adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Cartref din Saschiz 3 grade grade grade

Saschiz , str. Principala, nr. 433  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile pensiunii Cartref din Saschiz


   Alina din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 20.07.2016 - 22.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere spatioase, mancare foarte buna, gazde dragute si intelegatoare (am avut 5 copii cu noi :-), foisorul de luat masa in aer liber ne-a placut mult, curtea mare si spatioasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Unele mici reparatii erau necesare la baie, prosoapele prinsesera putin miros, la curatenie mai lipsea putin ca sa fie chiar de 10.
   Liliana din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2016 - 29.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia, atitudinea gazdei, serviciile, biblioteca turistilor, casa...
thumb_down
Aprecieri negative:
Fara
   Oana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2014 - 17.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc deosebit de frumos si linistit, oameni calzi si comunicativi, mancare foarte buna si portii indestulatoare, camere superbe. De-abia astept sa mai ajungem.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am reusit sa gasesc absolut nimic neplacut.
   Rodica Astrid R. din Botosani
nota: 9.5
schedule sejur: 29.12.2012 - 02.01.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost pentru prima data cand am petrecut cateva zile intr-un sat sasesc din Transilvania, intr-o ambiata autentica.Mi-a placut amabilitatea personalului, ambianta (veche gospodarie saseasca transformata in pensiune cu pastrarea,pe cat posibil,a specificului), muzeul artei culinare amenajat in incinta pensiunii, satul Saschiz si imprejurimile.Mancarea a fost fenomenala, numai produse locale naturale preparate in gospodaria proprie.De asemenea, mi-a placut ospitalitatea si solicitudinea personalului pensiunii si a localnicilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am gasit in camera un pliant despre pensiune ,satul Saschiz si imprejurimi cu sugestii despre atractiile turistice din zona, dar din pacate numai in limba engleza.As sugera ca aceste materiale sa fie redactate si in limba romana, mai ales ca nu era nici un turist strain, cel putin in perioada sejourului nostru de Revelion.Personalul pensiunii (doua doamne care se ocupa si de bucatarie, si de servit la mese si de curtenie) este absolut insuficient,asa ca ,in toata perioada sederii noastre, nici o camerista nu a facut curaatenie in camere.In programul de Revelion afisat pe erau prevazute obiceiuri locale in noaptea de Revelion si o vizita la ferma pensiunii(la care tineaam in mod deosebit).Vizita la ferma a fost imposibila, tocmai din cauza personalului insuficient, iar in locul uratorilor din seara de Revelion ne-a fost oferit un `recital` de colinde pe 30 decembrie.
   Ungurean din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2012 - 21.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simțit foarte bine datoritã atmosferei linistite, personalul a fost foarte amabil si de mare ajutor, ajutandu-ne cu orice informație solicitatã, camera a fost confortabila si curatã.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri.
CONTACT UNITATE
Raluca Palusan
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,