Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea E.R.A. 2 - Black And White din Rucăr

Rucăr, sat Rucăr, str. Lunca, nr. 2b -
   Catalina din Targoviste
nota: 10
schedule 28.10.2021
Am fost cazata la aceasta pensiune, mi a placut maxim, curata, spatioasa, calduroasa, perfecta pentru evenimente.

Gazde de nota 10, priveliste de vis, totul este perfect.

Aveti in apropiere magazine, restaurante, locuri interesante de vizitat.

Va multumim pentru tot, va pupam!
Răspunsul unității:
Multumesc din suflet
   George din Giuvarasti
nota: 4.5
schedule 06.09.2021
Nu recomand. Am făcut rezervarea pentru toată unitatea,doua nopți și ne am trezit ca mai aveau pe cineva în casa. I-am plătit bineînțeles pe 3 dormitoare însă proprietara îmi cerea banii pe toată unitatea deși aveau închiriat un apartament. Casa este curata însă camerele sunt mici, curtea f mica, casa este situata chiar lângă drumul principal (zgomot). Ne-au luat termostatul și a trebuit sa o sun sa ni-l aduca!
Răspunsul unității:
La suma pe care ați plătit-o eu consider ca totul a fost ok ,dar va rog ca data viitoare sa plătiți 5stele dc vreți confort maxim !multumim (sa nu uitam ca lumea este ă din doua părți buna și rea )
   Andreea Tudorache din București
nota: 10
schedule 05.07.2021
A fost un weekend perfect. Pensiunea arată exemplar (exact ca în poze), este foarte curată, modernă, aranjată foarte practic, dotată cu orice am avut nevoie pentru un weekend reușit, priveliștea este frumoasă, iar zona este foarte liniștită. De asemenea, puteam sta în curte fără probleme în caz de ploaie în una din cele 2 terase.

Gazda a fost mai mult decât amabilă, ne-a primit foarte frumos și am avut în vedere că ne stă la dispoziție pentru orice ne-ar trebui.
Răspunsul unității:
Multumesc din suflet
   Matei Pojală din Comuna Stoenești, Sat Bădeni
nota: 10
schedule 18.05.2021
Un spatiu de cazare foarte frumos amenajat, cu o priveliște foarte frumoasa, zona, de asemenea, încântătoare. Mi-a plăcut foarte mult gazda, primitoare, ceea ce rar întâlnești. Pensiunea este curată, călduroasă, spațioasă și perfecta pentru evenimente. Totul este nou și cu bun gust. Noi ne am simțit bine.
Răspunsul unității:
Multumesc din suflet !!
   Popescu Florentina din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.05.2021
O gazda foarte primitoare, curățenie deosebita, o zona frumoasa. Confortul camerelor este uimitor. Este complet utilată. Liniste, peisaj de poveste. Este situată lângă rău, ceea ce este un avantaj pentru cei ce caută liniște și aer curat (pădurea este aproape). Totul este nou. Locuri foarte multe de vizitat in apropriere. Mi-a plăcut mult experiența la Rucar.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet !!
   Florin din Pitesti
nota: 10
schedule 05.05.2021
Atmosfera autentica si frumoasa, un mic paradis, o oaza de frumusete, personal primitor si profesionist. Un loc minunat pentru a te relaxa dupa o zi de munca impreuna cu cei dragi. Un loc linistit cu o vedere frumoasa, nimeni nu te deranjeaza, iar personalul iti sta la dispozitie la orice ora.
Răspunsul unității:
Multumim frumos va așteptăm sa reveniti cu drag
CONTACT
Burnea Loredana Mihaela
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Burnea Loredana Mihaela
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0748 201 941
WhatsApp