Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Camelia din Rucăr

Rucăr, sat Rucăr, str. Valea Lui Maldăr, nr. 33 -
Nota 10 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Anamaria Costea din Municipiul București
nota: 10
schedule 19.07.2022
Pensiunea este complet utilată (mare plus pentru cele două frigidere), este situată într-o zonă liniștită, retrasă de zgomotul traficului.
Totul arată mult mai bine în realitate!
Mulțumim pentru amabilitate și pentru că ați făcut tot posibilul să nu ne lipsească nimic. Sigur o să revenim.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Paunescu Bianca din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.08.2021
Pensiunea este dotata cu absolut orice iti poti dori. Gazdele foarte amabile, s-au interesat mereu daca ne lipseste ceva. Curatenie, peisaj de nota 10.
   Alex din Brasov
nota: 10
schedule 03.04.2021
Un loc extraordinar, spatios si relaxant. Am petrecut un weekend in care ne-am simtit ca acasa. Referitor la gazda, niste oameni in adevaratul sens al cuvantului care au facut ca totul sa fie foarte simplu.
   Matei Florentina din București
nota: 9.67
schedule 23.02.2021
Locație excelentă, între doi versanți de munte, vecinii sunt destul de departe astfel încât să nu fii deranjat. Pensiunea noua, foarte spațioasă. Dintre cele 12 camere doua sunt foarte mari, restul normale. Foarte curat, un miros plăcut de lemn se simțea înăuntru. Lenjerii, prosoape impecabile.

Camerele amenajate cu bun gust, există un dulap pentru haine, alt dulap mai mic sub o masa și un cuier, adică suficient loc pentru a-ți pune hainele. La fiecare etaj există câte două terase, atenție însă că geamurile a două camere se deschid exact spre acestea, deci va trebui sa trageți draperiile ca să nu aveți parte de privirile celor care ar ieși pe terasă.

Bucătăria mare, electrocasnice noi și de calitate. Un mare plus îl reprezintă mașina de spălat vase. Există un foișor in curte care are grătar, plita, cuptor și loc suficient pentru servit masa.

Un punct forte îl reprezintă și masa de ping-pong, care ne-a asigurat o distracție pe cinste. In pensiune există și table și Rummy.

Gazda foarte amabilă, a răspuns imediat la orice solicitare și îi mulțumesc încă odată și pe aceasta cale. Sper să aibă parte de turiști care sa aprecieze și să păstreze bunurile pensiunii așa cum sunt.

Dacă ar fi ceva ce ar putea fi îmbunătățit, ar fi lipsa perdelelor la cădițele de duș care duc la stropirea in exces a băii și semnalul slab la Wi-Fi.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere. Vă informez că la momentul actual, fiecare baie/dus din fiecare cameră, au perdele. Deasemenea s-a rezolvat și problema cu semnalul wifi. Vă așteptăm și altă dată cu mare drag !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Avram Maria Camelia
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Avram Maria Camelia
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0745 750 462
WhatsApp