Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Dintre Fagi din Poiana Mărului

Poiana Mărului, str. Scurtila, nr. 555C -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Feizen Victoria din Magurele
nota: 10
schedule 05.04.2024
Locatie amplasata sus pe deal cu priveliste superba asupra muntilor si imprejurimilor. Curata si dotata cu tot ce ai nevoie sa te simti confortabil. Se pot face plimbari la pas ori cu bicicleta, bucurandu-te de natura. Linistea, aerul curat si amabilitatea gazdelor ne-au convins sa ne intoarcem! Recomand cu incredere!
   Burnet Adina din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.02.2024
Cabana amplasată pe vârf de deal, cu un view superb asupra munților Bucegi iar liniștea locului si priveliștea înconjurătoare iti dau sentimentul ca esti prins intr-o poveste! Curatenie, bine întreținut, camerele sunt mari, au balcoane iar paturile sunt confortabile, gazdele sunt amabile si placute in conversație! Recomand pentru relaxare!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Iulia Ivaniuc din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.11.2023
Am petrecut un weekend relaxant, intr-o cabana superba, care are un view superb asupra muntilor si dealurilor din imprejurimi! Se poate rezerva grupurilor restranse cat si per/camera oferind toate conditiile relaxarii si deconectarii de agitatia urbana! Recomand cu incredere!
   Arsene Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.11.2023
Am petrecut un weekend unde ne-am relaxat si ne-am bucurat de o priveliste de vis!
Cabana arata exact ca in poze, curată, lucruri de calitate si bun gust! Gazda este o încântare! Poti face plimbări la pas cat si cu bicicleta, priveliștea este uimitoare! Recomand cu plăcere!
   Borzea Mihail din Constanta
nota: 10
schedule 11.09.2023
Locație excelenta, gazde minunate!
Camerele mari, curate, patul confortabil iar bucătăria dotata corespunzător. Pozele reflecta realitatea! Ideala pentru doritorii de relaxare si conectare cu natura, fiind înconjurată de multă vegetație! Recomand cu încredere!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Zarbat Mihaela din Constanta
nota: 10
schedule 17.07.2023
Am petrecut un weekend de vis la aceasta cabana. Ne-am dorit cateva zile de liniste si relaxare langa natura iar aici am gasit tot confortul dorit. Cabana este situata pe varful dealului si ofera un frumos view asupra lantului muntos transilvanean. Camerele sunt mari si curate, au balcoane mari unde poti savura cafeaua ascultand ciripitul pasarilor. Gazda placuta si primitoare! Recomand cu incredere.
   Dumitru Razvan din Constanta
nota: 10
schedule 13.07.2023
Am petrecut cateva zile la cabana, unde ne-am deconectat de zgomot si agitatie. Am facut drumetii prin locuri cu privelisti uimitoare asupra lantului muntos transilvanean. Cabana este curata, camerele au balcoane mari, unde dimineata iti poti servi cafeaua, ascultand ciripitul pasarilor si respira aer muntos. Recomand cu incredere!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Claudia din Cluj
nota: 10
schedule 19.03.2023
Am petrecut poate cea mai frumoasa vacanta! Privelisti de poveste! Aer curat! 7 zile minunate! Si totul intr-o locatie de exceptie, camere curate si primitoare, bucatarie dotata cu cele necesare si un living spatios, de unde poti fi martor la minunea naturii, savurand o cafea dimineata sau un ceai in amurg. Gazda, calda si atenta la nevoile tale, completeaza imaginea acestui colt de rai. Nota 10 cu steluta!!!
Răspunsul unității:
Va multumim,d-na Claudia!
Ne bucuram caci va-ti incarcat cu energia si privelistea frumoasa a locului,va asteptam oricand cu drag!
   Istrate Marian din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.03.2022
Am petrecut un weekend asa cum ne-am dorit, cu zapada, departe de aglomeratie, pe varful unui deal unde am facut drumetii si ne-am incarcat privirea cu un peisaj de vis. Cabana este dotata cu tot ce ai nevoie, fiind intampinati de o gazda primitoare.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag si in alt anotimp!
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Gabriela
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gabriela
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0740 652 181
WhatsApp