adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Alexia din Parang 2 grade grade

Parang , str. Zona Rusu, nr. 45  
​Capacitate: 34 adulți în 15 spații de cazare.
Pensiunea se afla in Masivul Parang, zona turistica Rusu, cota 1100, pe DJ 709F, la 10 km de Petrosani si 5 minute de noul telescaun. Dispune de 34 de locuri de cazare in 15 camere cu 2, 3 si 4 paturi, apa calda non stop, incalzire centrala, sala de mese, bucatarie.
Este un bun punct de pornire in drumetii montane catre Vf Parângul Mic (2.074m) - un traseu mai usor, dar si trasee mai dificile catre Parangul Mare - 2519m si alte 3 varfuri de peste 2400m, respectiv Gemanarea - 2426m, Stoinita - 2421m si Carja - 2405m. Propunem urmatoarele trasee: traseu 1: Staţie telescaun vechi – Vf Parângul Mic şi înapoi (marcaj dungă roşie), circa 2 ore; traseu 2, mai dificil: Staţie telescaun vechi - Vf. Parangul Mic (2074m) - Refugiul Carja – Vf. Carja (2405m) – Vf. Stoinita (2417m) – Vf. Gemanarea (2468m) – Vf. Parangul Mare (2519m) - 4.30 - 5 ore ocolind Vf Parangul Mic, sau 5-6 ore, peste Parangul Mic, marcaj banda rosie.
De asemenea exista posibilitatea organizarii de petreceri karaoke.
Indiferent de anotimp de vom stradui sa va asiguram un sejur de neuitat.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE
Recepție
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,