adaugă o unitate turistică
search
date_range

Sala de conferințe Speranta din Predeal

Adresa: Trei Brazi 60, Predeal, judetul Brasov
Telefon: 0268455255
Fax: 0268456301
E-mail: hotelsperanta@yahoo.com
Capacitate: 100 locuri
Locuri de cazare: 44 locuri

Cazare

Situata la cota 1220 m (1,5 km abatere de la dn1 pe drumul care duce spre Cabana Trei Brazi in mijlocul unui decor natural de o deosebita frumusete.

Parterul vilei este ocupat de un restaurant cu specific romanesc care ofera un numar de 40 de locuri si intimitate intr-o ambianta deosebita la care se adauga calitatea produselor oferite.

In plus, de la inceputul anului 2007, pensiunea Speranta beneficiaza de o noua aripa cu un restaurant de 100 de locuri de masa, amenajat cu decoratiuni ambientale florale, format din separeuri amplasate in trepte.

Teren amenajat pentru gratar in aer liber, foc de tabara cu protap si bancute de lemn in aer liber,(terenu se poate folosi pentru activitati team bilding in aer liber si spatiu de joaca )parcare proprie, restaurantele beneficiaza de un total de 140 locuri cu meniu din bucataria romaneasca, internationala si cu specific vanatoresc.

Terasa cu capacitate de 40 locuri.

Bar de zi.

Doua sali de conferinta cu capacitati a 70 de locuri si respectiv 30 locuri, dotate cu ecran proiectie, flipchart, TV, video proiector, sistem de sunet, internet wireless plus calculatoare de birou si imprimanta legata la retea, sala coffe break.

Extra, se mai poate pune la dispozitie inca o sala de 40 de locuri pentru folosinta multifunctionala, iar salile de conferinta pot fi amenajate la cerere in structuri diferite.

Sala club multifunctional, masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc, etc.

Sauna

Fitness

Facilități în sala de conferințe

Echipamente în sala de conferințe