Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Amy din Sat Măgura

Sat Măgura, str. Principală, nr. 64 -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Despina din Brasov
nota: 10
schedule 11.03.2024
Un loc perfect pentru relaxare. Pensiunea este noua, foarte frumoasa, curata si calduroasa! In camere paturi cu saltele foarte bune, toti din grup au dormit foarte bine. Bucataria utilata cu tot ce trebuie. Gazde prietenoase si atente la nevoile noastre, si peste toate astea un peisaj de poveste, de neuitat!
Recomand cu drag, noi vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Mulțumim foarte mult pentru cuvintele frumoase !! Vă așteptăm cu mult drag și data viitoare !
   Camelia din Brasov
nota: 10
schedule 14.02.2024
Cazare excepțională, ținând cont că am fost cazați cu copii. Curățenie exemplară, liniște, bucătărie dotată cu tot ce a fost necesar pe perioada șederii noastre. Gazde primitoare, gata in orice moment să fie la dispoziția clienților. Vom reveni cu siguranță!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!!! Vă așteptăm cu drag
   Cadar Maricica din Bacau
nota: 10
schedule 13.02.2024
Casa este într-o zona superba, liniștită și cu oameni foarte primitori. Ca și spatii comune, aceasta dispune de living spatios și bucătărie utilata cu absolut tot ce este necesar. Camerele sunt luminoase, curate și cu vedere la priveliștea frumoasa din jur. Gazdele sunt de asemenea foarte ospitaliere și primitoare, fiind deschise la întrebările noastre. Recomand acest loc de poveste unde te poți detașa de stres și te poți relaxa într-o liniște deplina.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și vă mai așteptăm cu drag și altădată!
   Plesuvu Adriana din Horgesti
nota: 10
schedule 12.02.2024
O locație de vis. Peisajul este unul superb, o oaza de liniște și pace iar gazdele sunt foarte prietenoase și deschise fata de turiști. Locatia este perfecta pentru a va deconecta de agitația orașului și a va relaxa într-un loc plin de verdeață, de liniște și armonie. Recomand cu toată căldura!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Sarcau Mirela din București
nota: 10
schedule 13.07.2023
Am stat cazați la Casa Amy 3 nopți. Locația este una frumoasa, cu priveliști care efectiv îți taie respirația. Domnul de la cazare ne-a dus sus pe creasta unde am putut admira toate acele peisaje parca rupte din alta lume. Ne-am simțit extraordinar și speram sa mai revenim. Recomand cu drag aceasta pensiune.
poze recenzie poze recenzie
   Iulian Mîrzac din București
nota: 10
schedule 29.08.2022
Este un loc perfect pentru relaxare dacă ești în căutarea unei vile cu vedere panoramică asupra Magurei și cu priveliște și spre Piatra Craiului și spre munții Bucegi.
Construcția este nouă. Exista o sală de mese pentru a putea petrece timp și în interior dacă vremea nu permite afară. O parte dintre camere au terasă spre Măgura.
In bucătărie ai cele mai utile vase sau ustensile. Grătar in curte, vecini și proprietari foarte simpatici. Parcare pentru mai multe mașini (este o pantă destul de abruptă la urcare in vreo doua locuri dar dacă a urcat mașina noastră, urcă orice mașină. Este pietruit drumul.
Este relativ aproape de un munte pe care-l poți urca in 1.5 - 2h și de unde poți vedea și mai larg peisajul Măgura și munții dimprejur dar și spre Zărnesti și platoul dinspre Râșnov.
   Coca Galateanu din Galati
nota: 10
schedule 12.08.2022
O experiență unică. Loc minunat cu oameni deosebiți. Gazdele noastre, d-nul Gică și mama dumnealui, ne-au făcut sejurul frumos. Curatenie in toată pensiunea și peisajul de poveste. Ne-a plăcut în mod deosebit atenția gazdelor față de cerințele noastre. Multumim.
   Mirela Zorila din Constanta
nota: 10
schedule 21.08.2021
Gazde primitoare, peisaj deosebit și o atmosfera foarte frumoasa. Foarte frumos. Și nu o sa regretați absolut deloc. O sa faceți o alegere foarte bună mai ales dacă veniți în familie. Un peisaj de neuitat. În camera a fost foarte curat și confortul camerelor a fost foarte plăcut gazdele au fost foarte primitoare.
   Florentina din Slatina
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot !!
thumb_down
Aprecieri negative:
E foarte bine cum este !!!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va așteptăm cu drag și altădată !!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Colțea Andreea
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Colțea Andreea
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0751 916 839
WhatsApp
Apel/SMS