Pensiunea Valeria din Poiana Marului Caras Severin grade grade grade

Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Monica M din Timisoara
nota: 8.67
schedule sejur: 16.07.2014 - 19.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil si atent care s-a straduit sa ne faca sederea cat mai placuta. Conditii bune de cazare. Atmosfera generala placuta, raport bun pret/calitate.
   Ana-maria A din Costei
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2013 - 28.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost foarte multumiti de tot, adica incepand cu cazarea, personalul unitatii, servire si curatenie. Locul este deosebit de frumos, am beneficiat de toate serviciile necesare. Nu am avut nimic de obiectat.Imi doresc sa vizitez din nou cat mai curand acest loc si pensiunea bineinteles. E superb, aer curat, mai putin as putea spunea legat de locurile de plaja, dar intr-un final am gasit si asa ceva pe malul lacului. Ramane un loc spcial pentru noi ! Singurul lucru care l-as putea sugera celor de la pensiune ar fi o piscina in aer liber, ar fi ideal!!! Cred ca ar lua toti clientii celorlalte pensiuni!
Răspunsul unității:
Va multumim mult de tot d-na Margineantu si va asteptam oricand cu mare drag sa reveniti la pensiunea noastra. Va multumim inca odata pentru cuvintele frumoase si aprecierile dvs. Cu drag,
Gabriel Stika - administrator pensiunea Valeria.
   Maria M din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 02.05.2013 - 07.05.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Panorama exceptionala pe care o puteam admira de la ferestrele pensiunii
- Mancarea este `ca la mama acasa`
- Gazdele sunt mai mult decat primitoare, cu adevarat niste oameni care stiu sa isi promoveze afacerea si sa isi faca noi prieteni
- Linistea si relaxarea oferite de aerul tare de munte
- Un mare plus il constituie raul care susura la cativa metri de vila
- Un loc minunat, un colt de rai in care vom reveni cu cea mai mare placere
Ca o concluzie recomand tuturor celor care doresc sa faca o pauza de la zbuciumata viata de la oras, celor care doresc sa vada ceea ce are Romania mai frumos de oferit, sa faca un popas la aceasta pensiune din acest loc minunat.
   Daniel Ionel D din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 25.06.2011 - 26.06.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare si serviabile. Mincarea a fost foarte buna, suficienta si proaspata. Camerele au fost curate si destul de mari. Locul unde este asezata pensiunea este foarte linistit, chiar daca sunt si alte case de vacanta in jur. Planurile care sunt pentru viitor suna foarte bine (terenuri de tenis, teren de fotbal si piscina pentru ambele sezoane).Bafta in continuare si asteptam cu nerabdare piscina.
CONTACT UNITATE
Stika Francisc
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.