adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Sara din Sacele 2 grade grade

Sacele , bd-ul George Moroianu, nr. 207 (la aprox. 10.8 km de centrul loc. Brasov)  
Single
Cuplu matur
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile pensiunii Sara din Sacele


   Adrian din Pitesti
nota: 9.7
schedule sejur: 14.02.2015 - 15.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera frumoasa, caldura in permanenta, bucatarie, hol si camera bine utilate, gazda a fost primitoare si atenta cu noi.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista un panou pe pensiune sa indice numele ei pentru a fi mai usor de gasit.
CONTACT UNITATE
Elena. Nicolaie
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,