Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Iulia din Rod

Rod, str. Mare, nr. 21 -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Simona și Paul din București
nota: 10
schedule 18.08.2023
Cazarea la pensiunea Iulia este excelentă. Camerele curate, decorate cu mult bun-gust, îmbină confortul modernului cu elementele tradiționale. Gazda este primitoare, ne-a servit cu bucate variate, ne-am simțit că acasă. In spatele pensiunii exista un loc de recreere și pentru cei mari și pentru copii. Am găsit și o echipamente fitness. Cam tot ceea ce ne-am gândit și mai mult, am avut la dispoziție. Camera noastră avea și baie jacuzzi.
In plus, satul are un izvor cu o apă foarte bună. Aerul, foarte curat, datorită pădurilor și zonei de munte. Transalpina este in continuarea drumului care trece prin sat. Peisaje de vis, zmeură, mure, produse naturale pe care le-am putut cumpăra direct de la oierii din zona. Suntem foarte mulțumiți și recomandăm pensiunea, gazda și vizitarea acestui loc minunat!
   Artagora din Arad
nota: 10
schedule 25.01.2023
Dacă doriți să fiți la un pas de trecut, în liniștea și puritatea Mărginimii Sibiului, cu siguranță, veți ajunge aici, în Rod, la pensiunea agroturistică Iulia. Recomandăm această pensiune de nota 10, în care se îmbină prezentul cu trecutul, un loc în care stai la masă cu strămoșii. Odată ajunși în camere, pășești in prezent într-un spațiu modern complet utilat. Jos pălăria în fața gazdelor!
   Violeta Popa din Galati
nota: 10
schedule 24.09.2022
Revenim dupa doi ani cu drag la pensiunea care ar trebui sa fie standardul in materie de cazare in Romania. Gazde prietenoase, atente. Curatenie exemplara. Bucate traditionale, bio, cu gust autentic. Peisaje de vis. Vom reveni mereu cu aceeasi placere. Multumim pentru tot, fam. Cuteanu!
   Stanciulescu Eugenia din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.06.2022
Minunat!!! Totul de nota 10. Locație de vis, peisaj uimitor, liniște și tihnă. Gazdele sunt atât de amabile și grijulii. Fac orice pentru a te simți "ca acasa". Mâncare că la bunica, buna, naturala, gătita cu dragoste. Camere super curate. Într-un cuvânt excelent. Un loc în care îți dorești să revii.
   Ilie Daniel Dobre din Rm.vâlcea
nota: 10
schedule 02.01.2022
Un loc unde aș reveni oricând cu cea mai mare plăcere, bucate tradiționale pregătite chiar de gazda pensiunii.
Un loc liniștit încărcat cu energie pozitivă, gazda atentă mereu la nevoile clienților.
Mulțumim pentru ospitalitate.
   Huzum Dandu din Galati
nota: 10
schedule 25.12.2021
Pensiunea dispune de locuri de parcare, atât în curte cât și în fața, în gradina foișor ptr. servirea mesei și relaxare , ptr. grătar. De pe dealul de deasupra grădinii se pot admira imprejurimile. Camerele frumos și cu gust aranjate, curățenia exemplară, foarte multa liniște și căldură. Gazdele binevoitoare și atente, creând o atmosfera de sărbătoare în familie.
   Suciu Mihai din Friedrichshafen
nota: 10
schedule 20.12.2021
Personal 10, curățenie 10, excepțional din toate punctele de vedere. Peisaj de vis, aproape de multe puncte turistice, recomandăm cu drag băuturile de casă excepționale, la fel și mâncarea tradițională din producția proprie. In această pensiune veți găsi confortul câte se îmbină cu aroma trecutului.
   Bogdan din Constanta
nota: 10
schedule 07.09.2021
Un mediu excelent pentru relaxare.

Aer curat și un sat păstrat ca acum 100 de ani. Pensiunea curată, camerele primitoare și dotate.

Recomand cu încredere afinata și toate preparatele făcute in casa, după rețete tradiționale.

Plimbarea cu căruța trasa de cai m-a dat pe spate.
   Ramona Comanescu din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 01.06.2021
Pensiunea Iulia este locul perfect pentru cine doreste confort, traditie si natura. Camerele sunt curate, bine organizate si utilate, gazdele sunt primitoare si sociabile, mancarea, gustoasa si sanatoasa, este produsa local, iar privelistea este minunata.
CONTACT
Cornelia Cuteanu
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cornelia Cuteanu
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0744 598 240
WhatsApp