adaugă o unitate turistică
search
date_range

Sala de conferințe Pensiunea Olga din Sarata Monteoru

Adresa: Valea Seaca 30, Sarata Monteoru, judetul Buzau
Telefon: 0744304012
Fax: 0238 451 218
E-mail: mihai.posedaru@yahoo.com
Capacitate: 40 locuri
Locuri de cazare: 28 locuri

Prezentare Sala

Pensiunea Olga dispune de doua sali de conferinte de capacitati diferite, de 15 si respectiv 25 de locuri, capabile a se adapta fiecarui tip de eveniment organizat.
Ele sunt dotate cu aer conditionat, videoproiector, ecran de protectie si suport de flipchart. Succesul evenimentului organizat este asigurat si de conectarea continua la linia telefonica, internet si fax.

Dispunem de o sala de sedinte de 25 de locuri la mansarda vilei (captusita cu lambriu de brad) dotata cu toate facilitatile: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aer conditionat, PC, scanner, imprimanta laser, internet wireless, toalete de serviciu, terasa pentru pauzele de cafea.
La nevoie putem folosi una din salile de masa de la parter pentru o a doua grupa de studiu, cand se doreste impartirea cursantilor in 2 ateliere ( dispunem si acolo de ecran de proiectie , flipchart si aer conditionat).

Sala de sedinta : 200 RON/ zi , iar Videoproiectorul 100 RON/ zi in functie de durata folosirii.

Pentru actiuni in timpul saptamanii ( luni-joi), in extrasezon sau la intreaga capacitate de cazare (28-30 persoane), acordam discounturi negociabile.