Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Muchia lui Gîrniță din Sat Măgura grade grade grade

Sat Măgura, str. Principală, nr. 170 -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 40 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ivanova Ralitsa din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.01.2024
Am fost 10 persoane din care 3 copii de 8 ani. Am stat 3 nopti, 24-27 ianuarie 2024. Pozele puse pe net nu reprezinta nici o mica parte din ce am gasit la cabana:
Proprietari- nota 10. Implicati in totalitate in afacere, ne-au facut cumparaturile din oras,ne au tras cu masina lor, ca am prins viscol si zapada in toata frumusetea.
Cabana- eu asa curatenie nu am vazut nicaieri, cat in bucatarie si in camerele.
Partie pentru sania in fata usii, in curtea cabanei. Bucurie pentru copii si parinti.
Caini, pisici, oi, vaca, gaini... mini ferma animalelor. Alta bucurie pentru toti, ca am cumparat ou proaspete si am primit si lapte.
Rotile de iarna bune sunt obligatorii, ca noi am patinat cu masina... vina noastra.
Drumul spre cabana este cu serpentine de cateva km. Dar bine echipati de iarna cu anvelope, o sa va bucurati de un peisaj nemaipomenit.
In bucataria cabanei gasiti de toate, chiar de toate. Daca aveti nevoie de ceva, oricum proprietari stau aproape si se rezolva imediat.
Pentru noi a fost mini vacanta reusita si cu siguranta o sa ne intoarcem acolo. Cu siguranta am ratat o suta de chestii pozitive despre cabana, dar se face si review prea lung
Parti negative- eu sunt omul care cauta..., dar nu an gasit.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adina Birsan din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.01.2024
Cea mai frumoasa experienta, peisajul parca rupt din basme si cele mai serviabile si amabile gazde. Casuta este extrem de cocheta, toate consumabilele fiind puse la dispozitie, la discretie. Recomand cu incredere si cu certitudine vom reveni la vara. Multumim pentru tot!
   Valeriu din Montreal
nota: 10
schedule 10.09.2023
Din descrierile si fotografiile adunate inaintea sejurului nu am reusit sa ne facem imaginea completa a acestui loc mirific. Abia acolo, dupa ce privesti in jurul tau toata splendoarea, realizezi ca ai ajuns intr-un loc din care ti-ai fi dorit sa faci parte dintotdeauna, de care nu vrei sa te mai desprinzi. Casa pe o muchie de munte cu muscate la ferestre, capitele de fan, oile si vacuta pe pasune, vederile culmilor din jur, descrierea ideala a spatiului mioritic.
Desi te regasesti intr-un loc izolat, totul functioneaza perfect, confortul este maxim, ai chiar si o masina de spalat vase.
Nu in ultimul rand, gazdele sunt niste oameni deosebiti, au la inima satisfactia oaspetilor.
Vom reveni cu siguranta.
poze recenzie
   Gabriel din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.05.2023
Totul a fost fantastic.
Oameni deosebiti, modesti si foarte discreti. Peisajul este ireal, iar casuta este parca desprinsa din vremuri demult apuse.
Camerele imbina traditionalul cu modernul, iar zona de living si bucataria te trimit intr-o poveste ireala.
Curtea este imensa, ideala pentru copii.
Zona mai pastreaza amprenta lumii de demult, dar cel mai mult am fost fascinati de oamenii acestor locuri.
Multumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Mulțumim,vă mai așteptăm!
   Eduard Constantin din Ploiesti
nota: 10
schedule 14.02.2023
Totul la superlativ. O locație excelentă, într-o zonă liniștită și retrasă, o gazdă foarte primitoare, un peisaj desprins din povești, camere curate, mobilier care combina perfect tradiționalul cu modernul. Am avut noroc că am prins și zăpadă spre bucuria copiilor și a noastră. Singurul inconvenient, că trebuia să fi stat mai mult de 2 nopți, 4 cel puțin.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Iuliana din Ploiești
nota: 10
schedule 14.02.2023
Exceptional! Foarte curat în toată pensiunea, paturi foarte confortabile, încălzire în pardoseala, mașină de spălat vase, bucătăria utilata cu tot ce este necesar. In fiecare colț găsești ceva rustic, de bun gust, care să îți amintească de casa bunicilor si totuși utilitățile sunt moderne. Spatiu in curte pentru sanius, plimbări.
   Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.01.2023
Am sarbatorit ziua fetitei impreuna cu prietenii la inceput de octombrie 2022 si totul a fost exemplar, pornind de la conditii/dotari si pana la caldura gazdelor. Copiii s-au simtit ca la bunici la tara, cu alergat de gaini, adunat de oi si muls vaca. Produse proaspete din gospodaria gazdei. Recomand aceasta locatie, daca vreti un strop de liniste (aici este locul unde chiar iti auzi gandurile). Cu siguranta, vom reveni cu prima ocazie.
   Mazalu Virginia din Constanta
nota: 10
schedule 11.01.2023
Satul Măgura aparține de comuna Moieciu, județul Brașov și este situat între Moieciu de jos și Zărnești. Așa că am urcat pe drumul forestier ce continuă de la fântâna lui Botorog și șerpuiește prin pădure până ce ajunge în satul Măgura. Așezarea este una din puținele de la noi din țară, care este inclusă într-un parc național.
Cabana Muchia lui Gîrniță reprezintă acea casa țăranească, cu o arhitectură popular romanească, construită doar cu materiale naturale, încadrată într-un mediu natural și sănătos, adaptată și utilată conform cerințelor actuale. Mai pe scurt, acasă sau minunatul tarâm de basm al copilăriei. Magie, imaginație, liniște, speranță și fericire. Așa arată, prin ochii mei de copil, tărâmul de basm numit cabana Muchia lui Gîrniță. Priveliștea către Piatra Craiului și Bucegi, aerul curat, gazdele sunt cât se poate de ospitaliere și primitoare și fac tot posibilul să te simți ca acasă. Bonus, să nu fii surprins dacă ajungi în zonă și pe masă ți se pune tradiționalul bulz rotund, cu brânză de burduf, gătit pe jar sau pe sobă, laptele pur de vaca balaioara, oualele naturale sau ghebele murate, gemurile din zmeură sau fragi, tuica de mere, o băutură alcoolică tare aromată si câteva pisici: motanelul portocaliu, Tom, cel mai lipicios și 3 câini prietenoși cu oamenii: Aki-gelosul, Novak-maturul și Bruno(ciocolată). Totul a fost la superlativ.
Răspunsul unității:
Mulțumim,vă mai așteptăm cu mare drag!

poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Violeta din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.12.2022
Cabana are tot ce ai nevoie pentru un sejur excelent - frumoasa, primitoare, confortabila, calda si luminoasa. Spatiu excelent pentru copii, posibilitatea sa faci drumetii, privelistea de vis! Totul a fost perfect, va multumim!
   Ogaru Marilena din Pitesti
nota: 10
schedule 01.11.2022
Pentru noi este cazarea ideală. Revenim de câte ori avem ocazia în acest loc minunat. Ne place sa urcăm pe munte și Piatra Craiului ne oferă peisaje spectaculoase. Muchia lui moș Gîrniță este cel mai frumos loc din rezervația Piatra Craiului în care se pot construi case. E ca și cum te-ai caza pe un traseu montan care, in mod normal, nu este locuit. Gazdele sunt niște oameni deosebiți, care și-au lăsat amprenta sufletului frumos peste tot ce au realizat pentru oaspeți. De la amenajarea fiecărei încăperi, până la așternuturile țesute cu pricepere și migală, totul se află sub semnul intimității și al respectului pentru aproapele.
Moș Gîrniță, Gigi, Adriana, vă mulțumim pentru momentele pe care le-am trăit în căsuța din povești din Măgura.
Răspunsul unității:
Multumim mult,sunteti bineveniți oricand!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Darius Gîscă din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.10.2022
Super cazare. Priveliștea nemaipomenită, gazdele foarte amabile. Casa este dotata cu tot ceea ce trebuie, camerele frumoase, călduroase. Curățenie, zona de grătar, cu vedere la munți.
Drumul pana la casa este foarte frumos, prin pădure, iar de la cazare se pot face drumeții.
Este de neratat!
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam cu drag!
   Radu Otilia din Ploiesti
nota: 10
schedule 09.09.2022
Cabana Muchia lui Girnita este un loc minunat care ne-a incantat inca de la sosire cu peisajul din jur si a continuat sa ne incante pe tot parcusul sederii noastre prin fiecare floare de colt pe care o descopeream brodata pe o perdea sau pictata pe un vas de lut sau pe un cufar de lemn. Totul in casa este studiat, gandit si realizat in asa fel incat sa-ti aduca aminte de vocea blanda a bunicii care-ti spunea povesti la gura sobei in copilarie.
Si cum omul sfinteste locul, proprietarii sunt oameni faini si primitori. Vom reveni cu placere!
Răspunsul unității:
Multumim mult,sunteti bineveniți oricand!
   Cami Tataru din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.08.2022
O locatie de poveste. O casa frumoasa, cu absolut tot ce trebuie si multa atentie la detalii. Camere cu toate facilitatile si amenajate cu mult bun gust. O curte superba si ingrijita in cel mai mic detaliu. Gazde foarte dragute si primitoare. Am fost extrem de incantati si o sa revenim cu tot dragul!
Răspunsul unității:
Dragă Camelia,ne bucurăm pentru gândurile bune și sunteți bineveniți oricând la noi!
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.08.2022
Gazdele sunt printre cele mai primitoare si serviabile din cate am intalnit. Cabana avea toate facilitatile dorite si a fost locatia perfect pentru a petrece timp cu prietenii intr-un mod relaxant. Drumetii, gatit si conversatii placute. Multumim pentru locul oferit spre cazare.
Răspunsul unității:
Multumim ,a fost o placere sa va avem ca oaspeti.
Va mai asteptam!
   Magdalena din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.07.2022
Ce să laud mai întâi? Un loc minunat, ca în poveşti, un loc rupt de lume, unde timpul pare să se fi oprit. O casă de munte, curată ca o floare şi plină de flori, tradiţională, cu ţoale ţesute la război, perdele şi feţe de masă brodate de mână, dar cu toate facilităţile (încălzire în pardoseală, apă caldă, panouri solare, baie în fiecare cameră, bucătărie dotată cu de toate). O atenţie la detalii rar de văzut şi un bun gust înnăscut, eleganţa simplă, desăvârşită a artei ţărăneşti, autentice transpare din orice obiect, cusut sau lucrat în lemn. Gazdele sunt oameni gospodari, calzi şi primitori. Copiii au mers cu tataie Niţă pe muchie, cu oile şi văcuţa şi cu cei trei căţei uriaşi, prietenoşi. Un loc unde regăseşti pacea, traiul simplu şi curat al oamenilor de munte, munte care se iţeşte din spatele casei, ispitindu-te să-i descoperi măreţia şi frumuseţea. Drumeţiile în Piatra Craiului sunt accesibile, prăpăstiile Zărneştilor sunt chiar în valea din spatele casei. Dar şi o plimbare prin sat sau prin satul alăturat, Peştera, îţi dezvăluie natura în toată splendoarea şi măreţia ei. Felicitări gazdelor şi multă sănătate!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet!
Vă mai așteptăm cu mare drag!
   Nedelcu Doina din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.03.2022
Locatia este superba, chiar si pentru cele mai rafinate gusturi. Gazdele, doi oameni minunati, harnici si frumosi, sunt deosebit de amabile si primitoare. Totul este foarte curat si de bun gust, fiecare lucru este la locul lui. Un loc plin de traditie si frumusete!
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam cu drag!
   Andra din Bucureşti
nota: 10
schedule 19.03.2022
O cabană minunat amenajată, aşezată într-un peisaj de poveste, condiții foarte bune cu toate utilitățile, gazde primitoare...Şemineul, grătarul de pe terasă, detaliile de decor, totul a făcut ca experiența noastră să fie perfectă! Pe scurt...ne-am simțit foarte bine şi ne dorim să revenim!:)
Răspunsul unității:
Multumim!
   Mirela din Craiova
nota: 10
schedule 09.03.2022
Un loc minunat in care ne-am simtit extraordinar. Cabana este amenajata foarte frumos, curatenie, complet utilata, gazdele primitoare si atente la necesitatile noastre. Imprejurimile sunt parca desprinse din povesti.
Răspunsul unității:
Multumim!
   Janina din Craiova
nota: 10
schedule 07.03.2022
Un loc de poveste, o bogatie de privelisti incantatoare, o casuta traditionala cladita cu suflet si daruire, din grija de a-si lega viata de un loc care va ramane in urma, incantand oaspetii ce le calca pragul, oameni minunati, primitori ce au imprumutat ceva din maretia muntilor ce-i inconjoara si din darnicia larga a pamantului pe care traiesc...batranul casei care te intampina cu vorba lui cumpanita ce te face sa-ti dai seama ca ai de a face cu un om de isprava de la care ai multe de ascultat...
Nu se poate cuprinde in cuvinte frumusetea locurilor si a oamnenilor de aici!
Răspunsul unității:
Multumim!
Va mai asteptam cu drag!
   Afronie din Craiova
nota: 10
schedule 06.03.2022
Un loc pe care nu îl poți descrie în cuvinte, amenajat în cel mai mic detaliu. Cabana dispune de absolut tot ce este necesar pentru un sejur perfect. Proprietarii niste oameni deosebiti.
Răspunsul unității:
Multumim!
Va mai asteptam cu drag!
   Voicu Costel din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.02.2022
Fabulos! O vacanta deosebita, gazde primitoare, conditii de cazare la superlativ, rar intalnite aici in Romania, curatenie, spatiu generos, bun gust, priveliste de poveste...nu mai am cuvinte sa laud aceasta experienta unica!
Răspunsul unității:
Multumim!
Vă mai așteptăm!
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.01.2022
Am petrecut 3 zile minunate la aceasta cabana, cu tot confortul necesar. Interiorul este decorat foarte frumos, cu mult bun gust. Mobilierul este din lemn masiv, bucataria complet utilata si fiecare camera are propria ei baie. Curatenia a fost desavarsita, iar peisajul pare desprins din povestile copilariei. Multumesc gazdelor, o familie de oameni deosebiti!
Răspunsul unității:
Multumim din suflet !
Va mai asteptam!
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.01.2022
Ne-am simtit extraordinar! Exceptionala cazarea si facilitatile. Perfecta pentru grupuri. Mult peste orice asteptari. Majoritatea pensiunilor din zona sunt situate langa drumul principal si sunt inghesuite una langa alta, dar locatia acestei cabane perfect aleasa de catre proprietari, oferind peisaje superbe, libertate de exprimare si multa intimitate, intrucat este situata pe un teren de aproape 5000mp, la aproximativ 200m departare de intrarea pe proprietate (fata de drumul principal de acces si primii vecini), cabana pune la dispozitie 4 camere: una mai spatioasa la parter si trei de dimensiuni mai mici la etaj (gen mansarda). Toate camerele sunt dotate cu dus si grup sanitar propriu. Paturile sunt de 14Ox200 (in camera mare exista si un pat pentru copii) si nu exista dulapuri/tv in camere. La parter incalzirea este doar prin pardoseala, insa la etaj exista si calorifere. Bucataria si livingul sunt deschise si comunica intre ele, dar spatiul este generos - pentru 8 adulti cu 5 copii mici (intre 6-9 ani) spatiul a fost suficient si nu ne-am simtit inghesuiti. In living, atmosfera este completata de existenta unui semineu pe lemne. Exista un televizor care se poate conecta doar la netflix/youtube (pentru noi a fost super faptul ca ne-am deconectat total de la stiri). Am avut wifi in perimetrul cabanei, calitatea semanlului nu a fost deosebita, dar tinand cont ca datele mobile nu (prea) functioneaza in zona, am fost ok si asa. Bucataria este dotata cu tot ce este nevoie pentru a te autogospodari (frigider cu congelator, aragaz incorporat cu plita pe inductie si cuptor, fierbator, cafetiera, masina de spalat vase, cuptor cu microunde). In zona nu sunt optiuni pentru a manca la restaurant (am inteles ca exista o locatie unde se poate servi cate ceva la pranz, dar noi nu am accesat-o).terasa nu este acoperita dar este dotata cu gratar pentru amatori. Curatenia a fost exemplara in toata cabana, incalzirea fost eficienta, am avut apa calda la dispozitie in permanenta, iar proprietarii au fost amabili si prietenosi, cu o prezenta discreta.
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam!
   Marius Sandu din Iasi
nota: 10
schedule 13.12.2021
Am petrecut un weekend de vis in Magura, iar cabana este absolut supeba si incredibil de ingrijita. Gazdele au fost foarte primitoare si ajutatoare cu orice am avut nevoie. Va multumim!
Răspunsul unității:
Multumim ,va mai asteptam!
poze recenzie poze recenzie
   Sorin Ghiordunescu din Pitesti
nota: 10
schedule 02.12.2021
Un loc de poveste, aproape de prapastiile Zarnestilor, conceput ca o imbinare minunata intre tipicul unei gospodarii de munte si confortul surprinzator de ridicat. Totul e autentic, muncit cu drag de gazde, intr-un spatiu generos cu pasune si pomi in jur, cu loc de parcare ideal, cu incalzire centrala moderna dar si un semineu strasnic, cu mobila pictata si multe elemente autentice populare (port popular, tesaturi vechi ).
Gazdele sunt discrete dar mereu disponibile la orice nevoie. Vederea spre Piatra Craiului este aproape ireal de frumoasa la apus, iar Bucegii au infatisare maiestuasa la rasarit.
Autenticitatea e maxima cand vezi oile lui nea ion care, la 86 de ani, inca alearga dupa ele, cand gusti branza si casul local de o excelenta calitate. Am avut momente de vis, de neuitat, de pus in sertarul cel mai de pret al amintirilor.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
poze recenzie
   Tamara Nicolae din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.11.2021
Cabana este superba, totul este extraordinar de frumos si de curat. Dotarile super, ni s-a pus la dispozitie totul pentru a avea cateva zile de liniste si conectare cu natura.

Amplasarea este de vis, oamenii - extraordinari.

Multumim tare mult pentru tot.
Răspunsul unității:
Multumim!
   Draghicevici Silvia din Bucharest
nota: 10
schedule 13.09.2021
Un loc cum nu am crezut ca poate exista atât de aproape de noi.

Totul e la superlativ: locația, gazdele, confortul, designul tradițional. Ai impresia ca timpul a stat in loc si te simți transpus in romanele lui Slavici. Ești in natura in toata splendoarea ei, dar nu lipsește nimic din zona confortului.
   Livia Petier din Brasob
nota: 10
schedule 11.08.2021
Pozitia cabanei este perfecta, rustic dar totusi cu tot confortul modern, ai absolut tot ce iti doresti.

Am fost un grup de prieteni dar si 2 copii mici. Cel mic a vazut cum se mulge vacuta si a baut lapte proaspat muls.
poze recenzie poze recenzie
   Alin din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.08.2021
Locatie, amplasare, curatenie, totul minunat, pot spune chiar perfect.

Gazda, Adriana si Gigi, niste oameni minunati si primitori.
   Vali din Călărași
nota: 10
schedule 30.07.2021
Ne-am întors cu amintiri de neuitat de la proprietatea familiei Gîrniță, gazdele noastre ospitaliere. Am luat cu noi pentru totdeauna priveliștea care îți taie respirația și liniștea relaxantă, bucuria unei vieți simple oferite de mediul natural, dar și de dotările cabanei și de disponibilitatea gazdelor noastre.
CONTACT
Gigi
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gigi
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0723 153 942
WhatsApp