Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Garsoniera Emi din Predeal

Predeal, str. Panduri, nr. 29 -
Nota 10 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Damian din Mangalia
nota: 10
schedule 30.10.2022
Totul a fost minunat pentru noi. Recomandăm cu încredere! Peisaj deosebit, căldură, curătenie, situată aproape de gară, magazine în apropiere, mijloc de transport de lângă gară până la cabana Trei brazi, dar e frumos și ușor chiar accesibil de mers pe jos, acolo aveți parte de un peisaj fermecător, de trasee foarte bune, gazde minunate.
   Mihaela Barascu din Pitesti
nota: 10
schedule 29.05.2022
Se afla intr-o zona linistita, de la fereastra se poate admira peisajul montan, ce iti aduce relaxare si bucurie. Se poate face aprozionarea in supermarketurile, aflate in apropiere. Plimbari pe jos, in parc, la telescaunul aflat la 15 minute de mers pe jos.
Bucataria este dotata cu tot ceea ce ne era necesar, curatenie impecabila in intreaga locatie, Gazde deosebit de binevoitoare, un ambient cald si primitor. Vom reveni cu drag!
   Adriana T din Buzau
nota: 10
schedule 08.03.2022
Locatie draguta, incapatoare si calduroasa pentru o familie cu 2 copii, gazdele primitoare si comunicative. Bucatarie utilata, internet, tv, centrala termica, avand localizarea la drumul principal, in apropiere (supermarket, locatii pentru servit masa). Un sejur de 2 nopti placut.
   Marian B din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.03.2022
Ne-am simtit foarte bine in mini sejurul petrecut - 2 adulti si un copil, apartamentul situat central, foarte curat, dotat cu tot ce trebuie inclusiv consumabile, paturi confortabile, priveliste minunata. Gazdele au fost primitoare si foarte comunicative. Multumim frumos.
   Adrian M din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.02.2022
Locatie superba, conditii optime pentru a petrece un sejur sau un concediu pentru o familie cu 2 copii, gazdele primitoare si comunicative. Dotari la bucatarie orice ai nevoie internet, tv, centrala termica, caldura ok.
   Dragos din Giurgiu
nota: 10
schedule 04.02.2022
Are toate facilitățile necesare pentru o familie cu copii, este aproape de toate punctele de interes turistic, camerele de o curățenie impecabila. Gazdele oameni extraordinari, promptitudine. Gara aproape, supermarketuri la toate pasul,pârtia la câțiva pași, peisaje de vis. Mulțumim mult pentru tot!
   Adriana Gradinaru din București
nota: 10
schedule 20.01.2022
Am fost cazați pentru 2 nopți aici, o familie cu 2 copii (10 și 4 ani). Am avut căldură și tot ceea ce este necesar la bucătărie. Curățenie și liniște. Aproape de centru. Comunicarea excelentă cu gazdele. Mulțumim frumos pentru tot!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptăm!
   Miron Valentin din Constanta
nota: 10
schedule 19.01.2022
Pozitionarea este superba, aflata in centru, aproape de gara si partie. Cazarea beneficiaza de un peisaj minunat, foarte spatioasa, perfecta pentru 4 persoane, curata, dotata cu tot ce trebuie si calduroasa, cumunicarea cu gazdele a fost foarte buna!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru recenzie !Vă așteptăm cu drag în continuare!
   Andrei Preda din Brasov
nota: 10
schedule 19.01.2022
Totul a fost perfect! Camera curata și confortabila, mobilata si utilata modern, wifi bun, gazda foarte amabila și draguta. Peisaj deosebit al zonei, liniste si relaxare. Foarte aproape de punctele de interes turistic. Locul ideal pentru un concediu reusit.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Ne bucurăm că ne regăsim pe gustul familiilor tinere cu copilași, să putem oferi un spațiu corespunzător petrecerii concediului cu familia!
   Comanescu Denisa din Ploiesti
nota: 10
schedule 16.01.2022
Totul a fost exact asa cum ne asteptam! Locatia este una foarte primitoare, de o curatenie ireprosabila. Chiar am reusit sa ne incarcam bateriile in timpul petrecut acolo. Garsoniera este aproape de multe puncte de interes din Predeal, iar comunicarea cu gazda a fost una excelenta.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult! Ne dorim să împărtășim și oaspeților noștri dragostea pentru munte, natură în general!
Respectăm și apreciem la rândul nostru iubitorii muntelui!
Vă așteptăm oricând, cu mare drag!
   Andreea Cristina Sorescu din Tufești
nota: 10
schedule 11.01.2022
O locație excelentă, cu un peisaj minunat, cuminicarea cu gazdele a fost una super bună, cazare spațioasă, călduroasă, curată, bucătărie dotată. Locația se află de 1,5 km de pârtie, în apropiere sunt centre comerciale, la mai puțin de 500 m gara și la 800 m banca brd.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și ne bucurăm că am avut oaspeți deosebit de educați, atenți, comunicativi și cu bun simț!
Vă mai așteptăm oricând, cu mare drag!
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.01.2022
E accesibil totul de la pozitionare, la conditii de stat. Am fost patru zile in aceasta locatie. Personal mi-a placut, am putut admira privelistea din fata blocului, este cea din imagine.e liniste in permanenta. Am gasit curat, caldura in intreaga casa. Gazedele au fost prezente la venire si plecare.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru recenzia obiectivă și ne bucurăm că am fost gazda dumneavoastră! Prezența dumneavoastră de Revelion a fost discretă și delicată!
Am găsit totul în bună ordine și vă mulțumim încă o dată!
Vă așteptăm cu mare drag, într-o viitoare vacanță!
   Oana Cheles din Constanta
nota: 10
schedule 05.01.2022
Ne-am simtit excelent! Comunicarea cu gazda a fost foarte buna. Garsoniera este foarte confortabila, potrivita atat cuplurilor cat și familiei cu copil sau celor singuri. Este foarte aproape de centru, iar privelistea minunata! La capitolul curatenie nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm oricând!
CONTACT
Rășinar Emil
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Rășinar Emil
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0726 238 542
WhatsApp