Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Doi Brazi din Rânca grade grade

Rânca, str. Bradului, nr. 36 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Georgiana Cazacu din Pitesti
nota: 10
schedule 01.03.2023
Ne-am simțit extraordinar! Cabana este aproape de partie, gazdele au fost foarte amabile, camerele curate, fiecare cu baie proprie, întreaga cabana utilată cu tot ceea ce ai nevoie pentru un weekend de vis la munte! Despre caldura și apă calda nu încape discuția, am beneficiat non-stop! Felicitări gazdelor pentru implicare și deschidere, dar si pentru locatie! Va multumim frumos! Vom reveni, cu siguranța!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru recenzie,va mai așteptăm cu drag!!
   Popescu Roxana din București
nota: 10
schedule 15.08.2021
O locație cu o priveliște superbă, aproape de centrul stațiunii și de pârtie. Este o alegere excelentă pentru un weekend la munte atât cu prietenii, cât și cu familia.

Interiorul a fost curat și dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Gazdele au fost de asemenea primitoare și prietenoase.
   Rus Alina din Vulcan
nota: 10
schedule 15.08.2021
Pe lângă peisajul minunat care îți taie respirația, in aceasta cabana am avut plăcerea de a fi tratati într-un mod deosebit de către gazdele extrem de ospitaliere. Bunul gust si curățenia sunt doar câteva din multele calități ale acestei locații.
   Robert Brindusoiu din Targu-jiu
nota: 10
schedule 24.02.2021
Excelenta locatie. Aproape de partie si in acelasi timp o zona sigura. Camere confortabile cu o intretinere de nota 10 si niste propietari de nota 1000. La aceasta locatie poti beneficia de un concediu linistit, dar si in acelasi timp daca optezi pentru o petrecere acesta este locul potrivit.
   Trufan Helga din Vulcan
nota: 10
schedule 24.02.2021
Cabana este foarte îngrijită si aproape de partie. Căldură si apa calda non-stop, fiecare camera are grup sanitar propriu si bucătăria este utilata cu tot ce ai nevoie. Proprietarii sunt de încredere si seriosi, peisajul este superb, cabana este poziționată într-un cadru natural mirific, ideal atât pentru familiile cu copii cat si pentru tineri.
   Ana din Targu-jiu
nota: 10
schedule 19.02.2021
Potrivita pentru cateva zile de relaxare sau de distractie, este ideala atat pentru grup de tineri, cat si pentru familiile cu copii. Cabana este curata, moderna, fiecare camera cu baie proprie si bucataria complet utilata. Cabana este aproape de partia principala.
   Andreea Giorgiana Dragan din Crasna
nota: 10
schedule 19.02.2021
Priveliștea si căldură în cabana, totul a fost perfect. Camerele sunt curate, fiecare camera are baie, bucataria este utilata cu tot ce este necesar pentru a pregati masa. Cabana este aproape de centrul statiunii, dar si de partia principala.
   Dănescu Ana din Targu Jiu
nota: 10
schedule 18.02.2021
Un peisaj de poveste, este situata aproape de pârtie, confortul și curățenia sunt la superlativ, gazde primitoare. Căldură ca acasă, locație perfecta și pentru copii întrucât este o zona linistita.
CONTACT
Anda Nița
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Anda Nița
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0768 275 276
WhatsApp