Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Artemi din Remeți

Remeți, str. -, nr. 195 -
Nota 9.8 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.75
location_on Localizare:9


Adaugă recenzie
   Turcas Catalin din Timisoara
nota: 9.17
schedule 04.01.2024
Cabana a fost rezervata pentru 3 familii cu copii mici, ne-am simtit foarte bine. Gazdele sunt foarte primitoare si ne-au oferit toate informatiile necesare, unitatea este intr-o stare foarte buna si echipata complet, curte cu gratar si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta vom reveni, va multumim!!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-a plăcut, vă mai așteptăm cu mult drag!
   Tunea Florin Daniel din Timișoara
nota: 10
schedule 03.09.2023
Un loc minunat, de poveste, unde te simți exact ca și acasă!!! Gazdele sunt oameni minunați, foarte înțelegători, foarte primitori și de treaba! Recomand aceasta cazare din toate punctele de vedere: organizare, amplasare, peisaje, curățenie și multe altele! ❤️
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri, vă mai așteptăm cu drag!
   Maxim Stefan din Timisoara
nota: 10
schedule 28.08.2023
Un loc minunat, o casa foarte bine intretinuta, curata, utilata cu tot ce trebuie și gazdele de nota 10!!! În spatele cabanei exista acces la râu, casa are o curte foarte mare, au jucării pentru copiii mici, loc de foc foarte mișto. Camerele sunt destul de spațioase, cu paturi confortabile. Gazdele sunt foarte amabile și prietenoase. Recomand cu încredere. Noi mai mergem!!!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri,va mai asteptam cu drag!
   Elisabeta- Eva din Oradea
nota: 10
schedule 13.07.2023
Este o casa deosebita din toate punctele de vedere. Un peisaj de vis, la care nu m-am asteptat. Este o casa utilata cu de toate (inclusiv 2 biciclete), curat, miros placut atat la lenjerie de pat, cat si prosopele.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri,va mai asteptam cu drag!
   Adina din Oradea
nota: 10
schedule 04.01.2023
Cabana este situată pe malul unui râu, cu un peisaj superb. Bucătăria este complet utilată cu tot ce ai nevoie, camere spațioase, curate și caldura din plin. Ciubarul cu apa fierbinte a fost favoritul copiilor, dar și al adulților. Recomand, cu toată încrederea.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si recomandari, cu tot dragul va mai asteptam!
   Ioana Patroi din Oradea
nota: 10
schedule 05.12.2022
O locatie de vis, moderna si linistita, cu toate utilitatile, am avut caldura din belsug, centrala pe peleti, camere incapatoare, curate si paturi foarte confortabile. Curtea este foarte mare, au putut copiii sa se joace in voie, la poalele muntelui, langa vale, aer curat din belsug. Este chiar si o trambulina in curte pentru copii. Am facut si drumetii, este aproape de barajul Lesu si alte atractii din zona. Are si ciubar cu apa calda pentru doritori, noi nu l-am folosit, dar am facut un foc de tabara chiar in curte. Am putut sa pescuim chiar langa casa. Merita mers pentru un sejur de conectare cu natura! Multumim casa Artemi!
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase, va mai asteptam cu mare drag!
   Filip din Oradea
nota: 9.67
schedule 17.08.2022
O locație impresionantă, departe de zgomotul orașului, in care te poți relaxa cu adevărat. Bucătărie complet utilată, in curte foișor, grătar. Curățenie deosebită. Un mare plus ciubarul din curte, numai bun pentru relaxarea de seară după o drumeție. Mulțumim.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri,va mai asteptam cu drag, la sugestia dvs. ne-am imbunatatit confortul, dovada celelalte recenzii!
CONTACT
Stanciu Viviana
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Stanciu Viviana
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0744 348 313
WhatsApp
Apel/SMS