Pensiunea Casa Alex din Saru Dornei grade grade

Saru Dornei, sat Șaru Dornei, str. Principala  
la aproximativ 10.0 km de centrul localității Vatra Dornei
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Valerică V din Bârlad
nota: 9.67
schedule sejur: 11.08.2018 - 15.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sejurul la Casa Alex a fost superb, zona liniștită, peisajul deosebit.Gazdele au pus totul la dispoziție să ne simțim bine(grătar, disc, ceaun, veselă, bucătăria utilată), La parter este un salon mărișor pretabil pentru o petrecere cu prietenii, camerele sunt ok, le-am găsit curate cu lenjeria în regulă. În concluzie locația oferă totul pentru a te simți bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru cei pretențioși gazda nu sta după tine să strângă sau altceva, trebuie sa te autogospodărească, pentru noi a fost ok aspectul acesta. Băile sunt 2 cu dusuri pentru toată locația, și aici depinde de fiecare.
   Eugen Vlad din Botosani
nota: 9.83
schedule sejur: 27.05.2016 - 29.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia excelenta(suficient de departe de tumultul orasului pentru o vacanta in tihna, dar si suficient de aproape pentru a te putea intoarce ori de cate ori vei dori!), curata, utilata cu tot ce ai putea avea nevoie intr-un sejur. Gazde primitoare si saritoare. Spatiu de joaca pentru cei mici. Ideala pentru familii sau grupuri de prieteni care vor sa se bucure de frumusetea salbatica a muntilor patriei. Vom reveni cu placere!
CONTACT UNITATE
Marian
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.