Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana - Restaurant Dor De-acas' din Șaru Dornei

Șaru Dornei, sat Neagra Șarului, str. Principală, nr. 372A -
la aproximativ 10.0 km de centrul localității Vatra Dornei
Nota 9.67 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandra din Iasi
nota: 9.67
schedule 20.08.2021
Locatie deosebita, in inima satului traditional, ferit de zgomotul traficului si a agitatiei, usor de gasit (sunt si indicatoare). Familia care de ocupa de pensiune a fost deosebit de amabila, am putut comanda mancare pentru a fi servita chiar cand ajungem, am comunicat excelent in legătură cu toate detaliile.

Camerele sunt frumoase, curate, noi, amenajate traditional si ingenios (idei de mobilier pe care nu le-am gasit in alta parte). O mica problema cu patul, care scârțâia, dar ne-am odihnit bine.

Mancare a fost buna, preparata pe loc, am avut placerea sa facem si degustări locale. De asemenea, aproape de principalele trasee montane in Calimani, fiind si motivul vizitei noastre.
   Mitrea Claudia din Pascani
nota: 10
schedule 27.07.2021
Gazde primitoare, intr-o locatie de vis cu o panorama superba, liniste, locul ideal de relaxare in natura. Copiii au fost incantati de locul de joaca, leagan si trambulina, noi de bucatele ca la mama acasa servite in restaurantul din incinta pensiunii. Camera comfortabila, cu covoare traditionale, cu baie proprie cu ciubar, o experienta inedita. Curatenie la superlativ.
   Andrei Elena din Bacau
nota: 10
schedule 21.07.2021
Am fost la aceasta cabana si iarna si vara. Este in apropierea parcului natural Calimani. Ne-am plimbat cu atv-urile. Ne-am dat cu sania. Am facut drumetii in imprejurimi. Posibilitate de a gati pranzurile in bucataria amenajata pentru turisti sau de a servi mesele la restaurantul din curtea cabanei. Mi-au placut mult privelistea si gazdele, primitoare, serviabile si discrete.
CONTACT
Emanuel Stirbu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Emanuel Stirbu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0787 719 324
WhatsApp