adaugă o unitate turistică
search
date_range

Cabana Cerbu din Paraul Rece 2 grade grade

Paraul Rece , soseaua DN73A, nr. fn (la aprox. 8.7 km de centrul loc. Predeal)  
​Capacitate: 58 adulți în 21 spații de cazare.
Cabana Cerbu din Paraul Rece, de pe dn73A Predeal-Rasnov

Istoric: Prima unitate din zona, construita de Bunicu in 1930, odata cu constructia soselei Predeal-Rasnov (construita de regina Maria in 1929), se numea Paraul Rece, denumire inspirata de izvorul ce trece pe proprietate.
Din 1950 a fost nationalizata, urmand ca din 1965 sa arda iar dupa fiind refacuta ca un bungalow de catre OJT Predeal, functionand asa pana la revolutie.
Dupa revolutie, in urma unui proces, a revenit proprietarilor de drept, sub denumirea cabana Cerbu.

Pozitionare: Se situeaza pe dn73A Predeal - Rasnov, la o distanta de 9 km de Predeal si 12 km de Rasnov. Ca reper, vis-a-vis de cea mai mare parcare de pe marginea dn-ului, pe partea stanga sau dreapta, in functie de directia de mers.

Dotari: Unitatea dispune de camere duble, triple si apartamente, toate dotate cu grup sanitar propriu si tv. Camerele sunt distribuite pe 3 nivele: etajele 1 si 2 si mansarda.
La parter se gaseste o foarte mare sala de mese, ideala pentru evenimente, cat si barul unitatii.

Pentru banchete / evenimente / mese festive, meniul si pretul se stabilesc de comun acord.

Gazda dvs. Are o experienta de 50 ani in turismul montan.

Pentru avans: RO67RNCB0058008643140001, deschis pe numele Sorin Nicolaie.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE
Sorin Nicolaie
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,