adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurantul Prahova Plaza Hotel din Ploiesti

Adresa: C.D.Gherea no.11
Fax: 0244526309
Capacitate: 350 locuri

Prezentare restaurant Prahova Plaza Hotel din Ploiesti

Salon Restaurant Turist
Pastrand aceeasi nota de eleganta cu restul hotelului, in tonuri deschise de culori, este spatiul perfect pentru intalniri de afaceri, servirea pranzului sau cina la lumina lumanarilor.

Veti avea parte de cele mai rafinate preparate culinare si bauturi.
Salon Restaurant National
Distinct, elegant si discret, va ofera o varietate de preparate si delicatese, de la minunatele preparate romanesti la cele mai rafinate preparate ale bucatariei europene insotite de o muzica discreta, bauturi fine si vinuri de soi.

Restaurantul organizeaza in conditii deosebite eneimente de neuitat, receptii, cocktail-uri, banchete, nunti, aniversari sau cine festive.
Hotelul dispune de doua restaurante, cu aproximativ 100 de locuri fiecare in care se pot servi preparate culinare traditionale si de asemenea un vast meniu international bine pregatit de maestrul nostru bucatar.

Fie ca sunteti la o intalnire de afaceri, doriti o masa cu prietenii sau o cina romantica in locatii deosebite, restaurantele noastre cu personalitate, mancaruri ispititoare si ambianta unica va vor satisface cele mai exigente gusturi.
Flexibilitatea spatiilor permite organizarea de evenimente, nunti, botezuri, alte evenimente in 4 locatii deosebite al hotelului.

Se pot desfasura nunti de la un numar de 100 persoane pana la 350 persoane.

Aveti posibilitatea sa vedeti toate saloanele in galeria de fotografii existente pe site.

Ca un secret va putem divulga ca aici se organizeaza nunti si alte petreceri in stil royal, aceasta nu o spunem noi ci este o concluzie a feed back-ului primit de la oaspetii nostrii care au organizat acest gen de petreceri.

phone Telefon: 0244526850