adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Verde Crud din Rasnov 3 grade grade grade

Rasnov , str. Cheisoara, nr. 63  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile pensiunii Verde Crud din Rasnov


   Dragos C. din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2017 - 04.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, amabilitate, preț convenabil, zona foarte frumoasă cu pădure în jur, camerele spațioase, băile foarte curate. Curtea este amenajată simplu și cu mult bun gust. Am fost foarte mulțumiți.
   Liana Simona din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 10.10.2016 - 12.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Călătorie într-o lume de basm...
Bunica mea (Dumnezeu să o odihnească) avea o vorbă: „Mă mai întrebi dacă-mi place?! Dar ce, e ceva de neplăcut?!” De vorba asta mi-am adus eu aminte, atunci când am ajuns la Verde-Crud.
Pentru că totul este ireproșABIL: curățenie impecabilă, bun-gust, căldură, dotare completă.
De la decorul și mobilierul rafinat, rustic-modern (pare un oximoron, dar vă veți convinge că nu este!), și până la leagănul și hamacul în care te poți balansa, desprinzându-te de Univers, într-un peisaj mirific – tot ceea ce întâlnești aici este remediul perfect pentru stress-ul lumii exterioare. Agitația, traficul, poluarea și termenele-limită nu mai există.
E un fel de glob de sticlă verde. Verde... Crud. Ne-am străduit să le traducem în engleză oaspeților suedezi de care am fost însoțiți termenul „crud”: că nu este vorba de „raw” sau „harsh”, ci de „pure”, „genuine”, „true”, „fresh”. Da, așa! „Fresh-green”. Prospețime, relaxare și bucurie în stare pură.
Dacă vreți să întineriți (măcar pentru câteva zile!) cu 10, sau poate cu 20 de ani, acolo veți găsi „mașina timpului”: la Verde-Crud, în inima unei păduri din zona Râșnovului...
   Marian Gabriel din București
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ca în povești : locație + amabilitate gazde
Ideal pentru familii.
thumb_down
Aprecieri negative:
NU există minusuri, în cazul în care doriți să vă relaxați și să eliminați stresul.
Petrecăreții gălăgioși trebuie să evite „Verde Crud”(numai minusuri din punctul lor de vedere).
   Serban din Buftea
nota: 10
schedule sejur: 18.06.2016 - 21.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut câteva zile la pensiunea Verde Crud și cred că am făcut alegerea potrivită pentru mine și familia mea.

Pensiunea se găsește în Cheișoara, la capătul drumului, între munți și păduri. Prin fața pensiunii curge un râu de munte. Pensiunea Verde Crud o recomand în special persoanelor care doresc să se relaxeze în liniște câteva zile la munte într-o pensiune rustică, retrasă, în mijlocul naturii.

La parter se găsește o sală de mese cu televizor, șemineu și o bucătărie open space complet utilată, unde oaspeții își pot pregăti cafeaua sau ceva de mâncare. La etaj se găsesc camerele odihnitoare, curate, spațioase, cu baie proprie și cabina de duș. În fiecare cameră se găsește câte un televizor și televiziune prin cablu/satelit, iar fiecare cameră are terasă proprie.

În fața pensiunii este o terasă mare unde se poate servi masa. În lateral sunt locurile de parcare pentru autoturisme. La baza dealului de lângă pensiune se găsește un loc pentru grătar, iar puțin mai sus, ascuns în pădure, mai este încă un loc pentru grătar. De asemenea, găsiți mai multe locuri intime unde puteți admira peisajul înconjurător.

Aerul curat și răcoros de munte, pârâul din fața pensiunii, precum și liniștea ambientala vă vor lăsa în amintire gustul plăcut al unui sejur de neuitat. Recomand tuturor celor care doresc să petreacă câteva zile de liniște.

O nota bună și pentru administratorii pensiunii care sunt amabili, discreți și gata să-ți răspundă la orice solicitare dacă ai nevoie de ceva.

Pe drumul către pensiune am găsit Ferma montană de cai "Diana" unde cei mici pot călări poneii, iar adulții pot închiria cai pentru a merge pe Cheile Râșnovului (fiecare cal sau ponei are și câte o persoană care merge alături de acesta pentru a vă simți în siguranță).
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,