adaugă o unitate turistică
search
date_range

Hotel Meitner din Predeal 3 grade grade grade

Predeal , str. Trei Brazi, nr. 77-78  
Nota 9.3/10 Excelent !
125 recenzii
Simona din Bucuresti (28.08.2017)

Camera mare , draguta , cu balcon si terasa , zona linistita , curatenia

​Capacitate: 76 adulți în 31 spații de cazare.
Important :la hotelul Meitner se poate achita si cu tickete de vacanta, tichete cadou ,etc

`Came as a tourist, leave as a friend!`

Meitner Tours-tourism & Travel Agency srl(ploiesti )-locul 1 in Topul Firmelor Prahovene
Meitner Tours-tourism & Travel Agency srl(ploiesti )-locul 1 in Top Afaceri Romania domeniul 79 sectiunea microintreprinderi jud Prahova si locul 9 in Topul Firmelor Private organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (sectiunea turism )

Hotelul Meitner a fost nominalizat la Gala Premiilor de Excelenta din cadrul Hotel Tourism&leisure Investment Forum - Green Hotel of the Year
Hotelul Meitner sustine prin donatii activitatea de Transplant Medular realizata in cadrul Institutului Clinic Fundeni in favoarea copiilor si tinerilor bolnavi de leucemie.

Hotelul Meitner & Meitner Tours sustin lupta pentru protejarea mediului inconjurator si sunt impotriva proiectului Rosia Montana Gold Corporation si impotriva exploatarii gazelor de sist !

Descriere hotel si locatie
Hotelul Meitner 3*superior(deschis in 2009) este un hotel nou ,elegant,confortabil si decent ,situat in Predeal la 1250 m altitudine, intr-o zona splendida, deosebit de linistita, fiind inconjurat de padure si de un splendid parc, dar cu acces direct din strada Trei Brazi. Hotelul are la baza conceptul ecologic de protejare a mediului inconjurator, pe de o parte din respect pentru natura si pe de alta parte pentru ca dorim sa oferim turistilor un sejur relaxant, confortabil, intr-un mediu sanatos.
Concentratia de ioni negativi din atmosfera puternic ozonificata, lipsa poluarii chimice si fonice dar si splendoarea peisajului oferita cu generozitate de padurea de rasinose, dau valoare deosebita acestei locatii, transformand Hotelul Meitner in destinatia ideala pentru turismul de afaceri, organizare de evenimente, sejururi pentru iubitorii de liniste, relaxare si confort. Prezenta pe ramurile coniferelor a lichenilor (Pseudevernia furfuracea) un fungiform cu activitate antimicrobiala puternica ,denumit si `monitorul poluarii` ,este dovada certa a existentei unui aer foarte curat demonstrat stiintific la nivel mondial.
Hotelul are o arhitectura si o tinuta eleganta adaptata trendului actual in care se regasesc elemente specifice zonelor montane atat la designul interior cat si la exterior in care placarile cu piatra naturala de rau au fost foarte generoase si bine incadrate.
Hotelul se remarca prin folosirea materialelor ecologice si nonalergice. Cromatica exterioara si interioara, are la baza combinarea nuantelor de maron, bej, cognac armonizate perfect intre culoarea peretilor exteriori, tamplariei exterioare, balustrade, moblier, mocheta, tapiserie si decoratiunilor interioare. Un plus de eleganta si incadrare in decorul specific de munte, il aduce parcul hotelului in suprafata de 2500mp agrementat din abundenta (peste 300 de exemplare)cu specii de conifere specifice zonei (varietati de thuya, ienuperi, pini, pini mugus, taxus, buxus, ilex, etc. O feerie deosebita o ofera seara, corpurile de iluminat care bordeaza curtea si aleele principale.
Pentru electricitatea atmosferica exista protectia asigurata de paratraznet pe o raza de 60 m in jurul hotelului si a parcarii. Hotelul este racordat la reteaua de apa potabila si de canalizare. C
Pentru protejarea clientilor si a bunurilor acestora accesul atat in camera cat si in hotel este permis numai cu cardurile emise la receptie iar curtea, parcarea si receptia sunt supravegheate video.
Hotelul meitner dispune de dotarile cerute prin legislatie si detine toate avizele pentru functionarea legala ( ISU, Directia de Sanatate Publica, Siguranta alimentelor,Agentia de mediu,etc.Accesul in restaurant se face prin 3 usi duble.
In hotel NU sunt admise animalele de companie.
Nu este permis fumatul in camere.
Check in : dupa ora 14. 00 ( in functie de ora eliberarii camerelor si de timpul alocat igienizarii camerelor se poate efectua cazarea si mai devreme )check out: 12. 00
Hotelul are dreptul sa-si selecteze clientii. Nu vor fi agreeate persoanele cu violente in comportament si limbaj si nici persoanele care deranjaza ceilati turisti din hotel
Conform legislatiei in vigoare prosoapele se schimba la 2 zile si lenjeria de pat la 3 zile

◘ Hotelul Meitner dispune de aprox 91 locuri cazare

-27 cam duble (11 camere matrimoniale +16 camere twin (paturi separate) care se pot transforma in matrimoniale (un singur pat foarte confortabil si generos ca dimensiune 1.9 m x 2 m)
(supraf. 19 mp-33 mp)
-4 apartamente de tip suita cu 2 camere suprafatele cuprinse intre 32 - 40 mp.
-10 paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble
-restaurant A- suprafata140 mp suficient pentru 80-100 persoane
-restaurant B+ bar -suprafata 70 mp aproximativ 42 locuri.
-sala de conferinte( Green Hall) (suprafata 250 mp capacitate 100 persoane)
-sala de conferinte( Orange Hall) supraf 70 mp capacitate 40 pers
-internet wifi si cablu -gratuit
-mini spa ( sauna, fitness, masaj)acces contracost
-internet wifi-gratuit
-loc de joaca pentru copii
-mai multe terase
-parc deosebit agrementat cu corpuri de iluminat si o varietate de conifere (tuia. Pini,buxus, taxus,trandafiri ,etc)
-parcare luminata generos si supravegheata video
-se accepta si tichete/vouchere de vacanta

◘ Camere -descriere si informatii
Hotelul dispune de 27 camere duble (cu paturi matrimoniale si cu paturi separate) cu supraf 22. 4 mp, dintre care 3 sunt camere duble superior ( supraf de 33 mp). Camerele pot fi cu balcon (9 camere matrimoniale ), fara balcon (15 camere) si tip mansarda (3 camere cu inaltimea de 2. 50m, ferestre Velux). In camerele duble exista posibilitatea introducerii unui pat suplimentar. Paturile au dimensiunea de 1. 60 m x 2 m sau 1. 90 m x 2m. Camerele sunt foarte relaxante datorita armoniei culorilor (bej, cognac, maron) si a confortului deosebit oferit de saltele cu grosime 25cm, care au o tehnologie speciala de arcuri independente si silicon.
Dotarea camerelor s-a facut cu mobilier elegant cu furnir de nuc, , minibar Akai, seif, retea internet fibra optica cu Ip stabil cu acces gratuit, telefon. Fiecare camera dispune de baie proprie, supraf 3. 5 mp, dus, ventilator, uscator de par, priza (aparatul de ras /ondulator par).
Prosoapele si lenjeria de pat sunt de buna calitate( bumbac 100% ). Pilotele si pernele sunt din puf de gasca, iar pentru turistii alergici se ofera pilote si perne ecologice si nonalergice din puf silicon.
Cuverturile sunt de asemeni din materiale naturale ecologice : bumbac 70% vascoza 30 %.
Pentru montarea mochetei s-a folosit adesiv nonalergic si nontoxic agrementat pentru hoteluri (fara continut de neopren). Pentru persoanele cu alergie la mocheta recomandam camerele din corpul b unde pardoselile sunt placate cu parchet. Peretii despartitori dintre camere sunt din caramida si au grosimea de 30 cm, ceea ce ofera o izolatie fonica foarte buna. Aparatajul electric este de buna calitate marca Legrand si hotelul dispune de instalatii electrice dotate cu sigurante corespunzatoare si sigurante diferentiale care impiedica accidentele electrice.

Apartamente- descriere si informatii. Hotelul dispune de 4 apartamente cu suprafata intre 32 - 40 mp, situate la etajul 1 si la etajul 2. Toate apartamentele au balcon. Apartamentele au un singur grup sanitar. Livingul din apartament are o canapea extensibila 1. 60 x 2 m pe care pot dormi 2 persoane adulte. Dormitorul din apartament are un pat matrimonial 1. 60m x 2m si este separat de living prin usa de acces. Apartamentele sunt destinate familiilor cu copii.

Sala de conferinte A (Green Hall) foarte spatioasa situata la ultimul nivel al hotelului cu supraf de 250 mp- capacitate 130 persoane utilata cu videoproiector, flip chart,markere,pupitru orator, microfoane wireless,laptop, camera video pentru inregistrare eveniment, pianina,telefon-fax,imprimanta,copiator. Sala se poate configura in diverse moduri in functie de cerintele clientilor.

Sala de conferinte B (Brown Hall) situata in corpul B -are suprafata de 75 mp cu capacitate de pana la 40 persoane, ideala pentru seminarii cu nr mai mic de participanti (35 -40 pers), team building,karoke,etc. Dotari : TV LCD diagonala 91 cm cu porturi hdmi la care se poate atasa un laptop si folosi ca videoproiector.

Sala de conferinte C (Orange Hall)are suprafata de 120 mp cu capacitate de pana la 100 persoane. Aceasta sala este situata in corpul A si este folosita de obicei ca restaurant dar poate fi folosita in mod exceptional si ca sala de conferinte in cazul in care se solicita.Dotari: TV LCD diagonala 106 cm cu 3 porturi hdmi la care se poate atasa un laptop si folosi ca videoproiector. Sala poate fi aranjata in functie de cerintele clientului.

◘ Restaurante
-restaurant A- suprafata140 mp suficient pentru 80-100 persoane
-restaurant B+ bar -suprafata 70 mp aproximativ 42 locuri
Hotelul Meitner dispune de 2 restaurante elegante ,in stil conteporan cu mobilier wenge cu furnir natural. Locatia este ideala pentru petreceri de grup ( seminarii, work-shopuri, team building-uri, nunti, botezuri, aniversari, evenimente speciale.
Bucataria este utilata cu utilaje profesionale de ultima generatie( cuptoare cu convectie, gratare roca vulcanica, friteuse, etc. Utilajele pentru prepararea hranei sunt numai din inox alimentar si sticla, vesela este din arcopal materiale care permit igienizarea completa si corecta si nu favorizeaza formarea mediilor ce favorizeaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor patologice. Vesela se spala la masini profesionale la temperaturi de peste 65c.
Majoritatea preparatelor propuse se vor pregati in conceptual hotelului nostru (fara carne congelata numai produse proaspete si prepararea se face de regula in cuptorul cu curenti de convectie si abur la temp 180-200 grade Celsius, ceea ce confera preparatelor un caracter dietetic, foarte sanatos fara acroleine si fara multe grasimi, si cu o anumita savoare si prospetime.
Datorita acestui concept ,pentru pranz si cina restaurantul este destinat grupurilor organizate si mesele sunt de regula tip bufet.
Restaurantul ofera permanent mic dejun tip bufet In cazul in care nr de turisti este mic nu se va aplica servire tip bufet.

Terase exterioare :terasa mare(spre padure in spatele hotelului) de 300 mp ideala pentru petreceri de grup, elegante in aer liber cu bufet tip barbeque, etc +3 terase in cascada fiecare in suprafata de 30 mp+terasa in fata barului in corpul B

◘ Parcare: hotelul dispune de parcare proprie, luminata generos pe timp de noapte cu supraveghere video de la distanta.

Parcul inconjoara hotelul ( suprafata de 2500 mp) este agrementat din abundenta cu specii de conifere specifice zonei (varietati de thuya, ienuperi, pini, pini mugus, taxus, buxus, ilex, etc si corpuri de iluminat care creeaza o atmosfera feerica.

Portofoliu de clienti : Agricover, Comfert, Procera, Romfilatelia, Travelport Romania, Mega Image Romania, MOL Romania, Lindstrom, Profilux Sa, Nuclear Electrica Cernavoda, Cristim, petrom, Glaxosmithklain, Sandoz, Philip Morris, RBS Bank, Sano, Ubi Soft, Conta Plus, Sindicat csdr, Sindicat fsli, Sindicat fsci, Vodafone, AIS Group, ASG Wind Transporter, Biserica Crestin Baptista, Procter&Gamble, Fair Value, Lukoil, Lukoil Energy & Gas, R omfor logistic, ttin , Eaton Group, Iomondo, Casa Rusu(mobila), Quehenberger Logistics, BRD, Alro Slatina, Apasco, Kraftanlagen, konic, Confex, Preh , Arnia, Apsisweare, Udttmr ,B rentag, Arabesque , MCA grup ,Procema, Interada, Arnia, Atelierul de muzica -Loredana Groza ,Primagra, Scoala DE tango `Tangotangent `,Facultatea de Electronica-Promotia 1966 , Toastmasters , souffle agro romania ,garanti bank ,

Concepte si abordare politici de mediu

Conceptul hotelului nostru a fost acela de a nu avea un impact negativ asupra mediului inconjurator oferind in acest sens un exemplu pentru industria ospitalitatii cu scopul de a oferi clientilor nostri un mediu curat, relaxant si nepoluat.
Pentru aceasta chiar din faza de proiectare si de construire, faze in care ne-am implicat in totalitate am luat masurile necesare pentru implementarea acestui concept si anume:
1. Amplasarea hotelului pe teren s-a facut astfel incat toate camerele sa beneficieze in decursul unei zile de lumina naturala a Soarelui in toate anotimpurile conform zicalei “ unde nu intra Soarele, intra doctorul “.
2. Desi hotelul este inconjurat de padure de molid si jarice cu vechime de peste 130 ani, la insistentele noastre asupra Ministerului Mediului si Padurilor s-a realizat in urma cu 2 ani impadurirea cu puiet de rasinoase a unei suprafate de peste 3000 mp acolo unde era necesara completarea golurilor.
3. Desi hotelul dispune de o curte generoasa ca suprafata (peste 2500 mp), parcarea hotelului s-a construit pe piloni suspendata la nivelul strazii astfel incat gazele de esapament provenite de la masini sa fie directionate in partea opusa hotelului si a parcului, pentru a proteja cat mai mult turistii de poluarile de acest fel. Acesta solutie a fost foarte costisitoare in comparatie cu solutia amplasarii parcarii langa hotel.
4. Ferestrele hotelului sunt mari ( 2, 70m x 1, 20m), perdelele destul de transparente pentru a permite accesul luminii si folosirea cat mai redusa a iluminatului artificial.
Iluminatul in tot hotelul este asigurat numai prin becuri economice si s-au exclus total spoturile si becurile cu incandescenta care au un consum de enegie electrica mare. In spatiile tehnice iluminatul se realizeaza numai prin corpuri cu descarcare in gaze ( tip neon) al caror consum energetic la aceeasi iluminare este de 4 ori mai mic decat al unor becuri cu incandescenta.
5. Pe coridoare iluminatul este cuplat la senzori de miscare, dar holurile dispun si de illuminare naturala astfel incat la lumina diurna senzorii nu declanseaza iluminatul artificial.
6. In camera exita economizoare pentru energie ( accesul este cu card magnetic) iar pentru minibaruri s-a executat un circuit separt printr-un contactor astfel incat la scoterea cardului si inchiderea tururor circuitelor electrice, minibarul sa functioneze. Pentru a evita consulul inutil de energie electrica, in camera langa pat s-au amplasat intrerupatoare de tip cap/scara. Usile de la toalete au un design modern cu suprafata partial vitrata si aici s-a avut in vedere a nu se lasa lumina aprinsa in timpul noptii. Daca turistul lasa lumina aprinsa ventilatorul conectat pe intrerupator va functiona in continuu, generand zgomot si simultan prin suprafata vitrata lumina va patrunde in camera situatii care vor deranja somnul clientului si il vor determina sa inchida lumina. (sistemul avand si scop educative). Minimizarea consumului de energie electrica se reflecta in valoarea redusa a facturilor.
7. Hotelul a fost construit din carmida eficienta produsa la Sighisoara si la lucrarile de zidarie si tencuieli s-au folosit materiale ecologice de tip clasic : var, ciment, etc. Hotelul are o eficienta energetica foarte buna deoarece la exterior s-au folosit placari cu polistiren expandat tip Caparol de grosime 10-15 cm.
8. Tamplaria este de tip termopan productie Veka (germania) cu coeficient de transfer termic mic.
9. Pentru a se micsora consumul de gaze naturale, s-au ales centralele termice in condensatie Buderus (produse in Germania) cu randament apropiat de valoarea teoretica maxima. De asemeni am luat masura ca centrala termica sa produca permanent apa calda si mentinem temperature acesteia la 50 grade Celsius chiar si pe perioada unui grad de ocupare mic, deoarece studiile de specialitate si experienta au aratat ca procedand in acest fel consumul de gaz metan este minim. Nu am optat pentru centrale solare montate pe acoperis, doarece acestea ar fi total inficiente in zona noastra montana si mai mult ar fi total acoperite de zapada timp de 7-8 luni pe an.
10. Bucataria este utilata cu utilaje profesionale de ultima generatie ( inox, sticla, etc) si foarte putin teflon deoarece prin zgarierea si deteriorarea stratului de Teflon apar compusi toxici foarte periculosi care pot genera aparitia cancerului de stomac. Cel mai mare procent din menu-ri (peste 90 %)se pregatesc la cuporul cu convectie( utilaj de altfel foarte scump). Avantajul folosirii acestui tip de cuptor este faptul ca preparatele sunt pregatite la abur, nu se ard, nu se formeza acroleine foarte toxice pentru ficat, si isi pastreaza si vitaminele si savoarea. In plus se foloseste si foarte putin ulei, timpul de preparare este scurt si consumul de gaz foarte redus.
11. Pentru utilajele electrice( masina de spalat vase, etc) s-a preferat alimentare cu current trifazat deoarece consumul de energie electrica este mai mic decat in cazul curentului 220 V.
12. La menu-ri nu folosim carne congelata, nu tinem pe stoc alimente congelate si cumparam numai strictul necesar pentru grupurile respective in functie de menu-ri. Folosim in proportie de 95 % alimente si legume proaspete, si nu folosim premixuri. In acest fel nu consumam inutil energie electrica cu frigiderele si congelatoarele iar clientii nostri sunt foarte multumiti deoarece le respectam sanatatea.
13. Pentru igiena se folosesc numai produse profesionale scumpe, produse de companii de profil Procter &gamble, Johnson, etc companii ale caror productie are la baza studii si cercetare stiintifica de profil si ale caror produse au agrementele necesare de respectare a legislatia referitoare la protectia mediului si sanatatea populatiei.
14. Lenjeria si prosoapele se spala la o splatorie ecologica din Brasov.
15. In zona in care este amplasat hotelul practic nu exista canalizare si toti consumatorii din zona au fose septice necorespunzatoare si care aduc un impact negativ important asupra mediului. Prin eforturi financiare foarte mari am racordat Hotelul Meitner la reteaua de canalizare si folosim pentru aceasta o statie de pompare ape menajere cu 2 pompe Grundfos cu tocator care pot pompa apele menajere pana la inaltimea de 8 m si pe un traseu de 400 m acolo unde este amplast caminul ce deserveste canalizarea orasului Predeal. In acest fel am protejat atat mediul cat si turistii care ar fi trebuit sa inhaleze mirosurile neplacute care s-ar fi degajat de la o eventuala fosa septica.

Prin folosirea rationala a resurselor naturale prin politicile de protejare a mediului inconjurator Hotelul Meitner poate fi integrat cu succes in familia mondiala a hotelurilor ecologice care isi desfasoara activitatea respectand si protejand clientii si mediul inconjurator.

Va multumim ca ati ales Hotelul Meitner!
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități unitate:

  • check fax
  • check transport auto
  • check cutie de valori
  • check internet wireless
  • check internet prin cablu
  • check schimb valutar
  • check sala de fitness
  • check parcare
  • check gradina/curte
  • check room service
  • check sauna
  • check terasa
  • check sala de mese
  • check semineu
  • check livada
  • check loc amenajat de joaca
  • check bar
  • check restaurant
  • check sala de conferinte
  • check tichete de vacanta

Facilități camere:

  • check internet in camera
  • check frigider in camera
  • check seif in camera
  • check uscator de par
  • check camere cu balcon
  • check incalzire centrala
  • check baie in camera
  • check minibar in camera
  • check telefon in camera
  • check camera cu TV

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Carmen Matei
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,