Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa din Livadă din Poiana Mărului grade grade grade

Poiana Mărului, str. Dealul Vulcanului, nr. 502A -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.8
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Yasmina Andreea din Calarasi
nota: 10
schedule 22.02.2024
Am petrecut 4 zile de poveste aici. Priveliște minunata cu vedere spre munți, loc de joaca pentru copii, foișor complet utilat și foarte spațios. Bucătărie complet dotata, iar livingul extrem de spațios.
Ne-a fost pusa la dispoziție și o masina pentru urcare și coborâre.
Ciubarul a fost încălzit după plăcerea noastra.
Ne-a plăcut foarte tare ca, cazarea a fost izolata, fără vecini, fără restricții la muzica/petreceri.
Cat despre gazda, nu am decât cuvinte de lauda, foarte prietenoși și primitori. Ne-au ajutat inclusiv cu un telefon care a fost pierdut, au mers cu noi sa îl căutam, s-au implicat foarte mult!
Nu ajung cuvintele pentru cât de multumiți am fost. Recomand cu drag aceasta cazare! Totul la superlativ! Cu siguranța vom reveni!!!
Răspunsul unității:
Mulțumim!
poze recenzie poze recenzie
   Ostroveanu Marius din Ciocanesti
nota: 10
schedule 21.02.2024
Pensiunea foarte îngrijită, din curtea pensiunii aveti parte de un peisaj mirific, propietarii niste oameni deosebiti, pensiunea foarte curata, toate conditiile de care aveti nevoie, un loc foarte linistit unde puteti sa va distrati cum va doriti, am fost si cu siguranta voi reveni la aceasta locatie!!
   Maya Maria din Calarasi
nota: 10
schedule 22.01.2024
Totul foarte ok, curatenie, personal foarte amabil, masina la dispozitie pentru urcare si coborare, recomand, vom reveni. Locatie linistita, terasa frumoasa cu ciubar, gratar si disc. Casa spatioasa, cu living mare, caldura la dispozitie. Raport calitate/pret foarte bun. Locatie buna, aproape de orice.
   Florina Renea din Galati
nota: 10
schedule 09.01.2024
Mi pare rău ca avem atât de puține stele pentru recenzie. Personalul excepțional, locul superb, priveliște extraordinară, curățenie, totul a fost la superlativ. Printre cele mai bune cazări din ultima perioadă. Am avut parte de un concediu de vis, ne-am simțit ca acasă. Cu siguranță vom reveni, chiar în număr mai mare. Ciubăr, foișor complet dotat, loc de joacă pentru micuții noștri, paturi suplimentare pentru bebe, mașină pentru transport, bucătărie cu toate cele necesare, totul curat și bine amenajat. Nu ajung cuvintele pentru a exprima cat de bine ne-am simțit. Aer curat și vedere spre munți. Perfectă pentru familii cu copii, grupuri de prieteni, pentru oricine. De la mic, la mare.
Sincer, prețul prea mic pentru ce oferă gazda și locul!!
Recomaaaanndddd!!!!!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ispas Mihaita din Galati
nota: 10
schedule 08.01.2024
Gazda uimitoare, locație super curata și utilata. Am petrecut câteva zile de poveste, ciubarul ne-a captivat cel mai mult. Nu ne-a deranjat nimeni, dansurile au fost la ordinea zilei și muzica a cantat aproape fără întrerupere. Foisorul complet utilat, grătarul cel mai bun prieten, peisajul... De vis!!!! Recomandam tuturor și abia așteptăm să ne întoarcem!
poze recenzie
   Bogdan din Galati
nota: 10
schedule 08.01.2024
Ne-am distrat maxim si ne-am si relaxat. Aici e locul unde frumusetea muntilor iese la iveala. Peisajul este superb si gazda extrem de primitoare. Recomand ciubarul pentru o relaxare de seara. E foarte aproape de multe obiective si cu masina ajungi foarte repede. Aici recomand sa-ti iei toti prietenii si sa va distrati, e locul potrivit!
   Giorgiana din Galați
nota: 10
schedule 07.01.2024
Cazarea a fost superba, localizata undeva la înălțime cu o priveliște superbă. Este destul de izolata de restul zonei unde am avut parte de liniște dar și de distracție maximă. Gazda a fost minunata, ne-a facilitat accesul la cazare prin punerea la dispoziție a mașinilor personale. Am petrecut 3 zile minunate și sigur vom reveni cu drag. Mulțumim ❤️
   Maria Nedelcu din Cuza Vodă
nota: 10
schedule 07.01.2024
Pentru o vacanță de excepție, recomand cu mare drag proprietatea "Casa din Livadă Poiana mărului"!
   Gabriela Ispas din Galati
nota: 10
schedule 07.01.2024
Am petrecut 3 zile de poveste. Ciubar, masina pentru turisti, terasa, living urias si muzica fara intrerupere. Gazda nu deranjeaza, sunt oameni prietenosi cu care poti discuta orice. Camerele sunt impecabile, aerul este curat, proaspăt plus priveliștea care va lăsa fără aer și va oferă o energie de vis. Cu siguranță o sa revenim cu drag! Recomand 10000%
   Andreea Șerban din Galati
nota: 10
schedule 01.01.2024
Am fost plăcut surprinși de frumusetea locului. Am căutat un loc unde putem vedea natura din toate unghiurile și l-am găsit! Gazda este extraordinara, atenta la orice detaliu. Am fost cazați la casa mare (5 camere) și am avut la dispoziție absolut orice este nevoie. Foișorul este destul de complex, cu grătar, ceaun, masa cu scaune, fotolii. Ciubarul a fost incalzit după plăcerea noastră. Cat despre drum, este ok pentru o mașina 4x4, cu toate ca noi am urcat cu o mașina tracțiune fata. Recomand cu tot sufletul acest colt de rai!
   Roxana din Galati
nota: 10
schedule 30.12.2023
Cazare excelenta cu gazda primitoare, aer curat și liniște! Bucătăria dotată cu tot ce este nevoie, ciubăr curat și apă caldă, foișor cu gratar, camerele curate și miros plăcut, living spațios cu multa lumina, condiții foarte bune, ceea ce ne face să revenim cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim!
   Lungu Mircea Alexandru din Craiova
nota: 10
schedule 13.09.2023
Cazare excelenta, gazde primitoare, aer curat, relaxare, raiul pe pământ pentru cine cauta liniște. Ne-am simțit minunat, înconjurați de natura, ne-am distrat pana dimineața în fiecare seara, iar rasariturile și apusuri sunt ceva ce nu trebuie ratat.
Răspunsul unității:
Mulțumim!
poze recenzie
   Drăgan din Galați
nota: 10
schedule 22.08.2023
Locația este excelentă și am fost primiți de o gazdă foarte primitoare și discretă, atentă la cei care sunt cazați aici. Te poți bucura de liniște, de priveliștea frumoasă. Ne-am simțit extraordinar de bine și cu siguranță vom mai reveni. Mulțumim gazdei pentru tot!
Răspunsul unității:
Mulțumim!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marian din Ploiesti
nota: 10
schedule 10.07.2023
Locatie superba, priveliste de vis, liniste, ciubar (pe care noi l-am inaugurat).
   Nicoleta din Ploiesti
nota: 9.5
schedule 15.06.2023
Gazda primitoare, atenta la orice sugestie. Conditiile de cazare sunt decente, iar privelistea este absolut uimitoare, in fata sunt Muntii Piatra craiului iar in stanga se vad Bucegii, daca nu este nor. Zona este linistita, potrivita pentru relaxare, drumetii, plimbari cu bicicleta. Recomand cu drag iubitorilor de natura!
   Denisa din Bucuresti
nota: 9.33
schedule 27.06.2022
Am ramas surprinsi de frumusetea si simplitatea locului. Privelistea este incantatoare, norii par sa danseze peste crestele muntilor. Gazda a fost primitoare si discreta, iar conditiile foarte bune. Ideal pentru plimbarile cu bicicleta. O sa mai revenim cu siguranta.
CONTACT
Neculoiu Monica
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Neculoiu Monica
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0766 234 696
WhatsApp
Apel/SMS