Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Irenne din Păltiniș grade grade grade

Păltiniș, str. Fagului, nr. 1 -
Nota 10.0 / 143 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.88
lightbulb_outline Curățenie:9.88
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.93
location_on Localizare:9.88


Adaugă recenzie
   Janai Stefan din Timișoara
nota: 10
schedule 10.03.2024
Locație ușor de găsit și foarte aproape de partie, gazda foarte primitoare, camerele sunt frumoase cu priveliște totul nou căldură si apa caldă pe tot parcursul cazarii, curățenia de nota 10, au și spațiu pentru depozitarea echipamentelor de ski.
Un loc ideal de a petrece un weekend cu familia sau prietenii și pasionații de sporturi de iarnă.
Recomand cu căldură!
   Popa Augustin din Constanta
nota: 9.67
schedule 04.03.2024
Experienta foarte placuta. Camere spațioase, luminoase și călduroase, curatenie, pat confortabil, dotare completa la bucătărie și sala de mese. Totul nou si de foarte buna calitate. Gazde primitoare, foarte serviabile. Raport pret/calitate foarte bun. Recomand cu căldură.
   Rotaru Adrian din Hunedoara
nota: 10
schedule 01.03.2024
Anul acesta, vacanța de ski am petrecut-o alături de familia mea, într-un loc frumos, cu priveliște de vis înspre răsărit dar și spre apus, la vila Irenne, din Păltiniș. Am fost cazați într-o cameră spațioasă, curată, cu baie proprie și terasă, de unde am urmărit în câteva dimineți, răsăritul. Pot spune că este o locație în care poți să te relaxezi cu adevărat, fiind înconjurat de peisajul montan, unic. Gazdele, niște oameni minunați, primitori și mereu gata să te ajute, au făcut tot posibilul să ne simțim ca acasă. Recomand această locație și celor care doresc să plătească sejurul cu cardul de turist. Cu siguranță că dacă vom dori să revenim, vom alege din nou vila Irenne. Doamnă Valentina, îți mulțumim pentru găzduire!
   Rotaru Márta din Hunedoara
nota: 10
schedule 01.03.2024
Am primit cea mai frumoasă cameră, iar terasa cu vedere spre răsărit ne-a dat impuls să ne trezim devreme doar pentru a admira răsăriturile. Am fost bucuroasă pentru că am avut parte de tot ce am nevoie acasă pentru a găti, dar cu o priveliște demnă de un basm. Am petrecut aici, vacanța de ski și ne-am putut bucura de zăpadă și peisaje mirifice, din plin. Recomand aceasta locație pentru gazdele primitoare și cu suflet cald, pentru curățenia și toate facilitățile acestei locații.
   Marius Zeiconi din Deva
nota: 10
schedule 01.03.2024
A fost un sejur super reusit. Gazdele sunt niste oameni deosebiti si conditiile sunt super bune. Camerele sunt mari, curate si super calduroase.
Proprietatea este aproape de partiile de schi, la aprox 10 min de mers pe jos.
❤️❤️❤️❤️Cu siguranta o sa revenim❤️❤️❤️
   Ciurea Daniel din Bascov
nota: 10
schedule 29.02.2024
O experienta buna per ansamblu, personalul amabil, sigur voi mai reveni in viitor si chiar as recomanda aceasta locatie. O singura recomandare ar fi: cei ce doresc liniste sa evite camerele de la parter care se invecineaza cu sala de mese, deoarece la masa sunt cele mai lungi discutii iar noaptea le asculti pe toate.
   Gheorghe Nicoleta din Caracal
nota: 10
schedule 21.02.2024
Locatie excelenta situata intr-o zona foarte frumoasa. Camere mari, foarte frumoase si curate cu baie pe masura. Locatia ofera tot ce este necesar pentru un sejur perfect! Foarte aproape de partii. Nu in ultimul rand, nota 10 pentru proprietari. Cu siguranta vom reveni!
   Heidi Stroescu din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 19.02.2024
O locatie frumoasa, mai ales la zapada pe care am avut-o! Cu o gazda primitoare (cu afinata), foarte amabila, care a facut tot posibilul sa ne simtim bine. Recomand locatia, cu incredere. Camere generoase, caldura, toate la un loc, o locatie si un peisaj de vis! In numele grupului nostru, va multumim frumos!
poze recenzie poze recenzie
   Nistor Daniela din Piatra-olt
nota: 10
schedule 08.02.2024
Locație excelentă pentru că: zona este foarte frumoasă, pensiunea foarte frumoasă, cu camere și băi foarte mari, un living foarte spațios, pârtia este foarte aproape de locatie și te poți deplasa fără a folosi masina, dar și în fața pensiuni este o mini pârtie pe care se poate folosi sania.
   Violeta Ionescu din București
nota: 10
schedule 24.01.2024
Locația excelentă, curățenie exemplară, gazda primitoare. Ne vom întoarce cu siguranță. Exista o mica partie în fata pensiunii, exact ca în imaginile de prezentare. Totul la superlativ, aproape de pârtia de ski, unde găsiți scoli de ski pentru copii. Stațiunea este potrivita pentru familiile cu copii.
   Roxana din Ploiesti
nota: 9.33
schedule 02.01.2024
Camere mari, spațiul pentru servit masa generos. Pensiunea foarte aproape de pârtie. Curte îngrijită. Ne-am simțit bine. Gazdele discrete și primitoare. Se pune la dispoziția turiștilor și ciubărul. Este destul de aproape de sibiu, și alte obiective turistice. O sa revenim cu drag!
   Calin Ilona din Galati
nota: 10
schedule 02.01.2024
Vila Irenne, imi doresc sa o vizitez oricand in orice anotimp, este o locatie primitoare, cu gazde comunicative, care iti stau la dispozitie la orice ai nevoie, locatia este utilata cu tot necesarul si tot confortul.
Camere spatioase cu baie proprie si balcon, in curte spatiu de joaca, spatii de relaxare, ciubar, gratar (la gratar esti ajutat de gazde daca ai nevoie), tv. in camera, wi-fi gratuit, loc de parcare si vila este inconjurata de un peisaj superb. Recomand vila Irenne, Paltinis!
   Tatiana din Alexandria
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.12.2023.
Este la 5 minute de partie, mers pe jos, camerele sunt mari și foarte curate, gazdele de nota zece, stau la demisolul pensiunii dar nu deranjează cu absolut nimic, nici nu se simte prezenta lor decât dacă solicitați ceva. Este a 3 a oară când venim aici și totul este perfect pentru noi.
Am fost un grup de 4 familii, dar în pensiune au mai fost și alți turiști și credeți-mă că totul a fost perfect, noi ne simțit bine iar la plecare am întrebat și celelalte familii, pe care nu le cunoșteam daca am deranjat cu ceva și au spus cu nu. Inca o data mulțumim gazdelor pentru ospitalitatea lor și va promitem că vom mai reveni.
P.S. Mulțumim pentru "bulgărașul negru", va asigurăm că este pe mâini bune și vom avea grija de el.
   Avram Mihaela din Sector 1
nota: 10
schedule 06.11.2023
Recomand cu caldura. Noi am petrecut 4 noti la aceasta vila, perioada in care nu ne-a lipsit nimic. Gazdele sunt prietenoase si saritoare, ne-au respectat intimitatea, ne-au ajutat sa facem rost de paine atunci cand nu am mai avut si ne-au servit cu o visinata excelenta :)
Camerele sunt spatioase si foarte curate, spatiul de jos este excelent pentru a lua masa (noi ne-am gatit in aceasta perioada), copii s-au bucurat de jocurile din curte iar noi de multa liniste.
Se poate pleca de la cazare, pe jos, in mici trasee, pesiajul fiind superb.
   Gheorghe Magdalena din Caracal, Olt
nota: 10
schedule 05.11.2023
Vila Irenne este locația unde îți dorești să te întorci atunci când vrei să ai condiții ca acasă: curățenie atât în camere, cât și în toată locația, bucătărie profesional utilata, living și camere spațioase, căldură, loc de joacă pentru copii și căței credincioși care te însoțesc în plimbări. Gazdele sunt de aur, oameni dedicați și inimoși care te ajută oricând. Traseele muntoase ce pornesc de la pensiune sunt mirifice. Recomand cu încredere.
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.10.2023
Am venit pentru prima data la vila Irenne si ne-am simtit ca acasa. Gazdele sunt foarte dragute, ne-au ajutat cu orice am avut nevoie. In acelasi timp sunt foarte discrete. Locatia este amplasata intr-o zona frumoasa, linistita. Camerele sunt spatioase si moderne, bucătăria echipata cu tot ce ai nevoie, caldura si apa calda a fost pe toata perioada vacantei. In apropiere sunt diverse variante de trasee, la 5 minute este una din partiile din statiune si mai multe restaurante unde se poate lua masa. Copiii au fost incantati de curtea pensiunii, de trambulina si masa de ping-pong. Dar mai ales de catelusa familiei, extrem de prietenoasa cu toti oaspetii. Recomand aceasta locatie.
   Adriana din Constanța
nota: 10
schedule 13.09.2023
O locație foarte frumoasă, multă liniște și o priveliște minunată! Proprietarii sunt foarte amabili si ospitalieri, deosebit de atenți la nevoile turiștilor. Ne-am simțit foarte bine, în special copiii care au avut si locuri de joacă și mult spațiu de alegat. Recomand această locație!
   Elena Dimu din Constanta
nota: 10
schedule 26.08.2023
O pensiune frumoasa, cu camere spațioase și elegante. Proprietarii sunt foarte amabili și primitori, ne-au dat informații despre obiectivele turistice din zona, iar peisajul este splendid, aer curat. Ne-am simțit foarte bine, inclusiv copiii, care au avut parte și de loc de joaca. O sa revenim cu mare drag la pensiunea Irenne.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andreea din București
nota: 10
schedule 25.08.2023
Locatie foarte frumoasa, liniște, curățenie, camera mare, gazde deosebite!! Ciubar, masa de ping-pong, gratar, terasa cu flori... vom reveni cu drag!!! Recomand aceasta locație!!
   Gabriela din București
nota: 10
schedule 20.08.2023
Totul la superlativ, curățenie, camera mare, baia de asemenea mare și elegantă.
De asemenea, acolo am găsit oameni mișto, cu bun simt și discreți, fiind acolo când am solicitat informații. Bucătărie mare și echipata cu tot ceea ce este necesar, de asemenea în curte am găsit o masa de ping-pong adorata de copii + trambulina și altele.
Noi vom reveni cu siguranță în sezonul de iarnă deoarece pârtia este aproape + Arka park.
Felicitări!
   Stoica Cristian-marius din Calarasi
nota: 10
schedule 01.08.2023
O cazare inedita, la care ne vom intoarce, cu drag, oricand vom avea ocazia! Gazdele sunt foarte primitoare si va sunt oricand la dispozitie cu orice, indiferent daca este referitor la cazare sau diferite trasee montane si obiective turistice. Desi nu se afla pe o strada asfaltata, fiind situata la aproximativ 150 m de soseaua principala ce duce catre Paltinis, strada este pietruita si nu poate pune impedimente masinilor cu o garda mai mica la sol, in cazul de fata fiind un renault megane iv. Privelistea de la balcon este excelenta, putand fii si un loc oportun pentru poze la asfintit. Bucataria si camerele sunt dotate cu orice puteti avea nevoie pe perioada sederii dumneavoastra. Singura problema intampinata a fost ca cele 5 nopti cat am fost cazati au trecut foarte repede. O locatie excelenta pentru a scapa de canicula din jungla urbana, temperaturile la sfarsitul lui iulie fiind de maxim 20 de grade.
   Gradinariu Daniela din Galati
nota: 10
schedule 31.07.2023
In perioada 24 - 27 iulie 2023 am facut alegerea ideala, alegand a ne petrece parte din concediu in aceasta locatie de vis. De la intrare am fost intampinati de amfitrionii locatiei, cu multa cadura si empatie. Modestia e cuvantul forte care face diferenta dintre oameni. Asa i-am simtit si noi pe doamna Vali si domnul Costel, de care ne-am atasat din prima zi! Raportul calitate pret e bine justificat prin servicii exceptionale de cazare si confort in camere foarte mari, moderne si curate. Peisajul a fost mirific, dublat si de ospitalitatea gazdelor care ne-au oferit si surpize si buna dispozitie. Asteptam cu nerabdare se revenim si in sezonul rece in superbul peisaj in care este situata Vila Irenne. Felicitari pentru tot!
   Irina Zaim din Roman
nota: 10
schedule 19.07.2023
Am petrecut câteva zile minunate la vila Irenne, unde ne-am simțit foarte bine. Locația este de vis, iar priveliștea este magnifică din orice cameră. Proprietarii, oameni deosebiți, sunt foarte atenți la nevoile turiștilor. Camerele sunt spațioase, aranjate cu mult bun gust și dotate cu frigider și balcon, tv, etc. Băile sunt grozave! Bucătărie curata, dotată cu tot ce e necesar. Pentru noi, totul a fost la superlativ! Vom reveni sigur!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Petronela din Medias
nota: 9.67
schedule 18.07.2023
Locatie buna, nu departe de drumul principal si Arena Platos. Priveliste superba. Camere curate si confortabile, baie cu tot ce ai nevoie. Un mare bonus, frigiderul din camera si terasa disponibila pentru luat masa sau baut cafeaua de dimineata. Propietarii amabili, comunicarea cu ei foarte buna. Multumim pentru ospitalitate.
   Gălii Elena din Galați
nota: 10
schedule 16.07.2023
Curățenie exemplară, camera dublă este confortabilă, baia de dimensiuni decente și curată. Servirea a fost ireproșabilă, micul dejun și cina consistente. De apreciat discreția și solicitudinea gazdelor. Existența unui loc special amenajat pentru copii, este un alt atu.
   Nicoleta Ilona Terescenco din Galați
nota: 10
schedule 16.07.2023
Această vilă este amplasată într-un loc mirific. Camerele sunt spațioase și extrem de curate. Fiecare cameră este dotata cu frigider, tv si balcon. Exista toate facilitatile de preparare a mesei. Gazdele sunt extrem de primitoare și atente. Am rămas impresionată și de micuța grădină în care atat cei mici dar si cei mari, isi pot petrece timpul in balansoar sau jucand tenis de masa si badmington. Voi reveni cu sigurantă in acest loc de poveste!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Oliva Alexandru din Sibiu
nota: 10
schedule 02.07.2023
Pensiunea de la munte este o alegere excelentă pentru o evadare relaxantă! Atmosfera încântătoare, înconjurată de peisaje pitorești, te copleșește de la început. Personalul amabil și serviciile impecabile au adăugat un plus de confort șederii noastre. Camerele curate și confortabile au oferit un somn odihnitor.
   Liviu Baldau din Tulcea
nota: 10
schedule 21.06.2023
Totul a fost minunat! Camerele mari, curate, luminate, bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, priveliștea superba, se vad munții cu brazi! Proprietarii foarte amabili și cu zâmbetul pe buze! Recomand tuturor această locatie! Vom reveni cu siguranță și iarna! Mulțumim, Vila Irenne!
   Bolea Theodor din Galati
nota: 10
schedule 07.06.2023
Cazarea la Vila Irenne a fost exceptionala. Am avut parte de camere curate si luminoase, accesul la o bucatarie utilitata cu tot ce era nevoie si, nu in ultimul rand, o priveliste superba. Totul a fost conturat de ospitalitatea gazdelor, care a fost la nivel inalt. Vom reveni cu drag de fiecare data la Vila Irenne!
   Bogdan Zlates din București
nota: 10
schedule 04.06.2023
Este o locație excelentă, cu niste gazde minunate!
Camerele sunt spațioase, dotate cu tot ce trebuie și priveliști de nota zece!
Curte mare, cu trambulina pentru sărituri, masa de ping-pong, jucării diverse, grătar, balansoare, tot ce îți trebuie!
Dna vali ne-a ajutat cu absolut tot ce am dorit, ba chiar a făcut și căldură în vila deoarece pentru noi a fost destul de rece!
Bonus: niste cățeluși super simpatici și ceva băutură eco din partea gazdei.
Vom reveni cu drag!
CONTACT
Vali
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vali
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0775 579 546
WhatsApp