Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Dealu Rășinarului din Răchițele

Răchițele, str. Dealu Rășinarului, nr. 286 -
   Nadia Cupsa din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 20.05.2021
Un loc unde s-a inventat cuvantul tihnit. Gazdele sunt "pita lui Dumnezeu". Camere curate si caldura ca sa te rasfeti dupa o zi pe munte. Oameni ospitalieri si calzi, omenosi, primitori. Un colt de rai, m-am simtit ca acasa.
   Emil din Zalau
nota: 9.67
schedule sejur: 15.05.2020 - 17.05.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O cabana minunata cu o gazda pe masura. Am fost cazati doar in cabana mare de 6 camere. Cabana construita cu bun gust si foarte practica. Curatenie maxima in cabana. Gazda ne a facut focul si ne a ajutat cu ce aveam nevoie.
   Adriana A din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2019 - 22.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia cabanei este deosebit de frumoasa, se vad varfurile brazilor din curte. Aer curat si liniste, panorama deosebita de la 1100 m altitudine. Cabana are o curte generoasa cu balansoare si locuri de stat la umbra. Suficient spatiu de parcare si plimbare.Cabana are bucatarie proprie, ultra utilata pentru gatit cu loc suficient pentru luat masa.Camerele au paturi destul de confortabile, au baie proprie. In curte este ciubar si se poate sta in apa fierbinte si admira privelistea chiar daca afara sunt doar 11 grade. Camerele sunt foarte curate si incalzite cu calorifer la nevoie. Gazdele sunt persoane foarte sociabile si saritoare, dornice sa te ajute sa te simti bine. Noi nu am mers pregatiti sa ne gatim, crezand ca vom lua masa la alta pensiune in sat. Insa cabana se afla pe un deal, la 1,5 km urcare pe un drum pietruit, iar eu nu sunt obinuita sa conduc pe munte, deci am renuntat la planul original. A fost foarte bine si asa, pentru ca gazdele ne-au ajutat si ne- au facut unele cumparaturi si ne-am pregatit noi mancarea. Se poate lua lapte de vaca proaspat muls din apropierea cabanei. Am mai si coborat pe jos in sat, in cam 1,5 ore.dus intors, de unde ne-am cumparat si paine si dulciuri. Doamna Mariana, gazda noastra ne- a framantat inclusiv aluat pentru placinta si ne-a adus afine proaspat culese.Am facut si drumetie pana la Cascada Valul Miresei, care e la cam 1,5 ore dus de la cabana. Recomand cu drag Cabana 'Dealu' Rasinarului' tuturor celor ce-si doresc sa se relaxaze si sa admire natura.
thumb_down
Aprecieri negative:
Restaurant propriu
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alexandru din Chisinau
nota: 9.17
schedule sejur: 07.08.2015 - 09.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie impecabila, utilitati excelente, confort neasteptat in mijlocul naturii, proprietarii primitori si binevoitori.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat nemultumiri in timpul sejurului.
   Ioan I din Canada
nota: 9.17
schedule sejur: 21.08.2015 - 23.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie exemplara, gazde foarte prietenoase si serviabile, peisaje pitoresti, mancarea traditionala foarte gustoasa
   Oana O din Cluj-napoca
nota: 9.67
schedule sejur: 18.10.2011 - 23.10.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bucataria este foarte bine utilata, cu tacamuri, farfurii, cuptor cu microunde, filtru cafea, aragaz, tacamuri etc.
- camerele sunt frumoase, curate, calduroase (am fost acum in octombrie, nu am avut probleme cu apa calda.
- dna Marioara este foarte simpatica si amabila.
- cabana e accesibila si daca nu te deplasezi cu masina personala si e foarte frumoasa, ideala pentru cine vrea sa se relaxeze.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu neaparat un minus, dar cabana nu e situata chiar in centrul satului, pentru a ajunge la ea noi folosindu-ne de scurtatura: urcarea unui deal pentru aprox. 15 min si apoi pe drum, in total vreo 40 de min.
CONTACT
Rășinar Marioara
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Rășinar Marioara
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0726 827 836
WhatsApp