și foarte curate, foișorul foarte spațios, și cu tot ce trebuie în el, ciubărul minunat, dar cel mai important lucru, este amabilitatea gazdelor. Oameni deosebiți! O să revenim cu drag. Nota 10!
   Marian din Galati
nota: 10
schedule 01.05.2023
Personal excelent, locatie excelenta si usor de ajuns. Camere curate, foarte mari si calduroase
foisor , ciubar, un loc foarte linistit unde poti uita de aglumeratia din oras.
Produse din gospodaria proprie foarte bune. Cu siguranta mai venim, superb!
   Lazar Catalin din Galati
nota: 10
schedule 01.05.2023
Camere spațioase și curate, toalete curate. Bucatarie bine utilata. Wi-fi rapid, super priveliște, acces rapid la trasee pe munte. Gazda primitoare. La cerere vi se ofera lapte, branza unt si oua din gospodaria proprie. Sa nu uitam de ciubar. Nimic de reprosat.
   Șchiopu Iulian din Prahova
nota: 10
schedule 21.04.2023
Casa de pe Vârf❤️ cazare excelenta și cu cele mai primitoare gazde, curățenia și aerul de munte te fac sa nu vrei sa mai pleci. De fiecare data am mai prelungit șederea cu ce puțin două zile. Recomand, cu încredere, felicitari gazdelor si mulțumim pentru ospitalitate.
   Camelia Nicolae din Voluntari
nota: 10
schedule 26.03.2023
De vis. Camerele sunt cu vedere la munte, extrem de curate și paturile fff confortabile. Bucătăria este utilata cu mult mai mult decât ai nevoie, o curățenie exemplara, iar gazdele sunt niște oameni minunați, sociabili și cu mult bun simt, care ne-au pus la dispoziție produse din gospodărie. Am avut o vacanta relaxanta și cu dorința de a reveni cât de curând. Nota 20 pentru tot, începând de la locație, casa atent amenajata și extrem de curata și oamenii minunați care ne-au întâmpinat. Revenim curând!
   Luminita din Brașov
nota: 10
schedule 27.02.2023
Camere moderne, curate, confortabile, gazde foarte primitoare. Parcare, internet, living spațios, bucătărie moderna dotata cu tot ce ai nevoie. Este foarte ușor de localizat. Perfect pentru a petrece cu prietenii. Peisajul este de vis. O locație unde ai vrea sa te reîntorci, cu siguranta. Recomand, cu mare drag!
   Iulia Aldea din Sinaia
nota: 10
schedule 18.02.2023
Am petrecut zile de neuitat, într-un peisaj de basm.
poze recenzie
   Anghel Mihai din Nanov
nota: 10
schedule 09.02.2023
Un concediu in care chiar m-am relaxat! Gazdele sunt niște oameni de nota 10, foarte amabili, sociabili, cu foarte mult bun simt! A fost o liniște totala, living spațios, bucătăria foarte bine dotata, camere mari, paturile foarte comode, curtea extraordinara, priveliștea fantastica! Au fost foarte inspirați când au ales numele pensiunii, pentru ca efectiv ești in vârf, unde priveliștea iți taie respirația! Cu siguranță, vom reveni!
   Laura Anghel Tanase din Teleorman
nota: 10
schedule 11.11.2022
O saptamana de poveste. O saptamana de liniste. De baterii incarcate. O saptamana intr-un loc care, cu foarte mare usurinta, a intrat in topul personal. Pensiunea Casa de pe varf din comuna Pestera este nu doar pe un platou idilic, inconjurat doar de natura, copaci si peisaje cum doar aici poti gasi. Pensiunea este un loc in care te simti numaidecat acasa: gazde excelente, curatenie ireprosabila, facilitati fara cusur, camere mari, luminoase si spatioase cu peisaje de incarcat bateriile, liniste cat sa iti umple sufletul si sa iti linisteasca gandurile, tot. Tot ce ti-ai putea dori de la un loc. Cu siguranta, vom reveni cu drag! Recomand!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mădălina din Câmpina
nota: 10
schedule 15.09.2022
Casa de pe Vârf este locul unde trebuie sa ajungi cel puțin o dată în viață.
   Octavian Ilie din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.07.2022
Experienta noastra a inceput dimineata devreme, cand treceam pe langa casa De pe varf. Am observat un cuplu ce mulgea vacile si am purtat un scurt dialog extrem de placut. Ne-au invitat inauntru, ne-au servit cu branza si cafea. Desi initial nu ne propusesem sa ne cazam in Pestera, acest loc minunat ne-a convins sa ramanem aici. Proprietatea este dotata cu tot ce ai nevoie, se poate ajunge usor, camerele sunt foarte curate, aerisite si cu priveliste superba. Iar gazdele sunt o familie foarte primitoare, calduroasa, ce pun mult suflet in ceea ce fac.
Felicitari!
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2022
Am petrecut cateva zile la aceasta unitate de cazare si ne-am simțit foarte bine. Se afla intr-o zona linistita, cu peisaje parca desprinse din poveste, camera a fost spațioasă, curata, cu balcon cu o priveliște superba. Gazdele sunt primitoare, ne-au ajutat cu informații si cu tot ce am avut nevoie. Un alt punct forte e bucataria complet utilată, sala de mese, foișorul cu gratar. Excepțională zona pentru trasee montane. Recomandam!
   Criatiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.07.2022
Vila foarte frumoasa, noua, curatenie in toata casa, camere mari si o bucatarie exemplara. Privelistea este uimitoare, iar gazdele sunt oameni frumosi, gata sa-ti ofere tot ce ai nevoie pentru a petrece zile linistite si relaxante, bunatati traditionale chiar din propria gospodarie. Ne-a placut foarte mult, cu siguranta vom reveni. Recomand!
   Georgiana Alexe din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 18.07.2022
Nota 10+! Abia astept sa ne întoarcem. Curat, gazde minunate, iar priveliștea este de vis!
Ni s-a pus la indemana tot ce am avut nevoie pentru grătar si ceaun. Am primit bunătăți din partea gazdei, de la țuica de care băieții au fost încântați, la prăjitură cu caise pe care eu am devorat-o instant. Te simti ca acasa, iar priveliștea ce te înconjoară este minunata la orice oră, din orice parte privești.
CONTACT
Roxana Surdu
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Roxana Surdu
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0748 516 390
WhatsApp
Apel/SMS