adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa Muntelui din Sambata de Sus

comuna Sambata de Sus , sat Stațiunea Climaterică Sâmbăta, str. Complex Turistic, nr. 6A  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile casei Muntelui din Sambata de Sus


   Mariana D. din Constanta
nota: 9.3
schedule sejur: 11.07.2017 - 15.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde deosebite, peisaj pitoresc.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemulțumiri.
   Camelia din Bucuresti
nota: 4.3
schedule sejur: 26.08.2016 - 28.08.2016
thumb_down
Aprecieri negative:
Inca de cand am ajuns la proprietate, am fost intampinati de proprietar care ne-a atras atentia ca nu avem voie sa intram in sala de mese decat in afara orelor de servit masa pentru ceilalti turisti ( 2 camere, 4 persoane, nu un grup ), avand in vedere ca am refuzat sa mancam mic dejunul si cina prestabilite de catre dumnealor, pentru niste preturi exagerate. Am cerut explicatii in acest sens, deoarece in acea sala de mese exista 5 mese, alocate celor 5 camere desponibile. Ni s-a argumentat cum ca "oaspetii" dumnealor nu trebuie deranjati cand servesc masa ?! din acest moment s-a creat o oarecare stare tensionata care a dus la disconfortul nostru. Mentionez ca noi am fost un grup de 6 persoane, adulte, cu varste intre 40-50 ani si o tanara de 18 ani.
In grupul nostru avem o persoana supraponderala, iar despre acest fapt a fost anuntat inca de la inceputul rezervarii , telefonic, proprietarul neavand nimic de obiectat la acel moment.
Ulterior, neavand voie sa intram in sala de mese, ne-am asezat in curte, la o masa de plastic cu scaune de plastic. Pentru a nu crea prejudicii, pagube, am scos in curte, pe iarba uscata, un scaun din sala de mese, care era mai stabil ( din lemn ) pentru persoana supraponerala din grup. Pentru acest lucru, am fost certati, apostrofati, jigniti si s-a creat din nou o situatie tensionata. Am cerut din nou explicatii pentru comportamentul nejustificat al dumnealui, neproducand nici un fel de degradare, distrugere sau orice prejudiciu prin scoaterea acelui scaun pe iarba. Persoana supraponderala a fost numita de catre proprietar "persoana cu nevoi speciale" care " trebuie sa-si asigure singura confortul, prin transport special si ustensile speciale". Din nou tensiune, discutii si stare conflictuala.
Asadar, dupa toate aceste discutii si avand in vedere ca in sala de mese televizorul nu avea sonor ( ni s-a transmis ca se facuse sesizare, dar inca nu se rezolvase ), ni s-a permis folosirea doar a paharelor din camera, piscina era dezafectata pe motiv ca sezonul s-a terminat, filtrul de cafea nu functiona ( nu au fost anuntati ?! ), nu ni s-a permis accesul la bucatarie pentru a face o cafea ( mentionez ca aveam asupra mea ibric, cafea, zahar ) sau a vedea care este cadrul igienico-sanitar in care se pregateste mancarea pentru turisti, becul de la terasa acoperita nu functiona, am hotarat sa plecam de la aceasta locatie si sa renuntam a mai sta si urmatoarea noapte ce deja o platisem in avans. Se crease o stare conflictuala, iar noi ca si turisti ne simteam jigniti si discriminati fata de ceilalti turisti din locatie. Fac mentiunea ca imediat dupa ce am ajuns la locatie , ni s-a cerut plata in avans a celei de-a doua nopti, chiar daca abia sosisem la locatie. Deasemeni, ni s-au cerut si actele de identitate.
Raspunsul proprietarului a fost ca nu vom primi inapoi pentru ca asa se precedeaza in turism, ca daca ne razgandim, pierdem banii dati. Am incercat sa-i spun ca asa se procedeaza in alte situatii, nu in cea de fata, in care se crease din vina dumnealui o stare tensionata - conflictuala. Orice discutii am avut ulterior, nu ni s-au returnat banii ( 360 lei = 120 lei * 3 cam) si nici nu ni s-a dat vreun act de confirmare de plata ( bon fiscal, chitanta sau factura ), chiar daca am insistat in acest sens.
In dimineata zilei de 27 aug, la ora 8,00 am anuntat ca plecam si din nou am soliciatat returnarea banilor. Reactia a fost una violenta, cu amenintari sa parasim in 10 - 15 min proprietatea, "ca au mai plecat si altii cu jandarmii " de acolo. Totodata, am cerut sa fie verificate camerele pentru a nu exista ulterior eventuale suspiciuni de jaf, distrugere, furt. Proprietarul in schimb a refuzat si ne-a amenintat din nou spunand ca " nu vom ajunge pana la Sambata de jos si vom fi opriti ".Deasemeni, ni s-a transmis ca daca Turistinfo decide ca trebuie sa returneze banii, o va face candva.
Asadar, am rugamintea de a-mi comunica expres raspunsul dumneavoastra.
Notă TURIST INFO:

Răspunsul unității:
Ne permitem sa folosim dreptul la replica dar nu pentru a raspunde acestor persoane fata de care consideram ca nu am gresit cu nimic, ci pentru a dezvalui lucrurile asa cum s-au intamplat de fapt. Noi nu avem un restaurant cu circuit deschis dar oaspetii nostrii pot servi masa, pe baza de precomanda. Accesul in sala de mese este permis tuturor oaspetilor nostrii dar este normal ca in timpul servirii meselor de catre persoanele care le comanda in prealabil la pensiune, acestea sa nu fie deranjate Oare unde este permis ca in timp ce cineva care face consumatie, platind niste servicii, sa fie deranjat de un grup de la masa alaturata care serveste mancarea si bautura din sacosa, face galagie,mananca seminte si joaca table? (citat:”nu ne pasa de ceilalti, noi daca avem chef putem intra in sala de mese sa mancam seminte si sa jucam table”). De ce li se pare normal unora, care pretind ca sunt majoritari, sa ii domine pe ceilalti. Trabuia sa fie un grup mai mare ca al lor ca sa ii respecte? La noi nu se aplica legea junglei! Fiecare oaspete este tratat cu respectul cuvenit. Intamplator am surprins o persoana din acest grup care se considera majoritar scotand un al doilea scaun din sala de mese, primul fiind cu picioarele infipte 15 cm in gazon, folosit de persoana “supraponderala” care era o persoana care suferea de fapt de obezitate severa. Le-am explicat frumos ca nu este posibil sa foloseasca mobilierul de lemn din interior afara, pe gazon si pe terase existand mobilier din plastic, masa cu banci din lemn si chiar masa cu busteni din lemn. Oare acasa la dumneaei scoate scaunele din sufragerie pe iarba din spatele blocului? Daca da n-are decat. Sunt proprietatea dumneaei. Cum pot afirma ca totul s-a petrecut “neproducand nici un fel de degradare, distrugere sau orice prejudiciu prin scoaterea acelui scaun pe iarba”? Oricum, unul dintre scaune a fost scos din uz, nemaifiind functional de atunci. Intr-adevar la efectuarea rezervarii am fost intrebati daca paturile pot rezista unei persoane supraponderale (nu obeze cum a fost cea din cazul de fata) dar nu ni s-a comunicat si indicele de masa corporala al persoanei in cauza. Din fericire patul a rezistat. Scaunele nu prea… Noi nu facem discriminari dar persoanele care au nevoi diferite de normalitate trebuie sa si le asigure altfel decat prin distrugerea bunurilor din jur si sa-i deranjeze cat mai putin pe ceilalti.
Noi nu avem bucatarie utilata la dispozitia oaspetilor, acest aspect se cunoaste dinaintea rezervarii, nefiind mentionata aceasta “facilitate” nicaieri. Oare in bucataria carui restaurant ni se permite sa intram pentru a ne face o cafea? Doar la locatiile unde este mentionat in mod expres ca exista bucatarie comuna. Cu toate astea, in momentul in care au spus ca vor sa-si faca un gratar ne-am oferit sa le punem la dispozitie ce au nevoie. In seara sosirii le-am propus pentru dimineata urmatoare o cafea din partea casei, pareau incantati, dar la servire au refuzat-o. Oare isi pot bate joc cu atata usurinta oricand si de oricine?
Intr-adevar, a existat o situatie conflictuala produsa de catre acest grup, cu insulte grosolane si injurii care nu pot fi reproduse public, situatie care a culminat cu amenintari si tentative de lovire asupra noastra, ca proprietari. Daca nu aveam noi intentia de a chema organele de ordine cu siguranta, vazandu-ne in pericol, o faceau ceilalti oaspeti sau vecinii. Atunci oricum ar fi fost evacuati si ar fi suportat si consecintele conform legilor in vigoare. De ce vazand ca avem intentia sa telefonam la politie sau jandarmerie au parasit locatia in mai putin de 10 minute, de ce au ocolit calea legala? Pentru ca se simteau neindreptatiti si nevinovati asa cum au pretins? Aceste persoane au fugit pur si simplu din pensiune de teama consecintelor in cazul sosirii organelor abilitate, cand le-am si adus la cunostinta ca exista camera de luat vederi care a inregistrat tot circul facut de dumnealor.
Nu vrem sa raspundem punctual tuturor acuzatiilor care ni s-au adus pentru ca ne este foarte greu sa ne coboram la acel nivel. Toti fostii nostrii oaspeti inteleg de ce iar urmatorii cu siguranta vor intelege si ei. Ne desfasuram activitatea intr-un domeniu delicat si nu ne putem permite sa ne lasam batjocuriti si denigrati, poate nu atat pentru noi cat pentru ceilalti oaspeti. Din pacate sunt si persoane greu de suportat de proprietari dar si mai greu de catre cei care ne-au ales pentru servicii de calitate, liniste si relaxare. Oare de ce de la ceilalti oaspeti (cazati in aceiasi perioada si neavand nici o vina ca asista la un scandal provocat de acesti indivizi) avand rezervare facuta prin booking.com, am primit note maxime?
Aceste comentarii josnice si nefondate debitate de niste persoane de o calitate indoielnica si publicate de turistinfo au deranjat foarte multa lume, in special fosti oaspeti ai nostrii, si am primit in acest sens multe telefoane si e-mail-uri prin care isi exprimau indignarea si dezgustul fata de comportamentul lor, dar ne si incurajau pe noi sa continuam in modul in care Dumnealor ne-au cunoscut, in felul in care au fost tratati, cu aceeasi ospitalitate si caldura care, pe multi dintre ei, i-a facut sa revina cu placere sau sa ne recomande cu drag rudelor, prietenilor si cunostintelor.

Respect!
Casa Muntelui-Sambata.
()
   Claudia din Medias
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2016 - 15.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este minunata, poti sa vezi muntii Fagaras din camera, e liniste (nu se aude vacarmul de pe langa manastirea Brancoveanu), gazdele sunt ospitaliere si discrete, mancarea e minunata.
Curtea e suficient de mare sa incapa toata lumea la orice ora a zilei, copii au posibilitatea sa se joace la piscina, cu poneiul sau in casa papusilor.
Vom reveni!
   Liliana I. din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2016 - 09.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
E greu de spus, toate au fost extraordinar de frumoase: camera , curtea , linistea ,privelistea , imprejurimile si nu in ultimul rand, gazdele , niste oameni deosebiti , discreti, calzi, care te fac sa te simti ca acasa si le multumim inca odata pentru asta...❤️.Si era sa uit, niciodata nu ne a fost luat gunoiul din camere , indiferent de cat de multe stele a avut camera in care ne am cazat , niciodata nu am gasit facuta racoare in camera si niciodata nu am gasit grija gazdelor de a te simti foarte bine!Multumim!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nuu am avut!Nu cred ca le poate da cineva sugestii, au stiut singuri ce sa ofere turistilor prin simplul fapt ca s au pus in locul lor!
   Andreea Dana din Recas
nota: 9
schedule sejur: 18.06.2016 - 20.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea minunata si amplasarea pensiunii, linistea si aerul curat, mancarea buna, gazdele foarte primitoare, dragute si sociabile. As reveni oricand cu placere :)
thumb_down
Aprecieri negative:
Amenajarea curtii din spatele pensiunii e singurul minus.
   Ion B. din Constanța
nota: 9.8
schedule sejur: 29.04.2016 - 02.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea, atitudinea prietenoasa si pozitiva a gazdelor, pozitionarea pensiunii aproape de punctele de interes turistic care asigura o panorama fantastica intr-un colt al naturii linistit, departe de aglomeratie, zgomot si poluare, sunt doar cateva din atuurile ce plaseaza aceasta pensiune intre topurile locului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pensiunea este contruita full din lemn, rustica, iar izolatia fonica poate fi considerata impediment pentru cei pretiosi si pretentiosi care nu apreciaza "lemnul si spatiile mici" (citat dintr-un cantec in voga), ci vor doar beton si piatra.
Pentru noi, care am fost grup de prieteni si familii nu ne-a deranjat, mai cu seama ca am cautat un astfel de loc rustic, asumandu-ne si aceste asa zise 'minusuri'.
   Ionut din Campina
nota: 9.5
schedule sejur: 14.02.2016 - 16.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde tinere, foarte de treaba, implicate, atente la nevoile tale ca musafir.
Foarte curat si linistit.
Vedere asupra muntilor din fiecare camera.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este asfaltat drumul intre strada prinicpala si pensiune (aprox 1km), dar nu e vina proprietarilor :)
   Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.12.2015 - 13.12.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere mari, curate, luminoase. Priveliste minunată din toate camerele. Gazde foarte amabile şi educate. Recomandat sejururlor linistite. Nu e pentru chefuri si manele!
   Luminita din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.10.2015 - 25.10.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super locatie- din pat poti vedea padurea, crestele muntilor si cerul instelat, super oameni
   Simona din Bucuresti
nota: 10
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 31.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea nu s-a concretizat, insa raspunsul cu ocuparea completa a pensiunii a fost prompt
   Elena din Bucuresti
nota: 9.8
schedule sejur: 23.07.2015 - 25.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zona foarte frumoasa, gazdele primitoare, curatenie, mancare foarte buna. Noi am fost cazati timp de 2 nopti si am fost foarte multumiti de conditiile de aici. Au si un ponei si jucarii pentru copii, asadar recomand cu incredere tuturor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
CONTACT UNITATE
Adrian
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,