Cabana Dealul Runcului din Salciua

Salciua, sat Sălciua de Jos, str. Principala, nr. 127  
​Capacitate: 18 adulți și 4 copii în 5 spații de cazare
Situată la o aruncătură de privire depărtare de inima comunei Sălciua, acolo unde porneşte în pantă drumul asfaltat al Runcului, în intimitatea unei zone liniştite deosebit de pitorească, într-o grădină cu multă vegetaţie, cu vedere larg deschisă către cele patru zări, această unitate turistică îi oferă celui ajuns aici o splendidă privelişte, ce-i încântă privirea şi-i înnobilează sufletul.

La intrare în rezervaţia naturală (15.000 mp) destinată în exclusivitate Casei ``Dealul Runcului``, îi stă turistului la îndemână o parcare încăpătoare pentru 10 - 15 autoturisme.

În intimitatea spațiul natural dimprejurul acestei unități turistice este interzisă intrarea oricărui mijloc poluant chimic sau fonic.

În interiorul acestui discret spațiu, situat în ascunzișul unui crâng fără umblare, unde se aude numai freamătul copacilor dimprejur, glasul păsărilor și zumzetul albinelor, au acces numai cei ajunşi aici cu gândul şi cu dorinţa de a petrece câteva zile şi nopţi în linişte deplină, de preferinţă familii sau grupuri de oameni aşezați în rânduieli paşnice, prin conduita lor să nu tulbure în nici un fel viaţa păsărilor zburătoare ce-şi au cuibul în această gură de rai, vietăţi stăpâne asupra crângurilor din vecinătate.

Așadar, Casa “Dealul Runcului” din comuna Sălciua, judeţul Alba, în anotimpurile calde stă la îndemâna celor ce doresc să-şi petreacă câteva zile în pacea acestei localităţi moţeşti de pe Valea Arieşului, de preferinţă familiilor sau grupurilor ce se cunosc şi se acceptă reciproc în spaţiul închiriat la preţuri modeste, atât celor ce ocupă camerele cu baie şi toaletă individuală, cât şi celor care preferă cazare în căsuţe, cu apă rece în interiorul fiecărei căsuțe, cu duș şi toaleta comună. Are spații de cazare pentru 18 + 4 locuri la mansardă pentru copii ( la nevoie și pentru cei mari, în funcție de preferințe) și este destinată numai pentru cei care vin cu merindarea lor şi doresc să-şi gătească singuri hrana. Au la îndemână bucătărie cu dotările necesare, spațiu pentru servit masa în interior și la terasă, toate cele trebuincioase în casa omului.
Va asteptam cu drag!

(...) citește toată descrierea unității expand_morerestrânge textul expand_less

Facilități unitate:

 • check acces la bucătarie
 • check foișor în curte
 • check gradină/curte
 • check grătar/barbeque
 • check internet wireless
 • check loc de joacă copii
 • check parcare
 • check sală de mese
 • check se acceptă animale
 • check terasă
 • check TV în living

Facilități camere:

 • check baie în cameră
 • check baie pe hol
 • check cameră cu TV
 • check internet în camera
CONTACT UNITATE
Gligan Valer
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.