Cabana Valea Cetatii din Rachitele

Rachitele, str. 1 Km de satul Scrind Frasinet  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Daniela D din Cluj Napoca
nota: 9.5
schedule sejur: 24.08.2017 - 27.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este exact ca si in poze, cabana curata, spatioasa pentru 10 adulti cu copii, liniste, departe de vecini, dotata cu tot ceea ce folosesti intr-un week-end: vesela, tacamuri etc.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu tine de proprietari: iarna nu ai avea unde sa te dai cu sania daca vrei sa faci acest lucru chiar in apropierea cabanei.
   Daniela D din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 24.02.2017 - 26.02.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este dotata cu toate conditiile pentru un sejur minunat. Peisajul este extraordinar, iar linistea de acolo te relaxeaza la maxim. Merita sa mergeti pentru o saptamana, nu veti regreta. Data viitoare vom incerca un pescuit pentru ca exista conditii, un parau trece chiar prin curte.
   Carmen din Cluj Napoca
nota: 9.67
schedule sejur: 05.02.2016 - 07.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana e foarte frumoasa si spatioasa, bine gandita din punct de vedere functional. Este delimitat foarte ingenios spatiul de zi de cel de noapte. La parter exista bucataria open space stil american, loc foarte generos de luat masa si partea de living, cu canapele si televizor. La etaj sunt dormitoarele: confortabile, saltele de foarte buna calitate. Curtea nu este foarte mare, dar e frumoasa si are tot ce trebuie: loc de gratar si ceaun, balansoare, doua foisoare cu mese si bancute. Peste tot se vede mana omului gospodar. Cabana ofera o intimitate pe care nu o mai gasesti aproape nicaieri: in fata cabanei e raul, iar in spate padurea. Proprietarii sun niste oameni deosebiti: ne-au condus la cabana, ne-au aratat cum functioneaza lucrurile si au plecat. Desi am fost acolo pentru prima oara, ne-au tratat ca pe niste prieteni vechi si ne-au investit cu incredere deplina. Multumim mult fam. Vuscan. Abia astept sa vad cabana si in decor de vara.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu e un aspect imputabil cabanei si nici proprietarilor. Pentru mine a fost un mare plus, pentru altii poate conteaza: nu exista semnal la telefon pentru abonatii Orange. Digi are semnal pe alocuri, doar Telekom am inteles ca functioneaza.
   Capota C din Libertyville, Usa
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2013 - 13.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Multumim pentru ca ati pus la dispozitia noastra o casa de vis , intr-o priveliste minunata...nu avem cuvinte suficiente sa ne exprimam recunostinta pentru modul in care am fost primiti !!!!! familia Vuscan poate sa fie considerata un exemplu pentru turismul romanesc.
Cu tot respectul si recunostinta, Elena, Cynthia si Susana Capota
august 2013
sejur pentru 15 zile
CONTACT UNITATE
Vuscan Vasile
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.