Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță CVP Predeal din Predeal grade grade grade

Predeal, str. Ulmului, nr. 5 -
Nota 10.0 / 28 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alin din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.03.2024
O pensiune retrasa, spatioasa si perfecta pentru grupuri mari, livingul imens si perfect pentru activitati in grup. Camerele sunt spatioase si luminoase. Toate utilitatile si nu numai, aproape atat de restaurante, dar si de Brasov. Cu siguranta vom reveni si ii multumim domnului proprietar pentru amabilitate si ospitalitate.
   Cristi din București
nota: 10
schedule 03.03.2024
Cazarea a fost foarte ok, personalul a fost amabil și serviabil. Sejurul a fost pentru 32 de persoane și am avut toate ustensilele necesare atât pentru grătar cat și pentru mâncare/băut. Curățenia a fost exemplară, însă din duș într-o cameră curgea apă, probabil probleme din cauza unei țevi. Pernele foarte inconfortabile.
   Oancea Daniel Robert din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.03.2024
Cazarea a fost foarte ok, curatenie si dotare cu toate nevoile. Gratarul din curte a completat perfect momentele de seara în care ne-am simtit foarte bine!
Proprietatea este destul de spatioasa si decorata cu stil, confortul a fost la locul lui, dar si curatenia foarte buna. Gazdele au fost de treaba!
   Iulia din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.03.2024
O experienta de neuitat! Ne-am simtit extraordinar, gazdele au fost foarte primitoare. Raport pret-calitate extraordinar. Camere curate si calduroase si spatioase! Spatiul de la gratar foarte bine echipat. Bucataria echipata cu tot ce este nevoie. Cu siguranta vom reveni!
   Sahar din Shoam
nota: 10
schedule 21.02.2024
Pensiunea este situată într-un loc foarte frumos, departe de forfota orașului îți dă impresia că ești departe de tot în natură, dar de fapt ești aproape de to,t împrejurimile sunt de vis, un aer curat si oxigenat, am dormit chiar foarte bine, nu departe sunt și câteva atracții turistice cum ar fi cascada Tamina, cascada 7 scări, pensiunea are tot ce vrei, bucătărie profesională, administratorii sunt foarte de treabă, curățenie tot ce vrei, strada când ieși din dn1 este un pic mai dificilă adică nu este asfaltată dar când ajungi la locație îți dai seama că meritat efortul, cu siguranță ne vom întoarce.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Morar Mircea din Întorsura Buzaului
nota: 10
schedule 18.02.2024
Locație foarte frumoasă, așezată într-un loc pitoresc cu o priveliște minunată 360 de grade. Curat, cald, liniște, mediu ambiental plăcut, gazdă foarte prietenoasă și amabilă. Cu siguranță ne vom mai caza la această locație.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag
   Petru Stoica din Intorsura Buzaului
nota: 10
schedule 15.02.2024
Am petrecut o vacanță de vis. Pozitionarea pensiunii in natură este un mare avantaj. Aerul curat si peisajele frumoase din zonă ne-au încărcat cu energie bună. Gazdele foarte primitoare, curățenie, bucataria utilată profi, totul a fost peste așteptări, vă mulțumim pentru găzduire, vom reveni cu drag.
   Crețu Ionuț din București
nota: 10
schedule 09.01.2024
Eu și cei 31 de prieteni care am închiriat cabana de revelion am fost foarte mulțumiți! Condiții foarte bune, o gazdă care s-a ocupat de toate nevoile noastre și o priveliște extraordinară. Cu siguranță vom reveni!
   Tohanean Nicoleta din Arad
nota: 10
schedule 10.09.2023
Conditii excelente, o panorama unica si de neuitat, gazde primitoare, curățenia și disciplina ca la carte, bucătărie dotata, aștept cu nerăbdare următorul concediu pentru a ne reîntoarce in acest colț de rai.
poze recenzie poze recenzie
   Ionut din Intorsura Buzaului
nota: 10
schedule 21.08.2023
O pensiune super, intr-o zona foarte linistita in inima muntilor, cu peisaje superbe asupra masivului Piatra Mare si Postavaru. Nu foarte departe este canionul Sapte Scari iar in zona pensiunii poti sa te relaxezi intr-o plimbare prin padure sau pe malul care e in apropiere. O pensiune care merita cu siguranta rezervata. Ne vom intoarce cu placere.
   Marius Dancovici din Ploiesti
nota: 10
schedule 07.08.2023
Am organizat impreuna cu 26 de copii o tabara minunata la casa de vacanta Predeal. Locul este superb, cu teren de joaca pentru copii si posibilitatea de a organiza multe drumetii.
Gazdele noastre au fost deosebit de amabile si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, casa de vacanta are camere curate si dotate, asternuturile si prosoapele schimbate si curate.
Bucataria este superdotata, am putut servi masa pentru 32 de persoane in conditii excelente.
Ne vom reintoarce intodeauna cu placere aici.
poze recenzie
   Ella & Gabriel din Ghelința
nota: 10
schedule 04.08.2023
Am vizitat recent locația și am fost plăcut impresionat de personalitatea și amabilitatea cu care am fost primiți. Locatia este aproape de pădure, iar dimineața te întâmpină un aer proaspăt cu miros de brad și pădure, de asemenea curățenie exemplară. Oricând m-as întoarce pentru un alt sejur și sigur nu vei fi dezamăgit pentru alegerea făcută, recomand cu plăcere această locație.
   Mihaela Stoichici din Brasov
nota: 10
schedule 02.08.2023
O vacanta minunata! Locația, de vis, in mijlocul naturii și totuși atât de aproape de civilizație! Recomand locul celor care doresc sa se rupă de zgomotul orasului! Accesul se face din dn1 pe drum pietruit, fără grija! Sper sa nu se asfalteze... confortul și siguranta hotelului intr-un loc unde singura alternativa este cortul. Camera, baia (dus) curate. Gazde prietenoase! Voi reveni, cu siguranță!
Răspunsul unității:
Mulțumim
   Doru Moise din Tel Aviv
nota: 10
schedule 31.07.2023
Am avut deosebita placere de a ma caza la CVP cu familia. O vacanță de neuitat, intr-o locatie de vis, situata în mijlocul naturi. Gazde primitoare si prietenoase . Am ales camere cu vedere spre munte, un peisaj mirific!❤️❤️❤️ Camerele sunt spațioase si racoroase pe timp de vara, dotate si cu aer conditionat (nu a fost nevoie de utilizarea aerului conditionat), pot sa va spun este foarte curat în pensiune.
poze recenzie
   Moise Batya din Tel Aviv
nota: 10
schedule 31.07.2023
CVP... cuvintele nu pot descrie aceasta locație de vis! este tot ce iți poți dori pentru a petrece o vacanța de vis. Liniște, camere super curate, gazde prietenoase primitoare și amabile, bucătăria ca acasă, grătar, ciubăr, foișor și multe alte atracții. Pot spune că ne-am simțit in familie. Am petrecut 4 zile minunate (planificarea fiind 2 zile). Desigur așteptam următorul sejur. Mulțumim ❤️
   Cornelia din București
nota: 10
schedule 31.07.2023
Minunat, un peisaj feeric, liniște, departe de zgomotul de zi cu zi. Gazdele sunt foarte primitoare și gata oricând sa rezolve orice doleanțe ale clienților, iar curățenia este impecabila. Camerele sunt dotate la standarde internaționale, paturile sunt foarte confortabile. Dupa un sejur în aceasta oaza de liniște simți efectiv cu ți-ai reincarcat "bateriile ". Voi reveni cu multa placere de câte ori voi putea.
   Petru Stoica din Intorsura Buzaului
nota: 10
schedule 31.07.2023
Un loc de vis, gazdele sunt prietenoase și foarte de treabă. Camerele spațioase și frumoase. Dacă iubești natura merită cu adevărat, este o oază de liniște, locație foarte curată, un loc unde te poți incărca cu energie pozitivă, aștept cu nerăbdare să ne reîntoarcem, vă mulțumim domnule Cristi și soția.
   Balauta Stefan din Intorsura Buzaului
nota: 10
schedule 31.07.2023
Super locație, într-un loc de vis. Te poți plimba nestingherit in natura, fără grija ca ii deranjezi pe altii. Peisaje mișto. Foarte aproape de stațiunile de pe Valea Prahovei, dar retras de aglomerația lor. Gazdele foarte ospitaliere si o curățenie exemplara. Mulțumim pentru tot.
   Alina Istrate din București
nota: 10
schedule 26.07.2023
O locație excelentă, pentru oricine dorește să se bucure de liniște și aer curat. Ne-am simțit minunat de fiecare dată când am mers. Proprietarul, foarte prietenos, ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie pentru un concediu reușit. Recomand din tot sufletul!!!
Răspunsul unității:
Multumesc
   Valentin din Cluj
nota: 10
schedule 20.07.2023
Una dintre cele mai plăcute experiențe, locația minunata, nu are ce sa te deranjeze! Camerele curate, peisaj de vis, parcare spațioasă, multe zone pentru plimbare! Succes in continuare, recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Multumesc
   Alin din Brașov
nota: 10
schedule 18.07.2023
Am avut plăcerea de a vizita un loc deosebit! Servicii extraordinare, aer curat, am cunoscut oamenii minunați care lucrează din greu, fac ca totul sa fie posibil și pun confortul clientilor pe primul loc. Aștept cu nerăbdare următoarea vacanță acolo. Nota 10.
Răspunsul unității:
Multumesc
   Grigoren Marius din Intorsura Buzaului
nota: 10
schedule 17.07.2023
O vacanta pe care probabil nu o sa o uitati prea curand. Recomand cu drag. Amabilitate, seriozitate si profesionalism din partea proprietarilor. Locatia este una de vis. Probabil una dintre putinele proprietati la care nu am ce sa reprosez, totul la superlativ.
Răspunsul unității:
Multumesc
   Maria din Brăila
nota: 10
schedule 17.07.2023
Pensiunea este situată în mijlocul naturii, departe de zgomotul cotidian! Liniștea, aerul curat și gazdele primitoare, fac din această locație destinația excelentă pentru relaxare și conectare cu natura! Locație de 5 stele, gazdele asemenea, peisajul de vis! Ce poți să-ți dorești mai mult?
Răspunsul unității:
Multumesc
   Tsahy din Israel
nota: 10
schedule 17.07.2023
14 זוגות , המקום פשוט מדהים טבע ירוק ויפה מלא שלווה, המלון והחדים נקיים מאד אווירה נהדרת החדרים מעוצבים ולא חסר כלום אפילו מכונת אספרסו יש בחדר , מטבח מרכזי גדול מאד ,ויש ציוד וכלים כמו במסעדה מקררים ומקפיא תנורים אינדוקציה..., חדר האוכל גדול ומרווח,ופונה לנוף מדהים , בחוץ מתקנים לילדים ושבילים לטיול ברגל נהדרים ,נחל יפה ליד , כריס וג'נט מאד נחמדים ועזרו ,הנוף והטבע ממש מרגיעים ממש הרגשת חופש ושקט, היה מעולה נחזור בקרוב
Am stat la Janet și Chris, un grup de 14 cupluri, locul este pur și simplu uimitor, natură frumoasă verde plină de liniște, hotelul și cabanele sunt foarte curate, o atmosferă grozavă, camerele sunt decorate și nu lipsește nimic, există chiar și un espressor în cameră, o bucătărie centrală foarte mare, și sunt echipamente și ustensile ca la restaurant, frigidere și congelatoare, cuptoare cu inducție, sala de mese este mare și spațioasă, și are o priveliște uimitoare, afară. Există facilități pentru copii și trasee de drumeții minunate, un pârâu frumos în apropiere, Chris și Janet sunt foarte drăguți și de ajutor, priveliștea și natura sunt cu adevărat relaxante, un sentiment de libertate și pace, a fost grozav, vom reveni curând.
Răspunsul unității:
Multumesc
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Giurgiu Alexandra Maria din Sighişoara
nota: 10
schedule 17.07.2023
Recomand cu toată inima, o locație extraordinara, o oaza de relaxare si liniste, localizata intr-o zona de munte superba. Servicii excelente, camere confortabile si curate, gazda extrem de primitoare si deosebita.
Răspunsul unității:
Multumesc
poze recenzie
   Dimitrie din București
nota: 10
schedule 17.07.2023
Am fost la CVP împreună cu prietena mea. Ne-am simțit foarte bine, ne vom reîntoarce cu siguranță. Gazdele sunt foarte primitoare și ospitaliere. Peisajele sunt foarte frumoase, locația este liniștită și cocheta. Camerele sunt mari și calduroase. Paturile sunt confortabile, ne-am putut odihni foarte bine. Locația este foarte curata. Ne-a făcut mare plăcere șederea la Casa de Vacanta Predeal și vom reveni cu siguranță!
Răspunsul unității:
Multumesc
   Preda Dragos din Întorsura Buzăului
nota: 10
schedule 17.07.2023
O locație de excepție, un peisaj mirific, liniște și o curățenie exemplara. Un loc pe care nu trebuie sa-l ratezi. Extraordinar peisajul, ma repet și gazdele sunt oameni minunați primitori.
Răspunsul unității:
Multumesc
   Janeth din Constanta
nota: 10
schedule 08.05.2023
Pensiunea la care am stat este o oază de liniște și relaxare în mijlocul unei zone montane deosebit de frumoase. Gazdele ne-au întâmpinat cu un zâmbet cald și ne-au făcut să ne simțim ca acasă încă de la primul moment.
Camera în care am stat era foarte curată și îngrijită, iar decorul rustic ne-a făcut să ne simțim cu adevărat în mijlocul naturii. În plus, patul era extrem de confortabil, astfel încât am avut parte de un somn odihnitor după o zi plină de activități în aer liber.
Răspunsul unității:
Multumim
poze recenzie
CONTACT
Cris
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cris
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0756 914 444
WhatsApp