Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Oalpem din Râșnov

Râșnov, șoseaua Branului, nr. 5 -
Nota 9.5 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:9.5
location_on Localizare:9


Adaugă recenzie
   Chirica Luca din Ploiesti
nota: 10
schedule 02.01.2024
O locatie foarte curata, spatioasa, dotata. Localizata in apropiere de centru si in apropiere de multe alte puncte turistice. Gazde foarte bune care pun la dispozitie tot ce aveti nevoie: loc pentru gratar cu lemne la dispozitie, jocuri de grup, etc. Ma bucur ca am ales aceasta locatie si cu siguranta voi reveni.
Răspunsul unității:
Buna ziua, Luca. Multumim frumos pentru recenzie. Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam sa reveniti ca oaspeti la Vila Oalpem. Toate cele bune, Alina si Lucian.
   Teodor Iștan din Popești-leordeni
nota: 9
schedule 14.08.2023
Pensiunea este 95% gata, urmează să fie finalizată toaleta din foișor. Dar asta n-a fost o problemă, însă la anul, când vom reveni, va fi perfect. Totul e nou, camerele sunt spațioase, proprietarul foarte ok, ne-am înțeles foarte bine. Totul e transparent, am primit factură pentru tot, de fiecare dată când am avut nevoie de ceva am primit ajutor, camera de zi de la parter e foarte generoasă ca spațiu, curtea, la fel. Singura problemă pe care am avut-o a fost cu zgomotul de la stradă, dar asta n-are cum s-o rezolve nimeni, mai ales că în august e perioadă de concedii.
Răspunsul unității:
Buna ziua, Teodor. Multumim frumos pentru recenzie. Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam sa reveniti ca oaspeti la Vila Oalpem. Toate cele bune, Alina si Lucian.
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.02.2023
Totul a fost perfect, nu am avut niciun fel de problema, vila a fost utilata cu absolut tot ce am avut nevoie, camerele suficient de spatioase si curate, iar gazdele foarte primitoare. Vila este amplasata foarte bine, iar distanta fata de gara e de maxim 10 minute de mers pe jos.
Răspunsul unității:
Buna ziua Andrei. Multumim mult pentru recenzie. Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam sa reveniti ca oaspeti la Vila Oalpem. Toate cele bune, Alina si Lucian.
   Denisa din Fratila
nota: 10
schedule 12.02.2023
Cazare super frumoasa. Camere foarte mari si foarte ingrijite. Se vede ca este o cazare nou facuta, mobila este noua si aranjata cu gust. Propietarii raspund mereu repede si sunt foarte saritori sa ne ajute cu orice. La primul etaj am avut si tot felul de jocuri de societate, perfecte pentru o seara cu prietenii.
Răspunsul unității:
Buna ziua Denisa. Multumim mult pentru recenzie. Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam sa reveniti ca oaspeti la Vila oalpem. Toate cele bune, Alina si Lucian.
   Andrei D din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.02.2023
Totul a fost foarte ok. Gazdele sunt foarte prietenoase și dispuse sa te ajute dacă ai nevoie de ceva. Curtea este suficient de mare pentru a se juca copiii si a parca si masina. Camerele sunt curate si călduroase. Spațiul de luat masa este primitor și bine amenajat. Locația a fost aproape de punctele noastre de interes. Timpul a trecut cam repede, dar vom reveni. Recomand, cu încredere!
Răspunsul unității:
Buna ziua Andrei. Multumim mult pentru recenzie. Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam sa reveniti ca oaspeti la Vila oalpem. Toate cele bune, Alina si Lucian.
CONTACT
Andreas Alina
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Andreas Alina
Telefon: 0744 310 152
Apel
WhatsApp