Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Wezly din Sat Măgura grade grade grade

Sat Măgura, str. Principală, nr. 140C -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristina Lita din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.07.2023
Este o locatie excelenta, unde sa evadezi din orasele aglomerate. Am fost impreuna cu bebelusii de 2 luni si au avut cele mai linistitoare somnuri de pana acum. Este un loc deosebit, unde toate problemele dispar si de unde pleci cu toate bateriile incarcate. (chiar cu toate, pentru ca au si incarcator pentru telefon la dispozitie). Gazdele sunt niste persoane deosebite, iar noi ne vom intoarce cu siguranta.
poze recenzie
   Adriana din Selimbar
nota: 10
schedule 25.05.2023
Oaza de liniște și relaxare într-o locație montană cu peisaje de vis! Excelenta zona pentru drumeții și plimbări montane in zona Piatra Craiului! Toate facilitățile (plita, cuptor, frigider, espressor), amenajarea cu bun gust și condiții excelente in cele 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie! Gazde amabile și prietenoase! Recomand! ☀️
   Fabian Gabriel din Satu Mare
nota: 10
schedule 17.03.2023
Cele 6 nopți petrecute la casa Wezly, alături de prieteni mei, au fost foarte relaxante, ambientul si designul căsuței este foarte tradițional si cu o pata de actual.
   Cristi din Brașov
nota: 10
schedule 17.03.2023
O casa deosebita, servicii extraordinare. Locația este foarte bună, iar căsuța este foarte bine utilată și dotata. O curățenie deosebita, iar detaliile fac diferența. Căsuța îți oferă un view minunat.
   Dana Radu din Galati
nota: 10
schedule 20.02.2023
O locatie minunata, cu o priveliste de poveste, gazde de nota 10+. Casuta este amenajata cu f mult bun gust, f.bine dotata, f curata. Ne-am simtit excelent si ne dorim sa revenim si in sezonul cald ptr a putea parcurge si cateva trasee in mtii Piatra Craiului. Recomand, cu drag!
   Cecilia din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2022
Casuta frumoasa, comfortabila, potrivita pentru 6 persoane. Totul este nou, ales cu bun gust, functional, curat si bine intretinut. Paturi cu saltele foarte bune. Gazde prietenoase si de incredere, peisaj frumos, zona linistita, recomand cu incredere.
   Amalia din Ploiesti
nota: 9.33
schedule 22.05.2022
Casuta este superba, inconjurata de natura, cu multa liniste in jur.
Este utilata complet, decorata cu gust, ne-am simtit excelent si vom reveni cu siguranta.
Paturile sunt confortabile, foisor, gratar, leagan si terasa din fata casei foarte relaxanta.
Gazde calde si primitoare.
Multumim din suflet.
   Anna din Ploiești
nota: 10
schedule 25.04.2022
Sejur excelent, gazde deosebite, atente la nevoile oaspeților. Pensiunea reprezinta un amestec perfect de nou și vechi, pastrind în bune condiții arhitectura locului. Atenția la detalii a proprietarilor este de lăudat! Am petrecut sejurul de Paște 2022! Vom reveni cu drag!
   Evelina din Păuleștii Noi
nota: 10
schedule 13.12.2021
Un loc plăcut și călduros. Zona foarte frumoasă de plimbat și admirat peisajul. Căsuța este utilată cu tot ce este nevoie pentru un sejur confortabil. Veți putea prepara o cafea delicioasă (oferită din partea casei) și o puteți servi pe prispă, cu un view superb.
CONTACT
Ciurea Alexandra
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ciurea Alexandra
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0726 656 714
WhatsApp
Apel/SMS