Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Metzo din Râșnov

Râșnov, str. Cheișoarei, nr. 59 -
Nota 10.0 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Matache Florentina din Floresti
nota: 10
schedule 17.03.2024
Recomand cu mare incredere! Am petrecut un weekend minunat.
Pentru cei care doresc sa petreaca intr-o zona linistita, aici este perfect, camerele curate, caldura, bucataria este utilata cu tot ce aveti nevoie.
M-am simtit ca acasa. Vom reveni cu mare drag!
Răspunsul unității:
Va multumesc din suflet!
   Ilie Soloduh din Chișinău
nota: 10
schedule 15.01.2024
Casa Metzo a fost alegerea perfectă pentru grupul nostru de tineri! Camerele curate și confortabile, priveliști spectaculoase, sala de la parter primitoare pentru discuții și jocuri. Bucătăria bine echipată a facilitat pregătirea meselor. Locația strategică a casei ne-a permis să explorăm numeroase atracții din zonă. Proprietarul, domnul Daniel, a fost extrem de amabil și receptiv. Experiența noastră a fost cu adevărat memorabilă. Cu siguranță vom reveni!
Răspunsul unității:
Va multumesc din suflet!
   Laurentiu Alexe din Tulcea
nota: 10
schedule 09.11.2023
O locație de vis, totul de bun gust, amplasata într-un cadru mirific. Utilata cu tot ce este nevoie pentru confortul oaspeților, gazda cu o prezenta discreta, foarte atenta la dorința oaspeților. Animalutele casei sunt superbe. O sa revenim și vara cu mare drag!
Răspunsul unității:
Va multumesc!
   Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.11.2023
A fost o experienta minunata, frumusetea peisajului in combinatie cu personalul primitor si calduros au facut ca mini vacanta noastra sa fie de neuitat. Camere calduroase și curate, facilități, totul a fost minunat. Am descoperit un loc in care ne vom intoarce de fiecare data când o sa dorim sa ne încărcăm bateriile.
   Ruxandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.11.2023
O locație extraordinară! Curat, personal amabil, toate facilitățile, desi te afli practic in “mijlocul pădurii”. Localizarea ajută să te simți de vis, aerul curat si peisajul contribuind la asta. A fost una dintre locațiile la care ne-am simtit cel mai bine si confortabil. Vom reveni cu siguranta.
   Mariana Bica din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.02.2023
Locatia este amenajata cu gust, spatioasa, curata si confortabila, fiind amplasata intr-o zona de vis. Este locul perfect pentru evadarea din zgomotul si aglomeratia orasului. Gazda este foarte amabila si ne-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a petrece un weekend minunat. Vom reveni, cu siguranta!
   Iuli Iulian din Slatina
nota: 10
schedule 14.12.2022
O locație superba, intr-un peisaj superb. Am fost grup de prieteni, familii cu copii. Camerele sunt mari, mobilier de calitate, decorațiuni care îți incanta privirea. Fiecare camera are balcon, cu 2 fotolii de râtan, unde poți servi cafeaua admirând priveliștea încântătoare. În camera am găsit fierbător, pliculețe de ceai, zahar. Foarte important, dacă în alte locații dimineața ne trezeam și înainte de micul dejun făceam curățenie, aici dimineața era curat. Nu am spalat vase, am folosit masina de spalat vase. Administratorii, o familie foarte drăguța.
   Dimulescu Marius Alin din Corabia
nota: 9.67
schedule 11.12.2022
M-am simtit minunat, recomand cu caldura. Locatia este superba, nu conteaza in ce anotimp esti. Am prins si soare si zapada, este super. Am sa revin, cu siguranta. Poate data viitoare am sa stau mai mult, asta daca pot lua un concediu mai mare. :) Multa sanatate si sarbatori fericite!
   Florin din Slatina
nota: 10
schedule 11.12.2022
Cel mai bun hotel unde am fost, sunt super incantata și recomand tututror sa vina și sa aibă o experiența cât mai frumoasa. ❤️❤️ Împreuna cu părinții sau cu copiii, este locul ideal pentru o vacanța cât mai frumoasa și mai spectaculoasa, locația este foarte frumoasa și singuratica, este locul perfect unde sa mergi pentru a scapa de stresul orașului și de tehnologia din ziua de azi.
   Oprea Nicusor din Vladila
nota: 10
schedule 11.12.2022
Cazarea a fost super! Camere spațioase, amenajate frumos, mobilier bun. Peste tot decorat cu gust. Multă liniște și o priveliște de vis. Gazdele sunt super de treabă, deasemenea și personalul. În locație găsești tot ceea ce ai nevoie in cazul in care doriți să vă gătiți sau pentru grătar.
   Ilinca Pareascu din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.10.2022
Cel mai bun hotel unde am fost, sunt super incantata și recomand tututror sa vina și sa aibă o experiența cât mai frumoasa. ❤️❤️ Împreuna cu părinții sau cu copiii, este locul ideal pentru o vacanța cât mai frumoasa și mai spectaculoasa, locația este foarte frumoasa și singuratica, este locul perfect unde sa mergi pentru a scapa de stresul orașului și de technologia din ziua de azi.
poze recenzie
   Roxana din Constanța
nota: 10
schedule 08.07.2022
Cazarea a fost super! Camere spațioase amenajate frumos, mobilier bun. Peste tot decorat cu gust. Multă liniște și o priveliște de vis. Gazdele sunt super de treabă, de asemenea și personalul. În locație găsești tot ceea ce ai nevoie in cazul in care doriți să vă gătiți sau pentru grătar. Sigur vom mai reveni!
   Mariana Gresoi din Bucuresti
nota: 9.33
schedule 27.12.2021
Super locatie, camere amenajate cu gust, living spatios, modern, totul la superlativ.
Am fost de Craciun un grup de 6 adulti si 4 copii, ne-am simtit ca acasa, gazdele primitoare ne-au pus bucataria la dispozitie, utilata cu tot ce trebuie, o atmosfera de poveste cu bradul si toate decoratiunile de Craciun. Au raspuns prompt la orice cerere pe care am avut-o.
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.07.2021
Locatie excelenta, liniste si gazde super primitoare, ne-au ajutat cu absolut orice nevoie, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Proprietatea arata foarte bine, terasa mare, se pot face drumetii, este foarte aproape o poteca ce merge in Poiana Brasov.
   Stefan din București
nota: 10
schedule 06.02.2021
Atmosfera plăcută, gazda primitoare, curățenie și peisaj frumos.
   Camelia din Medgidia
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.07.2020.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cand am sunat pentru confirmare, mi s-a comunicat un pret mai mare decat cel de pe site, asa ca am renuntat.
   Ovidiu din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2019 - 01.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj foarte frumos, gazda primitoare, curățenie, păcat ca am stat doar o zi, merita mers pentru mai multe zile.
   Sorin din Lunca Corbului
nota: 9.67
schedule sejur: 17.08.2018 - 19.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea personalului, peisajul, conditiile de cazare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Drumul lung neasfaltat catre vila.
Mai multe poze cu incinta si imprejurimile
Răspunsul unității:
Drumul este asfaltat...va asteptam
CONTACT
Daniel
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniel
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0752 311 122
WhatsApp