Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Liniștea Munților din Porumbacu de Sus

Porumbacu de Sus, str. Principală, nr. 310 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Madalina din București
nota: 10
schedule 17.04.2024
Linistea muntilor, la propriu si figurat. O liniste frumoasa, peisaje minunate, o oaza de liniste si relaxare. Cazarea excepțională, tot confortul de acasa.
Living dragut, tv cu netflix, bucataria utilata complet, masina de spalat vase (farfurii de toate formele, pahare, tacâmuri, castroane). In dormitoare lenjerii de schimb, prosoape.
Recomand cu drag, Linistea muntilor!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bucur Nicoleta din Moreni
nota: 10
schedule 17.08.2021
O locatie minunata cu privire la munti, camerele foarte frumos amenajate si curatenie 10/10. Primire calda din partea gazdelor. Un loc perfect pentru a petrece un weekend de neuitat impreuna cu familia. Potrivita pentru familii cu copii.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bucur Mihai din Moreni
nota: 10
schedule 17.08.2021
Un loc minunat cu vedere spre munte. O cabană spațioasă, curată și dotată. O zonă liniștită cu spatii de relaxare. Plimbare cu barca pe lac, loc amenajat pentru făcut grătar, biciclete pentru plimbări în sat, gazda forte primitoare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Răzvan din Pitești
nota: 9
schedule 17.08.2021
Cabana Linistea Muntilor este o locatie aproape unica in Romania. Te trezesti dimineata si primul lucru pe care il vezi este mareata creasta a Fagarasilor in toata splendoarea ei. Bei cafeaua admirand peisajul si apoi o iei la pas, orice directie rezerva cate ceva interesant.

Daca o iei pe camp spre Avrig vei gasi ”ciurdele” adica grupuri de bivolite, vaci, cai si oi - o priveliste parca rupta din basme.

Daca mergi spre munte, ajungi rapid la Castelul de Lut si zona turistica - un loc plin de viata, terase si turisti.

Daca vrei sa descoperi cultura locala, pleci spre sat si admiri arhitectura saseasca (portile alea mari) in plina splendoare - satul e foarte curat si localnicii sunt mega prietenosi. Pro tip: mergi spre centrul satului (e o biserica acolo), treci prin spatele bisericii, apoi prin cimitir si vei iesi pe un camp de unde se vad muntii intr-un fel imposibil de descris in cuvinte.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Ciprian
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ciprian
Telefon: 0723 821 777
Apel
WhatsApp