adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurante în Paltinis

9 restaurante în Paltinis
 • -

  La restaurantul nostru puteti savurati preparate cu specific national romanesc intr-o ambianta placuta. Va puteti bucura de aerul curat si linistea data de peisajele mioritice desprinse parca din file de poveste.

 • DJ 106 A Sibiu - Paltinis, Km. 17

  Curmatura Stezii va ofera posibilitatea de a va bucura de aer curat, de liniste, de intimitate dar si de bucate traditionale romanesti, 100% naturale.

 • DJ 106 A Sibiu - Paltinis, Km. 15
  Capacitate: 120 locuri

  Pensiunea Mirani dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 locuri si organizam momente festive: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private. Preparatele culinare sunt dintre cele mai gustoase ale zonei.

 • DJ 106 A Sibiu - Paltinis, Km. 16
  Capacitate: 160 locuri

  Pensiunea Mai dispune de 2 restaurante (cu 90 de locuri si cu 70 locuri), cu o oferta foarte generoasa de preparate culinare atat din bucataria traditional romaneasca cat si din cea internationala.

 • Capacitate: 100 locuri

  Cabana Nora dispune de un restaurant propriu unde pot servi masa 100 persoane, cu meniuri stabilite. Se poate organiza discoteca, locuri speciale pentru focul de tabara.

 • DJ 106 A Sibiu - Paltinis, Km. 15
  Capacitate: 200 locuri

  Restaurant Alpin aflat in incinta pensiunii cu acelasi nume, va asteapta sa gustati preparatele din bucataria romaneasca si preparate realizate la cerintele clientilor.

 • DJ 106 A Sibiu - Paltinis, Km. 15
  Capacitate: 140 locuri

  Pensiunea Miorita dispune de un restaurant cu o capacitate de 140 de locuri unde se pot organiza mese festive si de o sala de conferinte avand 20 de locuri intr-un ambient rustic cu mancaruri traditionale ardelenesti.

 • Valea Stejii, Km 16
  Capacitate: 150 locuri

  Intr-o atmosfera de aer curat de munte, restaurantul pensiunii Briana din Paltinis va asteapta cu bucate gustoase din meniurile traditionale si din cele internationale. Avem un personal pregatit sa multumeasca toti clientii.

 • Principala Paltinis
  Capacitate: 80 locuri

  Restauranul Belvedere al Pensiunii Romantic are doua saloane de 32 respectiv 48 locuri,bar,ring de dans,tavan de sticla ,spatiile vitrate confera vizibilitatea spre masivul M-tilor Fagaras. Meniul poate fi servit din bucataria traditionala romaneasca...

Cazare în Paltinis
Săli de conferință în Paltinis
Crăciun 2017 în Paltinis
Revelion 2018 în Paltinis