Pensiunea La Nicolae din Petrosani grade grade

Petrosani, str. Dn66, nr. km9  
Poți transmite o singură solicitare/zi/localitate. Comunicarea (schimbul de mesaje) se face direct între hotelier și dumneavoastră.
Prin trimiterea solicitării, îți exprimi acordul ca site-ul să colecteze datele introduse în formular, pentru a facilita contactul cu hotelierul.
Datele tale de contact:
account_box
account_circle
pin_drop
phone
email
Spațiul solicitat:
Număr persoane:
people
sentiment_very_satisfied
Vârstele copiilor la checkin:
sentiment_very_satisfied
airline_seat_individual_suite
Perioada sejurului:
date_range
date_range
check_circle Bifați "Nu sunt robot" și rezolvați codul din imagine, dacă e cazul:

Cererea de rezervare a fost transmisă hotelierului.

Hotelierul are la dispoziție 24h să răspundă solicitarii tale de cazare. Dacă răspunsul întârzie mai mult decât poți aștepta, contactează hotelierul telefonic.

Vei putea face o a altă cerere de rezervare AZI doar dacă vei primi un refuz pe email din partea unității Pensiunea La Nicolae Petrosani înainte de ora 24:00.

Iți mulțumim!

Solicitarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes.

Cererea si datele pentru sejurul dvs. au fost trimise proprietarilor de la Pensiunea La Nicolae Petrosani.
Acesta are la dispozitie 24 de ore ca să răspundă. Dacă nu o face, este cel mai probabil pentru că nu are camere disponibile in perioada solicitată de dvs, caz în care vă rugăm să contactați o altă unitate de cazare.

TURIST INFO nu intermediază și nu garantează în niciun fel rezervarea efectivă.
În cazul în care proprietarul nu vă răspunde la solicitare, vă recomandăm să contactați o altă unitate.

Vă mulțumim!

Dvs. ați făcut deja o rezervare azi pentru localitatea Petrosani!

Puteți confirma si transmite o singură cerere de rezervare /zi/localitate. Veți putea confirma/transmite o altă cerere de rezervare unei alte proprietăți din Petrosani mâine (sau azi dacă anulati rezervarea precendentă ori unitatea de cazare refuză cererea dvs).

Îți mulțumim.

CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

                                                                                   

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,