Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Pojorâta din Pojorâta grade grade

Pojorâta, sat Pojorâta, str. Izvor, nr. 666 -
Nota 9.9 / 30 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.83
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.83


Adaugă recenzie
   Claudia Burlacu din Vaslui
nota: 10
schedule 12.03.2024
Pensiunea se află într-un peisaj frumos. Camere spațioase, totul nou, foarte curat, aerisit. Foișorul închis este dotat cu toate cele necesare, inclusiv aparat de cafea (aprovizionat cu cafea). În apropiere se afla o păstrăvărie, unde poți servi masa dacă nu vrei sa iti gătești. La 12 km se afla Pietrele Doamnei.
Recomand aceasta pensiune pentru calitatea serviciilor, amabilitatea personalului cât și a gazdelor (care nu deranjează), cât și pentru liniștea din împrejurimi.
La orice "problema" exista rezolvare.
Voi reveni cu drag în aceasta locație.
Dacă vrei sa te deconectezi de la stresul zilnic, aici este locul ideal.
   Ciprian din Roman
nota: 9.33
schedule 21.01.2024
Casa foarte buna, proprietarii sunt de treaba, baie proprie (foarte tare), foisorul închis, nota 10, singurul minus, antifonarea camerelor.
   Andreea Georgiana Iftimie din Iași
nota: 10
schedule 20.01.2024
După o săptămână plină, o ieșire la Casa Pojorâta e perfecta. O locație superbă, totul a fost impecabil, iar atmosfera pe timpul iernii parca este din povesti ❤️ . Camerele foarte încăpătoare, călduroase, foarte curate, iar foișorul este fix ce trebuie pentru un grup mai mare, totul este utilat complet. Proprietarii foarte, foarte amabili și foarte prietenoși! ❤️
Vom reveni cu drag.
   Păun Anca din Botoșani
nota: 10
schedule 04.12.2023
Totul a fost la superlativ. Curățenie, căldură și confort. Apa curgătoare din apropiere induce o stare de liniște și relaxare (de care chiar aveam nevoie). Din această locație se poate ajunge ușor pe Transrarau, către Pietrele Doamnei. Ne-am adus aminte și de bucătăria bunicilor. Abia așteptăm să revenim.
   Cardas Cristian din Botosani
nota: 10
schedule 27.08.2023
Locație linistita, in inima naturii, curățenie de nota 1000+. Camerele spațioase și foarte confortabile, foișor mare, utilat complet, parcare privată. Proprietarii și personalul foarte amabili și prietenoși! O locație superba, unde îmi voi aminti cu drag de aniversarea fetiței mele, de fiecare data când vom reveni.
Recomand cu mare încredere !
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și va așteptăm cu drag!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Grădinaru Maria din Podu Iloaiei
nota: 10
schedule 15.08.2023
Cazare superbă, situata langa râu, curățenia este impecabila, proprietarii și personalul foarte amabili. Camerele sunt foarte spațioase, foișor generos și dotat cu tot necesarul pentru grătar, intr-un cuvânt, totul a fost minunat.
   Constanța din Galati
nota: 10
schedule 12.08.2023
O vacanta superba la casa Pojorata! Locație în mijlocul naturii, aer curat, liniște, râul de lângă pensiune întregește tabloul. Pentru curățenie as da nota 20, dacă s-ar putea, asa ca 10 cu felicitări. Amabilitatea gazdelor, la superlativ. Într-un cuvânt, ne-am simțit minunat!
   Anca din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 11.08.2023.
Totul a fost minunat. Localizare buna (drum asfaltat), Camere confortabile, super curate, curtea
cu foisor și loc de luat masa, bucătăria utilata cu tot ceea ce ai nevoie, loc de parcare in curte, gazde amabile și atente la nevoile turistilor, peisaj de vis. Sigur vom reveni.
   Simona Rănghiuc din Iasi
nota: 10
schedule 10.08.2023
O locație foarte frumoasă, gazdă amabilă. Am căutat un loc în natură și nu am fost dezamăgiți. Imediat în spatele pensiunii este un pârâu și apoi muntele. Accesul e facil, strada fiind asfaltată. Camerele sunt confortabile, iar curățenia exemplară. Bucătăria este situată în exterior, sub formă de foișor închis, cu un spațiu suficient de mare de luat masa, potrivit inclusiv pentru grupuri și frumos amenajată, în stil rustic. Foișoarele, de asemenea, frumos amenajate. Aspectul general, atât al spațiilor interioare cât și exterioare va fi pe placul celor ce iubesc rusticul. Noi am fost mulțumiți de ceea ce am găsit și recomandăm, cu drag!
   Andreea Cezara din Iasi
nota: 10
schedule 23.07.2023
Vacanta petrecuta la Casa Pojorâta a fost o placere! Totul a fost excelent, cu o priveliște minunata, aer curat, liniște, iar susurul raului completează tabloul. Camerele curate, spațioase, prosoape curate. Afara sunt multe locuri amenajate cu gratar, leagăne, foisorul este utilat cu tot ceea ce este necesar. Gazda foarte amabila. Prețul foarte bun! Vom reveni cu siguranță!
   Militeanu Raluca din Iasi
nota: 10
schedule 30.06.2023
Este o priveliște minunată și am avut parte de liniștea dorită. Este foarte curat și gazda (doamna și domnul) au fost atenți la nevoile noastre, dorind sa ne creeze confortul dorit. Lângă curte se află un râu curgător care completează imaginea mirifică. Există câteva grătare bine dotate pentru cei doritori, un foișor și mai multe zone de stat la masă. Gazdele sunt sociabile, prietenoase și, ca drept dovadă, dorim să păstrăm legătura cu dumnealor. Recomand acest loc cu mare drag! Mulțumim pentru tot!
   Beiu din Bârlad
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.06.2023.
Ne-am simțit extraordinar, camere foarte curate, cochete, bucătărie superdotată, foişor cu grătar utilat cu tot ce trebuie. Surpriza foarte plăcută a fost TV-ul smart din cameră. Gazda a avut grijă de noi, dar nu ne-a deranjat deloc. Apreciem intimitatea oferită! O să revenim cu mare drag la dvs!!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri și Vă așteptăm cu drag !!
   George Croitoru din Buzău
nota: 10
schedule 03.06.2023
Raport preț-calitate foarte bun. Am găsit o oază de liniște, într-un cadru prietenos și foarte bine utilat. Unitatea este foarte bine amplasată, pe drumul spre Transrarăul, pe malul apei. Camere curate, bucătărie complet utilata. Lipsa semnalului la telefon a făcut sejurul mai relaxant. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și va mai așteptăm cu drag!!
   Mirela Cosuta din Iasi
nota: 10
schedule 24.01.2023
Cazare superba, situata lângă râu, curata, proprietari și personal foarte amabili. Camere foarte spatioase, foișor foarte frumos, loc de grătar, bucătărie utilata complet. Ideala pentru ieșirile cu prietenii. Recomand, cu drag!!
   Pămînt Mihaela din Liești
nota: 10
schedule 27.12.2022
O locație minunata, proprietarii sunt oameni excepționali, camere foarte curate, foarte călduroase, foișor spațios, utilat cu de toate. Totul este la superlativ! Mulțumim frumos pt tot ce ne-ati pus la dispoziție! Mulțumim frumos și pt cadourile de Mos Crăciun! Recomandam această locație minunată.
   Claudiu Cr. din Cluj-napoca
nota: 9.83
schedule 04.12.2022
Am fost de 01 decembrie, un grup de prieteni, nimic de reprosat: caldura, apa calda, foisor, zona de gratar, zona de ceaun, lemne la dispozitie, foisor, parcare, acces la internet (in zona nu este semnal de telefon). Zona poate fi vizitata si vara, sunt o multime de tresee ce se pot face.
   Cristi Ursu din Muncelu De Sus Comuna Mogoșești-siret
nota: 10
schedule 21.11.2022
Locație super pentru grupuri, pentru familii cu copii, cu foișor acoperit și incălzit (cu grătar și plită). Gazde primitoare, camere curate, încălzite și cu baie proprie! Foișor deschis, parcare pt. autoturisme și un peisaj mirific, in special, pe timp de iarnă!
   Chirica Ionela din Curcani
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.10.2022.
Recomand cu drag, sejurul nostru a fost frumos.
Curatenie, căldura, foisorul încălzit, am mai avut nevoie de lemne si ne-au adus fără nicio problema. Camerele sunt spatioase, patul comod, foarte frumos. Peisajul de vis, trece un rau pe lîngă casa. Exista si o pastravarie in apropiere, unde se mănîncă foarte bine.
   David Elena Alexandra din București
nota: 9.83
schedule 29.08.2022
Locație superbă, gazdele foarte amabile, curățenie în camere, curte mare cu iarba verde, leagăne și flori, 2 foișoare foarte frumos amenajate, grătar utilat cu tot ce trebuie (inclusiv lemne pt aprins focul), liniște, aer curat, parcare păzită. Băiețelul meu a avut unde să alerge, să se joace și s-a distrat de minune!
Ca două mici minusuri, dar nu într-atât de grave încât sa ne strice vacanța: espresorul de cafea era stricat (și noi cumpărasem cafea boabe) și lipsea cuptorul cu microunde. În rest, bucătăria foarte frumoasă și utilată.
În concluzie, ne-a plăcut foarte mult și cu siguranță vom reveni.
   Feodor Iulia din Iași
nota: 10
schedule 15.08.2022
Toate facilitățile pentru cazare foarte bune, localizare perfecta pentru trasee turistice, confort, curățenie, totul este gândit în cel mai mic amănunt, bun gust, energie pozitiva, bucătărie utilata, posibilitate pregătire la grătar sau apropiere de loc de luat masa la păstrăvărie.
   Gabriela Pricop din Bârnova
nota: 10
schedule 24.07.2022
O pensiune cu toate facilitățile dorite (cel puțin de către noi): ospitalitate, liniște, confort, curățenie, spațiu verde cu balansoare, un râu ce îți încântă auzul și te relaxează - un mediu favorabil pentru odihnă și relaxare. Recomand cu drag această locație.❤️
Felicitări gazdei pentru mediul relaxant oferit!
   Cojocariu Oana din Iasi
nota: 10
schedule 28.06.2022
O pensiune curata care îți oferta confortul necesar, intimitatea pe care o cauți și liniștea după care tânjești când vii intr-un sejur la munte. Daca ești un împătimit al grătarului ai un foișor cu toate cele necesare, daca nu ai venit să gătești, sunt in zona locuri unde poți servi un păstrăv de calitate. Daca îți plac drumețiile, ești înconjurat de o zona mirifica, iar de cunoști ciupercile și tainele lor, poți avea șansa sa-ti faci provizii pentru iarnă. Daca curățenia, liniștea și peisajul de vis sunt ceea ce cauți la munte, atunci casa Pojorâta poate fi o alegere inspirată! ❤️
   Frunza Mihaela din Iasi
nota: 10
schedule 22.06.2022
Am revenit cu plăcere în acest loc superb in weekend.
Dacă doriți gazde primitoare, servicii de calitate, liniște și încărcarea bateriilor la maxim, casa Pojorata este alegerea perfectă!
Curățenie, bun gust, dotări excelente.
Atracțiile zonei sunt potrivite atât pentru muntomanii ca noi (vf Pietrosul Bistriței, vf Giumalau), dar și pentru familii care prefera agroturism, Schitul Corlateni, hanul Păstrăvului, etc.
Cu siguranță, vom reveni cu plăcere!
   Beldiman Simona din Iasi
nota: 10
schedule 19.06.2022
Gazdele super primitoare și săritoare sa ne ajute cu ce am avut nevoie. Bucataria curata și utilata cu toate cele necesare, curatenia in camere a fost de nota 10. Am avut un weekend excelent. La 15 minute de mers pe jos pana la păstrăvărie și la 10 km de pietrele Doamnei si la 2 km de schitu Corlatean.
Abia așteptăm să mai revenim!
Răspunsul unității:
Vă așteptăm cu drag!!
   Maftei Elena din Miroslava
nota: 10
schedule 21.05.2022
O pensiune de vis! Camerele foarte curate si spațioase. Afară se află grătar și foișor, leagăn și un râu care trece prin spatele foișorului. Gazdele foarte primitoare! Locația se află la 10 km de Transrarău si Pietrele Doamnei! Este și foișor interior utilat cu bucătărie, sobă, boxe, dans și voie bună!
   Mariciuc Iulian din Iasi
nota: 10
schedule 30.04.2022
O locație superbă, extrem de curată, cu foișor in aer liber și foișor inchis, incalzit cu gratar si toate condițiile! In camere este caldura si confort. Fiind situată pe tans Rarău, sunt multe obiective turistice de vizitat, începând cu mănăstirea Rarău, Pietrele Doamnei, cabana Rarău cu peisaje superbe. Deasemenea este aproape de casa Păstrăvarului, renumita pastravarie din Pojorâta.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim!!
   Gherman Carmen din Iasi
nota: 10
schedule 30.04.2022
Recomand! Gazde primitoare si locatia minunata. Bucatarie utilata cu toate cele necesare, camerele foarte curate si spatiul din curte este amenajat cu foisor si gratar.
Foarte aproape de pietrele Doamnei si manastirea Rarau.
Raportul calitate-pret foarte bun!
Răspunsul unității:
Va multumim !



   Alina din Iași
nota: 10
schedule 05.12.2021
Weekend-ul nostru a fost super. Curățenie, căldură, camere spațioase. Foișorul este ideal pentru o masă mare și pentru petrecere. Gazdele sunt oameni de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru recenzie. Vă așteptăm cu drag și cu altă ocazie!
   Laura Gabriela din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 25.11.2016 - 27.11.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect, ne-am simtit la fel de bine ca acasa. Nu ne-a lipsit nimic.
Revenim cu drag!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-a placut si va mai asteptam cu drag sa ne treceti pragul.
   Andrei A din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 02.01.2016 - 03.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda a fost foarte amabila, ne-a asteptat cu vin fiert, am primit ajutor din partea acesteia pentru a face gratarul. O mini vacanta foarte frumoasa. Recomand!
Răspunsul unității:
Multumim pentru apreciere si va mai asteptam cu drag.
CONTACT
Lili
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lili
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0752 860 260
WhatsApp