Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Rózsakert din Praid grade grade

Praid, sat Praid, str. Nouă, nr. 212 / A -
   Andrei Ionescu din Sacele
nota: 9.83
schedule 07.08.2022
Gazda este foarte drăguță și primitoare, mereu la dispoziția turiștilor și cu zâmbetul pe buze. Inca de când am ajuns, ne-am pus deacord cu ora la care sa luam micul dejun și cina. In fiecare zi a respectat programul, a fost foarte prompta tuturor cerințelor noastre. Ba mai mult, daca am mai avut nevoie de ceva, ne-a sărit în ajutor.
Camerele și baia au fost curate. Se observă de cum intri că sunt îngrijite și se pune accent pe curatenie. Au fost puse la dispoziție prosoape și săpun. Apa calda a fost tot timpul.
Am apreciat, deasemenea, că meniul pe care l-a pregătit a fost potrivit și pentru copii. Micul dejun era diversificat, ceaiul și cafeaua nu au lipsit dimineața. Cina a constat în ciorba și felul doi, fara prea multe grăsimi. In fiecare zi era alt meniu. Rar s-a intâmplat ca picii mei să mănânce cu pofta la pensiunile din zona. Dar de data aceasta, se pare că totul a fost pe gustul lor. Într-adevăr totul a fost delicios și mai mult decât suficient.
Pensiunea dispune de o curte generoasa, cu leagăne și muuuuuult spatiu verde foarte bine întreținut in care cei mici pot alerga, se pot juca in voie.
Peisajul care se vede din camere este absolut mirific.
Recomand aceasta pensiune cu tot dragul. Este un loc în care ne-am simțit ca acasă.
Dacă aveți nevoie de îndrumări către anumite obiective turistice din zona, puteți să apelați la doamna cu încredere, vă oferă toate informațiile necesare. Chiar lângă pensiune se afla casa răsturnată, merita vizitata. La aproximativ 1,5 km se poate vizita casa fluturilor. La aproximativ un km este și ștrandul Praid. Dacă e o zi însorită, chiar se merita să mergeți câteva ore sa vă bălăciți in apă sărată de acolo.
Răspunsul unității:
Mulțumesc pentru cuvintele frumoase şi vă aştept cu drag şi la anu.
   Iulia din Brașov
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2019 - 02.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost multumiti de sejur. Multă liniște, gazda primitoare. Camerele sunt curate, la fel si baia. Aproape de salină si de ștrand. Vom reveni cu plăcere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este suficient spatiu pt a parca mai multe mașini în curte.
poze recenzie
CONTACT
Kinga
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Kinga
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0758 359 115
WhatsApp
Apel/SMS