Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Lucia din Râușor

Râușor, str. Suseni, nr. 30 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iulian Manescu din București
nota: 10
schedule 12.09.2023
Este a treia oară în decurs de patru ani când venim la Cabana Lucia în aceeași formație, adică două familii îndrăgostite de munte și în mod special de Retezat. Cabana este dotată cu tot ce ți-ai putea dori pentru o vacanță la munte și este situată la câteva sute de metri de trei trasee turistice importante. Camerele sunt foarte curate și confortabile, la fel și restul facilitaților: băi, bucătărie, zonă de grătar, terasă. Gazdele sunt primitoare, amabile și atente la nevoile oaspeților. In concluzie, Cabana Lucia este un loc în care sigur vom reveni cu plăcere.
   Sorina Virtosu din Craiova
nota: 10
schedule 26.08.2023
Alegerea acestei cabane pentru minivacanta noastra a fost una foarte inspirata!!! Curățenia, confortul paturilor, lenjeriile si prosoapele imaculate, calcate țiplă, bucataria dotata cu tot ce-ti trebuie si nu-ti trebuie (ca la tine acasa!), terasele minunate, locatia aproape de padure si de partia de ski, toate acestea plus primirea calduroasa a gazdelor, fac din cabana Lucia un loc minunat pentru petrecerea vacantei!!! O sa revenim sigur si la iarna sa ne bucuram de privelistea mirifica a locului!!
   Daniela din Orastie
nota: 10
schedule 04.02.2023
In primul rând, gazdele, doamna Lucia și soțul, oameni extraordinari de primitori, deosebiți, cabana este dotata cu toate utilitățile, confortul și curățenia nota 10. Cabana se afla situată destul de aproape de pirtia de ski. Recomand, cu încredere, aceasta cabana!
   Emilia din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.10.2022.
Ntotdeauna ne-am dorit sa avem acces la informații cât mai complete când vine vorba de cazare la o pensiune si de aceea poate descrierea de mai jos poate ajuta alte familii in alegerea acestei locații.
Putem spune că la cabana Lucia am gasit tot ce ne-am dorit: de la dotarea bucătăriei ca acasă (nu exgerez), a băilor curate, dotate cu prosoape, săpun, hârtie igienică, mașină de spălat, a dormitoarelor curate, a livingului spațios, a peisajului extraordinar, a căldurii gazdelor, până la terasa acoperită unde ne beam cafeaua. Felicitări doamnei Lucia pentru amenajarea cabanei (mai ales pentru mobilierul pictat).
Ne-am simțit extraordinar, cu siguranță, vom reveni curând!
   Gabriel Strimbu din Alexandria
nota: 10
schedule 09.05.2022
Să încep cu începutul, cum se spune, gazda, doamna Lucia și soțul dânsei, niște oameni extraordinari, Deși au avut un necaz în familie, am fost întâmpinați cu cea mai mare căldură posibilă, exact ca la mama acasă. Confortul camerelor este maxim, nu lipsețte nimic din ceea ce trebuie într-o pensiune. Curățenia exemplară, căldura a fost la discreție, poziționarea cabanei, fix în mijlocul stațiunii. Am vizitat cascada Rîușor, erau foarte multe trasee turistice, marcate, liniște totală, aer curat. Așteptăm cu nerăbdare să vină iarna pentru o nouă vizită în acest loc minunat. Mii de multumiri gazdelor, recomand cu toată încrederea.
   Andreea Antica din Timisoara
nota: 10
schedule 10.05.2021
Totul este minunat, sunt toate utilitățile și doamna Lucia este o gazda de minune. Am avut tot ce ne trebuia, locația este aproape de pârtia Râușor și am avut parte de intimitate.
   Emil din Zalau
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O cabana minunata. Totul e foarte frumos si foarte curat. De la curte la mansarda. Paturile sunt confortabile. Proprietarii sunt niste oameni foarte de treaba. Una dintre cele mai bune cabane la care m am cazat.
   Adrian din Lupeni
nota: 10
schedule sejur: 12.09.2015 - 14.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amenajarea interioara, confortul,curatenia, ospitalitatea si florile .
CONTACT
Lucia Siara
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lucia Siara
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0724 361 711
WhatsApp