Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Snowy din Râșnov

Râșnov, str. Glajerie Râul Mare, nr. 30 -
Nota 10 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gigel din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.12.2022
O locatie superba. Pozitionata foarte bine. Aproape de toate obiectivele turistice din zona: cetatea Rasnov, castelul Bran, Dino park, cheile Rasnoavei, pestera Valea Cetatii, Poiana Brasov, baza olimpica Rasnov, castelul groazei. Se pot face drumetii.
   Vanessa din Cluj
nota: 10
schedule 12.12.2022
Totul a fost extraordinar! Vila este renovata recent. Camerele calduroase si curate, la fel si baile. Ne-am distrat tare mult la masa de biliard. Salonul si bucataria spatioase, curate si dotate corespunzator. Vila este aproape de Rasnov (oras) - aproape de majoritatea atractiilor turistice din zona. Trebuie mentionat devotamentul gazdelor pentru a asigura confortul turistilor. Revenim cu prima ocazie. Recomandam aceasta vila, 10/10.
   Mary din Ploiesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.12.2022.
Vila frumoasa, apropare de oras, ceea ce este un plus, se vede ca a fost renovata recent, dotata cu tot ce este nevoie in bucatarie, camerele deosebit de curate si aranjate, m-au impresionat lenjeria de pat alba ca zapada, precum si prosoapele! Spatioasa si calduroasa! Deasemenea, trebuie mentionat spatiul creat copiilor cu jucarii, dar si celor care doresc sa citeasca o carte. Masa de biliard a fost vedeta! Proprietarii sunt oameni buni si saritori in a rezolva orice eventuala cerere din partea noastra, de apreciat, nota 10!!
CONTACT
Alex
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Alex
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0722 735 413
WhatsApp
Apel/SMS