Pensiunea Ela din Sanpetru grade grade grade

Sanpetru, str. Zaharia Barsan, nr. 726A  
la aproximativ 6.1 km de centrul localității Brasov
Poți transmite o singură solicitare/zi/localitate. Comunicarea (schimbul de mesaje) se face direct între hotelier și dumneavoastră.
Prin trimiterea solicitării, îți exprimi acordul ca site-ul să colecteze datele introduse în formular, pentru a facilita contactul cu hotelierul.
Datele tale de contact:
account_box
account_circle
pin_drop
phone
email
Spațiul solicitat:
Număr persoane:
people
sentiment_very_satisfied
Vârstele copiilor la checkin:
sentiment_very_satisfied
airline_seat_individual_suite
Perioada sejurului:
date_range
date_range
Aveți rezervare telefonică ?

check_circle Bifați "Nu sunt robot" și rezolvați codul din imagine, dacă e cazul:

Cererea de rezervare a fost transmisă hotelierului.

Hotelierul are la dispoziție 24h să răspundă solicitarii tale de cazare. Dacă răspunsul întârzie mai mult decât poți aștepta, contactează hotelierul telefonic.

Vei putea face o a altă cerere de rezervare AZI doar dacă vei primi un refuz pe email din partea unității Pensiunea Ela Sanpetru înainte de ora 24:00.

Iți mulțumim!

Solicitarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes.

Cererea si datele pentru sejurul dvs. au fost trimise proprietarilor de la Pensiunea Ela Sanpetru.
Acesta are la dispozitie 24 de ore ca să răspundă. Dacă nu o face, este cel mai probabil pentru că nu are camere disponibile in perioada solicitată de dvs, caz în care vă rugăm să contactați o altă unitate de cazare.

TURIST INFO nu intermediază și nu garantează în niciun fel rezervarea efectivă.
În cazul în care proprietarul nu vă răspunde la solicitare, vă recomandăm să contactați o altă unitate.

Vă mulțumim!

Dvs. ați făcut deja o rezervare azi pentru localitatea Sanpetru!

Puteți confirma si transmite o singură cerere de rezervare /zi/localitate. Veți putea confirma/transmite o altă cerere de rezervare unei alte proprietăți din Sanpetru mâine (sau azi dacă anulati rezervarea precendentă ori unitatea de cazare refuză cererea dvs).

Îți mulțumim.

CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,