Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Maria din Vârfu Uliții din Poienile Izei grade grade grade

Poienile Izei, str. Principală, nr. 51 -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dragos Cazac din Iași
nota: 10
schedule 21.11.2023
Dacă doriți o vacanță într-o zonă liniștită și să trăiți experiențele legate de o zonă minunată, pensiunea dnei. Maria este o variantă excelentă.
Femeie vrednică, gospodină, mereu săritoare la tot ceea ce am avut nevoie și chiar anticipând anumite ”mofturi” de moment. Mâncarea manufacturată de dumneaei provoacă un curcubeu pe cerul gurii.
Tot respectul!
Pensiunea este situată într-o locație foarte frumoasă, aproape de principalele obiective maramureșene (mănăstirea Peri - Săpânța, Cimitirul Vesel, Memorialul Sighet, Vâltoarea, mănăstirea Bârsana etc.)
Ca sfat: mâncați cu blândețe dacă vreți să prindeți și desertul!
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase si va asteptam cu mare drag sa reveniti!
   Neacsu Simona Arina din Brasov
nota: 10
schedule 23.09.2023
Am stat 4 nopți și dacă mai aveam zile de concediu am fi stat cu siguranță mai mult! Totul la superlativ, doamna Maria este o gazdă excelentă, care ne-a răsfățat cu mâncăruri delicioase... Să nu mai vorbim de horincă și cireșată, care a fost fără restricții! Mulțumim din suflet și vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va asteptam cu mare drag sa reveniti!
   Ionel Ifrim din Galați
nota: 10
schedule 22.07.2023
Un concediu de vis! Nota 10 este prea puțin pentru condițiile și pentru ospitalitatea gazdelor! Mulțumiri doamnei Maria! Promitem să revenim cât mai curând posibil. Ne-am încărcat bateriile pentru un an întreg! Locuri minunate, peisaje de poveste, oameni minunați, mâncare ca la mama acasă, horinca excelentă!
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Argesanu Aurel din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.08.2022
O gazdă primitoare, foarte atentă și amabilă. Mâncare foarte bună, gustoasă și proaspătă. O priveliște minunată. Mulțumim doamnei Maria pentru răsfăț, mai ales pentru cel culinar. Recomandăm cu încredere atât gazda, cât și locația!
Răspunsul unității:
Multumesc din suflet pentru cuvintele frumose !! Ma bucur ca v-ati simtit bine la noi si va multumesc ca a-ti ales locatia noastra !! Va imbratisez si va mai asteptam cu mare drag oameni frumosi!! ♥️
   Pîrvan Nistru din Albota, Arges
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.02.2022.
Nu este pentru prima data când am ajuns la doamna Maria, dar pot să vă spun că de fiecare data am fost primiți ca niște oaspeți de vază. Totul este la superlativ începând cu voia bună, mâncarea din belșug și foarte gustoasă, pălincă și afinata nelipsite de pe masă. Peisajul este de vis așa că vă invit să vizitați Maramureșul și, în special, casa Maria din vârfu uliții.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase !!
   Niță Florin din Pitești
nota: 10
schedule 22.02.2022
O pensiune frumoasă care se dezvoltă treptat, e normal fiind o afacere de familie. Doamna Maria și domnul Vasile (și copii) niște oameni extraordinari, frumoși și plini de energie. Numai vorbind cu ei te simți liniștit și în siguranță. Țin să le mulțumesc pe această cale pentru că pun foarte mult suflet în ceea ce fac și știu că nu e asa de ușor. Eu, sincer, m-am simțit foarte bine la dânșii cu toate că sejurul meu a fost scurt.
camerele sunt îngrijite și foarte curate ... Eu (fiind iarna) a trebuit să dau căldura mai încet Peisajul extraordinar, zona în care este pensiunea este de vis. Despre mâncare pot spune că este extraordinar de bună, iar dacă vreți ceva anume vorbiți cu doamna Maria și sigur o să fiți mulțumiți pentru că știe să vă pregătească o grămadă de mancaruri foarte bune.
Dacă vreți să faceți poze, doamna Maria vă pune la dispoziție costume populare pastrate cu grijă de familie.
Puteți face drumeții în fiecare zi, pensiunea fiind aproape de multe atracții turistice.
Totul e la superlativ și la plecare simțiți că plecați de acasă. Să aveți timp și suflet să vă bucurați de tot ceea ce găsiți în zonă pentru că o să aveți cele mai frumoase amintiri.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase !!Ma bucur ca v-am cunoscut si ca v-ati simtit bine la noi .Va imbratisam si va mai asteptam cu drag oameni frumosi !!
   Robert din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.12.2021
Mancare-10
confort-10
ospitalitate-10
Doamna maria, domnul Vasile sunt gazde de nota 10, am fost tratati ca parte din familie.
Completarea sejurului este peisajul de poveste.
Multumim pentru tot doamna Maria.
Răspunsul unității:
Multumesc din suflet pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase !! ♥️ Ma bucur ca v-am cunoscut si ca am fost gazda dvs pentru a petrece frumoasele Sarbatori de Craciun .Va pup si va imbratisez cu mare drag oameni frumosi ♥️
   Crina C din Tg Mures
nota: 10
schedule sejur: 16.05.2017 - 19.05.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate si ospitaliere. Mancarea foarte buna. Horinca, afinata, apa minerala si cafeaua, la discretie din partea casei.
Ne-am simtit foarte bine. Recomandam si altora.
   Laurentiu L din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2016 - 31.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un sejur minunat, in care ne-am bucurat atat de frumusetile zonei, cat si de oameni si de traditiile lor. Doamna Maria a avut grija ca totul sa fie ca acasa, mancarea delicioasa si din belsug, iar voia buna nu a lipsit deloc. Inca de la intrarea in localitate, intreband o localnica de pensiune, am aflat ca doamna ne asteapta cu portile deschise, mai sus pe dreapta. In prima seara, primul lucru pe care l-am facut a fost sa cinstim un paharel de horinca si sa mancam. Mancarea a fost exceptionala, totul din propria curte. Carnea si carnatii la garnita, zama acra si "doi piciogi cu zama"(ciorba de cartofi) ne-au incantat papilele gustative timp de zece zile, alaturi de minunatele si nelipsitele prajituri. Daca doriti sa evadati din cotidian, este obligatoriu ca fiecare om sa ajunga cel putin o data in Maramures la doamna Maria. Niciun loc pe care l-am vizitat inainte nu se compara cu Maramuresul si nici o alta gazda nu s-a ridicat vreodata la nivelul doamnei Maria. Ne-am simtit extraordinar si ne consideram norocosi pentru faptul ca am avut ocazia sa luam parte la o nunta traditionala, sa cunoastem obiceiurile, sa vedem costumele, sa ascultam muzica autentica a ceterasilor si sa ne bucuram de vorba dulce a morosenilor. Recomandam cu multa caldura pensiunea doamnei Maria, o femeie exceptionala, care ne-a tratat ca pe familia dumneaei si uram inca o data pe aceasta cale casa de piatra tinerilor insuratei, multa fericire, sanatate si iubire!
Manuela Visan, Bucuresti
Răspunsul unității:
Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru tot. Sa stiti ca ne bucuram ca v-am cunoscut, sunteti o familie minunata si niste oameni deosebiti. Va asteptam oricand cu mare drag daca doriti sa reveniti. Multe salutari de la Maramures si toate cele bune!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bogdan B din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 11.09.2015 - 14.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Plusuri? Absolut totul. Gazdele te fac să te consideri copiii lor. Doamna Maria este extrem de sufletistă, o bucătăreasă excelentă și nu stă o clipă locului.
Să-mi justific puțin notele.
Personalul unității: 10. Doamna Maria e tot ce ți-ai dori de la o gazdă. Săritoare, te ajută cu absolut tot ce ai nevoie, e discretă, de o politețe și bun simț rareori întîlnit... Practic, îți redă încrederea că mai există și oameni adevărați, așa cum ar trebui să fim cu toții.
Servicii: nota 10. Deși teoretic demipensiunea pe care am avut-o includea un mic dejun și o cină, la care se presupune că mîncarea e porționată, doamna Maria pur și simplu ne-a pus la regim de îngrășare. „Burta de mîncare” cred că ar fi fost un termen mai exact spus pentru „masă”... În rest... Apă caldă și rece la discreție, baia din cameră perfect amenajată și echipată, inclusiv cu toate consumabilele de care avem nevoie - săpun, șampon, hîrtie igienică etc.
Curățenie: nota 10. Nici urmă de praf, lenjeria jurai că-i abia cumpărată, să lingi zahăr de pe jos.
Confort: nota 10. Deși mică, baia e bine gîndită să încapă oricine. Cît despre patul dublu... Am dormit mai bine decît dormim acasă. Absolut nimic de reproșat.
Raport preț/calitate: nota 10. Complet meritată suma de bani plătită. Pentru cît de bine ne-am simțit și cît de bine am fost tratați, chiar am ieșit ieftin. Și nu mai pun la socoteală horinca, apa și mîncarea la discreție.
Distanța față de principalele puncte de interes: nota 10. Chiar dacă nu e neapărat meritul doamnei Maria, localitatea este chiar în inima Maramureșului și la maximum 2 ore de condus de cea mai îndepărtată țintă turistică a regiunii. Drumurile nu sînt prea grozave, dar sînt totuși practicabile și se vede clar că situația se îmbunătățește continuu.
În concluzie, am găsit „casa mea de departe”. Cu siguranță voi reveni și recomand călduros oricui dorește să se simtă mai bine decît „ca acasă” să ajungă la doamna Maria și foarte ospitaliera-i pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim frumos si ne bucuram ca v-am avut ca oaspeti. Sunteti o familie minunata si oricand ve-ti dori sa reveniti o sa va primim cu mare drag.multe salutari de la maramures
   George G din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2015 - 16.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni foarte primitori, de neuitat ospitalitatea si dragostea acestor oameni pe care nu ii vom uita niciodata, adevarati prieteni, mincarea la exceptional, totul bio din ferma proprie, meniu diversificat si foarte mult. Horinca, visinata, apa minerala si cafeaua, la discretie din partea casei.
Puţine au fost pensiunile care să ne lase o impresie aşa de bună. Recomandam cu căldură tuturor celor care doresc să se desprindă pentru un timp de grijile cotidiene.
Veti intalni cu totul altceva decat credeti, nimeni nu te pacaleste, nimeni nu te jecmaneste.
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusuri ???.....au aparut cand am ajuns acasa si nu mai este d-na Maria sa ne rasfete cu toate bunatatile maramuresene!!!
Răspunsul unității:
Multumim pt cuvintele frumoase.ne bucuram ca v-am cunoscut si va asteptam cu drag sa reveniti
   Radu R din Ploiesti
nota: 8.83
schedule sejur: 10.08.2015 - 16.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancare si bautura din belsug oameni primitori.Multumim doamnei Maria,venim sa-l cunostem si pe domnul Vasile.


   Daniela D din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 10.04.2015 - 14.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni deosebit de primitori, preocupati sa ne multumeasca pe toti.Mancare si bautura din belsug.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam cu mare drag sa ne mai treceti pragul...
   Liviu L din Tg-carbunesti
nota: 9.5
schedule sejur: 23.12.2014 - 28.12.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate si ospitaliere. Mancarea foarte buna.
Ne-am simtit foarte bine.
Recomandam si altora. Merita!
p.s. Daca ar fi fost si zapada, ar fi fost ca in povesti.
Răspunsul unității:
Multumim frumos,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam sa reveniti!
   Marius din Deva
nota: 9.67
schedule sejur: 30.12.2012 - 04.01.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii preocupati continuu sa intretina o atmosfera familiara, foarte primitori,mancare specifica locului f. buna si f. multa, pretul pt. pachetul de Revelion a fost f. bun in raport cu serviciile oferite, obiectivele turistice din zona sint relativ usor de vizitat.
   Negreanu Adi N din Voluntari
nota: 9.67
schedule sejur: 29.12.2011 - 02.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Prea multa mancare si buna.
Oameni primitori, servitori, nu stiau cu ce sa te serveasca sa fii multumit.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa regulilor interne privind fumatul.
Al doilea pat din camera nu este tocmai confortabil.
Răspunsul unității:
Multumim,pentru cuvintele frumoase! Patul al doilea domnul Adi o fost inlocuit.
CONTACT
Ilieș Maria
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ilieș Maria
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0726 836 113
WhatsApp
Apel/SMS